I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Csak egy átlagos nap volt semmi több. Szinte minden rendeltetés-szerűen zajlott egész álló nap. Mindig igyekszem segíteni minden bajbajutottnak. Igaz, hogy mindannyian pénzből élünk, de mégis én sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy segítsek másokon. Így, akinek éppen nincs elegendő betevője arra, hogy most fizessen egy-egy gyógyszerért azt sosem üldöztem ki az üzletemből. Ha mindenkit elüldöznék idővel nem lenne az, aki betérjen. A jószívűségemnek pedig megvan a maga gyümölcse, hiszen így nagyon sok emberrel ismerkedtem meg, akik kisegítenek, ha éppen olyan helyzetben vagyok, hogy valamivel nekem gyűlik meg éppen a bajom. Pontosan ezért is volt olyan váratlan és számomra érthetetlen az, hogy valaki ki akart rabolni. Talán rettegnem kellett volna. De egyáltalán nem éreztem egy csepp félelmet sem. Nem sikítottam, nem próbáltam meg ellenkezni. Ha valaki ennyire kétségbeesetten kíván gyógyszert szerezni magának személyesen is felkereshetne nem kellene az éjszaka leple alatt bujdosnia. Mindenki tudja, hogy segítőkész vagyok. Ezért is érthetetlen a számomra az egész szituáció. Mégis mit akart elérni? Ki volt az? Azon az éjszakán azóta is szüntelenül gondolkozom. De talán, ami leginkább furdalja a kíváncsiságom, hogy mégis miért állt le az illető. Mintha az, hogy meglátott engem megállította volna. Talán ismerem az illetőt? Vagy egyszerűen csak hirtelen bűntudata lett? Szeretném kideríteni, hogy mégis ki volt az. Nem azért, mert meg szeretném keseríteni az életét, vagy esetleg bosszút állni pusztán már a kísérletért is, hiszen az egyáltalán nem én lennék. Sokkalta inkább arról van szó, hogy nem tudom elengedni azt az érzést, hogy azaz illető bajban lehet, ha ilyesmire kényszerült. Még talán bajba is került azért, mert meghiúsult a rablás. Lehet, hogy ezért nem történt semmi hasonló sem azóta. Akármi is legyen az igazi válasz egyszerűen nem tudom csak úgy elengedni. Bármennyire is szeretnék válaszokhoz jutni egy alak a sötétségben nem nagy segítség a számomra. Hirdetést meg koránt sem adhatok fel, hogy: "Hé megpróbáltál kirabolni, van kedved újra megpróbálni?" Kétlem, hogy nyomravezető lenne. Valaki más lehet megragadná az alkalmat, hogy megtegye helyette. Lehet, hogy még azon az estén egy rakás személy szeretne majd kirabolni azt gondolva, hogy nem kerül majd bajba. Többé kevésbé megérzi az ember, hogy ki az, aki jószándékú és ki az, aki nem. Valahol mélyen el van rejtve egy kis jelzőrendszer, ami különböző erőséggel tájékoztat minket a veszélyről. De mivel minden embernek van ilyen van, aki ezt képes kijátszani és valakinek a bizalmába férkőzni, szemrebbenés nélkül. Viszont őszintén hiszem, hogy akárki is volt aznap este, aki megkísérelte a betörést annak a személynek egyáltalán nem volt rossz szándéka. S ezt nem csak azért mondom, mert meghibásodott volna a kis jelzőrendszerem. Ez így is van és, ha belepusztulok is, de bebizonyítom, hogy igazam van.
Képességem
✦ Képes vagy felvenni a mesebeli alakod: a huskyt. ✦ Könnyen kiszimatolod/megérzed, hogy ki jó szándékú és ki rossz. ✦ Ha rajtad van a piros kendőd, képes vagy láthatatlanná válni. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 6. játékban.
Nathaniel Walker
winnie hellfire
Vendég
Vendég
2021-03-07, 11:14
Csillámporos üdvözlet illet téged
Jaelyn Callisto ✦ Jenna
„Mióta kell pedigree ahhoz, hogy segítsek valakin?”
Kedves Jaelyn!
Úgy tudom, már nagyon vár rád valaki, így nem tartalak fel túl sokáig. Azt viszont megjegyezném, mennyire imádtam ezt a mesét gyerekként és még most is - és hogy mennyire tetszik a játékba átrakott koncepció. Kíváncsian várom, hogy mi lesz, ha rájössz, ki akart kirabolni... mert bár most azt hangoztatod, hogy nem állnál bosszút, és nem tennél semmit, de vajon a valóságban is így lesz ez? Nem tudhatod, azt hiszem. De valamiért van egy olyan megérzésem, hogy előbb vagy utóbb, de jól alakul a történetetek. A tiéd és a kirablódé. Én pedig nyomon fogom követni!