Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Jenna ✦ Jaelyn
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásJenna ✦ Jaelyn Empty2023-10-13, 21:08

Jaelyn Jemma Rose
Play by: danielle campbellBecenév
Jae, Jay, Lyn
Jen, Jenny, Jenna
Mesehõs
jenna (balto)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Frostcall, Észak
Foglalkozás
patikus
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
hetero
Mi történt velem?


égési sérülésre
✦ aloe vera ✦

Nem alszom valami jól. Hatalmas hóvihar tombol, hallom, ahogy a jeges hópihék az üveget karcolják. Az áram legalább két órája elment és a könyv sem kötött le, amit Mavis vett nekem a születésnapomra. Imádom, de a horror inkább az ő stílusa, én maradok a vanilla romantikus regényeimnél, amik megbízhatóan semmi újat sem tartogatnak. A könyvekkel ellentétben az élettől sokkal többet várok, kalandot szeretnék, tartozni valahova, valakihez igazán. Időnként úgy érzem, mintha már lett volna részem ilyesmiben, de bárhogy próbálom felidézni magamban, mikor és kivel, az emlékeimre tejfehér köd borul. Aggódnom kellene, azt éreznem, hogy valami baj van velem, de valami azt súgja, még nem jött el az idő, várjak türelmesen. A szimatom még sosem hagyott cserben, így nem feszülök be.
Idegesen hessegetem el az önző, csak rólam szóló gondolatokat és felülök, hogy kilássak az ablakon. Ítéletidő van, olyan, amilyet még nem láttam itt. Nekem itt van a meleg kuckó, de nem kevés olyan embert ismerek, aki nem mondhatja el magáról ezt. A ház nem elég nagy, hogy mindenkit befogadjak, de máshogy tudok segíteni. Akár most.
Őrültség, amit teszek, de képtelen vagyok ülni és azon kattogni, mi lehet velük. A fürdőszobába megyek, elfelejtem, hogy nincs áram és felkapcsolom a lámpát, aztán átkozom egy kicsit a vacak időt, amíg vakon megkeresem a csizmám. Előbb találom meg a tócsát, ami leolvadt róla, mint a csizmámat magát, és nagyon büszke vagyok magamra, amiért kivételesen eszembe jutott behozni ide, és nem az előszoba parketta bánta megint a dolgot. Nem vesződöm öltözködéssel, csak felrángatom a lábbelit és beletűröm a pizsamám szárát. Visszacsattogok a szobába, kitapogatom a mobilom és bármennyire is érdekes vakon lenni, a bonyolultabb műveletekhez innentől szükségem lesz az elemlámpara. Csak bírja az aksi.
Egészen más az ablakból nézni, és más a bőröm megtapasztalni a cudar időt. Ahogy az arcomba csap a hó, úgy érzem, mintha ezernyi éles penge tépné fel a bőröm. A szél lök rajtam egyet, le akarja tépni a kabátomat, de a táskámmal is beéri. Szorosabban fogom minkettőt, és dacolva a természettel elindulok a patikába. Nincs egy lélek sem idekint, csak nekem ment el az eszem, de nem érdekel. Lassan, de haladok, vigyázok, nehogy elessek, mert nem biztos, hogy fel tudnék kelni. Időnként elmormolok egy-egy biztató szót magamnak, de igyekszem nem pazarolni az energiám beszédre, mert az utam nem ér véget ennyivel.
A majdnem rablás után beszereltettem egy riasztót Dixie unszolására, mert helyettem is paranoiás lett, de áram nélkül ez sem a leghasznosabb találmány. Egy kutyával többre mennék. Ismét megkísérelem felkapcsolni a lámpát, de most sem járok sikerrel. Jéggé vagyok fagyva, de ez csak még inkább ösztönöz arra, hogy megtegyek mindent, amit csak tudok. Ha panzióm lenne, kiadnám a szobákat és nem kérnék pénzt a szállásért – mint egyesek. Ha éttermet vezetnék, egy pillanatig sem gondolkodnék azon, hogy felszolgáljak-e ételt azoknak is, akik nem tehetik meg, hogy fizessenek érte. Patikusként a legkevesebb, amit megtehetek, hogy gyógyszerrel segítem ki a kórházat. Fájdalom- és lázcsillapító készítményeket szedek össze, olyan orvosságot, ami enyhíti a náthás tüneteket, orrcseppet, fülcseppet és mindent, ami eszembe jut. Ha valaha lecsillapodik ez a vihar, szükség lesz ezekre és nem akarom, hogy bárkinek is azt kelljen mondani, hogy elfogyott. Az egészet egy zacskóba pakolom, hogy ne ázhasson el, azt meg a táskámba.
A kórházhoz vezető út könnyebb, mert nem széllel szemben megyek, de a domb és a csúszós út kifog rajtam. Elesek, a sírás kerülget, de nem adom fel. Csak el akarok jutni a kórházhoz, csak segíteni akarok! Gyerünk, Jenna! Váratlanul ér a segítség, nem hittem, hogy bárki is látná a szerencsétlenkedésem, vagy inkább reméltem. Az illető felsegít és bár elég sötét van, a szeméről rögtön felismerem.


bolhacsípésre
✦ teafaolaj ✦

Feszengek a szűkre szabott piros csodában, amiben Dixie és Sylvie szerint vadítóan nézek ki. Közönségesnek érzem magam, de nincs kedvem megmondani nekik, mert ők még nálam is kevesebb textilt viselnek. Dixie arca meg-megvonaglik valahányszor feljebb vagy lejjebb rángatom magamon a ruhát, és csak annyit olvasok le a szájáról, hogy "ez egy eredeti DeVil", mintha érinteni is gyalázat lenne egy ilyen szent ereklyét. Legszívesebben hozzá vágnám az "eredeti DeVilemet" és visszabújnék a farmerembe, de ezt nem kötöm az orrára, inkább a mangós löttyel öblítem a haragomat, amit a pultos srác egy olyan bárgyú mosollyal nyújtott át, hogy én éreztem magam rosszul tőle. Később majd megtalálálom a szalvétára írt telefonszámát, de egyelőre lefoglal, hogy látványosan kínlódjak, amiért ki kellett dugnom az orrom otthonról. Semmi kedvem nem volt, de féltem, hogy ha megint lemondom, kitör a harmadik világháború Dixie jóvoltából.
– Kivel irkálsz? – tolakodik az aurámba az említett, én meg megadóan engedem, hogy beleolvasson az egyébként magán beszélgetésembe, mert különben egész este hallgathatnám, hogy vajon ki lehet a lovagom.
– Csak az a fura Mavis csaj – válaszolja meg hangosan a kérdést, és amilyen pillantást vált Sylvie-vel úgy érzem, lemaradtam valamiről. – Tudod, néha annyira nem értelek, Jen. Miért lógsz azokkal a fura alakokkal, hm? Ez a Mavis, Takonypóc és ott van az a Balto is...
Elhúzom a szám. Én tényleg nem akarok vitatkozni, de a jelek szerint ő igen és hajlok rá, hogy megadjam neki, amit akar.
– Nyugi, Dix. Jenny nagylány.
Így van – akarom mondani, de vehemens barátnőm felkacag és esélyem sincs őket, vagy akár magamat bevédeni:
– Van valami csontváz a szerkényedben, amit így akarsz kiváltani? Hogy a zombival, a tökkelütöttel, meg a magányos farkassal jótékonykodsz? Komolyan, Jenny, olyan naiv vagy. Szeretlek, de ha ezt így folytatod, a végén még valaki tényleg kirabol... vagy rosszabb.
Szikrát sem kapok, komolyan, egy fél másodpercem sincs feldolgozni Dixie durva szavait, ő már máshol pörög. Megsemmisülve bámulom a szőkeséget, aki épp a DJ felé tart.
– Miért utál ennyire? – Leginkább magamtól kérdezem, de Sylvie rögtön átcsusszan mellém és átölel.
– Jaj, dehogy utál. Ő csak... Dixie, tudod. Ne vedd zokon, nagy rajta a nyomás.
– Ugyan, kin nem? – horkantok és megint csak a mangós ital van kéznél. Esetleg hozzá is vághatnám a barátnőmhöz...
– Jó, de tudod, hogy milyen – legyint. Irigy vagyok Sylvie-re, ő olyan jól kezeli ezeket a dolgokat, engem meg csak Dixie diagnosztizálatlan ADHD-ja mentett meg attól, hogy ne fulladjon ennél is nagyobb katasztrófába az este.
– Ha én csinálnám ezt, tudod, hogy mi lenne? – horkantok dühösen. – A múltkor kiakadt azért, mert lepisszegtem. Dolgoztam és a folyamatos zsongása nagyon nem segített...
– Jó, de te sosem tennéd ezt, ezért is imád annyira. És... jó, egy kicsit utál is, de csak mert te olyan klassz vagy. Ő is az, de te máshogy vagy az. Ebbe még én is beleőrülnék, ha nem innék zöldturmixot, ami átmossa a csakráimat.
– Aha...


összetört szívre
✦ csokoládé ✦

Emlékszem dolgokra, de már azt sem tartom kizártnak, hogy ezek valójában az őrültség első jelei. Időről időre bevillan valami, váratlanul, minden logika vagy előzmény nélkül, így elég nehéz összerakni a puzzle-t, de már kezd körvonalazódni egy másik élet. Nem egy előző, nem is egy alternatív univerzumban létező, hanem egy másik. Nem hiszem, hogy olyan sok idő telt volna el azóta, talán hónapok? Évek? Emlékszem egy kislányra. Vörös haja volt és Rosynak hívták, ő volt a családom, a legjobb barátom, a mindenem. Leginkább az illata ragadt meg bennem, az arca csak homályosan dereng fel, betegen. Látom a kivörösödött arcát, a sápadt ujjacskáit, a láztól csillogó szemeit. Hallom, milyen kétségbeesetten kapkodja a levegőt, mennyire gyenge és érzem azt, amitől még az én testemben is meghűl a vér: érzem a Halál szagát. Megérintette őt, emlékszem, hogy nem sok volt már hátra. Fel tudom idézni saját kétségbeesésem, a tehetetlenséget, amit akkor átéltem. De emlékszem rá is, aki nem csak Rosyt mentette meg, hanem sok másik életet is, köztük az enyémet. Az ő arca is távoli még, de tudom ki ő és tudom, hogy ebben a világban is találkoztam már vele, mert a tekintete belém égett. Azóta, mint egy őrült keresem a szemkontaktust mindenkivel, akit csak az utamba sodornak a mindennapok. Kutatok, várom, hogy a szemembe nézzen és minden a helyére kattanjon. A megérzésem, ami sosem csapott még be azt súgja, hogy Balto a kirakós utolsó darabja, csak meg kell találnom.

Képességem

✦ Képes vagy felvenni a mesebeli alakod: a huskyt.
✦ Könnyen kiszimatolod/megérzed, hogy ki jó szándékú és ki rossz.
✦ Ha rajtad van a piros kendőd, képes vagy láthatatlanná válni.
Evolet Yang

Cherry


If you go I'll stay
You come back I'll be right here
Like a barge at sea
In the storm I stay clear

say yes to heaven, say yes to me


Nem szórt rá senki csillámport


Balthazar Doherty csillámport hintett rá


Jaelyn Rose
Ősi állat
Ősi állat
Jaelyn Rose
Mesehõs :
Jenna ✦ Jaelyn DtD8HQA
Balto
j e n n a
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
1
A másik felem :
Jenna ✦ Jaelyn 01b7342a99f61b033b84a8d8aaa97844

'Cause I've got my mind on you
I've got my mind on you


Jenna ✦ Jaelyn Balto-jenna
Akinek az arcát viselem :
danielle campbell
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
észak (frostcall)
✦ ✦ ✦ :
Jenna ✦ Jaelyn 2a7699c056cf522ce3763ae5e1bc14ad
A tükör mögött :
Cherry

Jenna ✦ Jaelyn VjRQhuiJenna ✦ Jaelyn F0WqyoG

Jenna ✦ Jaelyn Empty
TémanyitásJenna ✦ Jaelyn Empty2023-12-03, 11:42

Csillámporos üdvözlet illet téged
Jaelyn Jemma Rose ✦ Jenna


„Mióta kell pedigree ahhoz, hogy segítsek valakin?”

Kedves Jaelyn!

Úgy gondolom, jobb kezekbe nem is kerülhetett volna ez a csoda kutya. Jenna ✦ Jaelyn 642527747 Nagyon örültem, hogy rögtön lecsaptál rá, mikor felszabadult - és szerintem Balto is! Jenna ✦ Jaelyn 2426842179 Tetszett, ahogy felosztottad három részre a történetet, amit el akartál mesélni. Jenna ✦ Jaelyn 2359898509 A kis címekről nem is beszélve! Jenna ✦ Jaelyn 1149350199
A hóvihar azt idézte fel, ugye? Amikor Rosy beteg volt... és úgy tűnt, nincs remény. A boszorkáyoknak volt érzéke ahhoz, hogy melyik területre pakoljon téged, nem igaz? Északra, a leghidegebb, leghavasabb városrészre rakott... eh. Bár igaz, ami igaz, így törhetnek utat könnyebben az emlékek. A másik élet montázsai. De te már félig-meddig tudod, ki vagy. Baltot keresed. Jenna ✦ Jaelyn 3375341651  Jenna ✦ Jaelyn 1115489239  Jenna ✦ Jaelyn 2607835867
Nos, közelebb van, mint azt hinnéd, de úgy tudom, értesüléseimből, hogy lesz itt még egy dráma, mielőtt egymásra tudnak találni. Jenna ✦ Jaelyn 3942121423
Apropó... Dixie és Sylvie. Fuha, hát emelem kalapom előtted, Jenna, mert én képtelen lennék elviselni hosszú távon Dixie viselkedését. Tényleg olyan kicsit, mintha utálna... Jenna ✦ Jaelyn 140082809
De hátha majd rendeződik a kapcsolatotok... én drukkolok!
Viszont annak jobban, hogy Baltora rátalálj és végre a helyére kerüljön minden a fejedben! Még így is lesznek olyanok, amikre nem emlékszel majd egyből... Aleu, Kodi... rémlik valami? Ugye, hogy nem? Jenna ✦ Jaelyn 703152122  Jenna ✦ Jaelyn 841472469  Jenna ✦ Jaelyn 841472469


Utadra engedlek, nem tartalak fel ennél is tovább, hisz Balto már régóta vár rád! Hádész rajtatok tartja ám a szemét - igazából a dráma forrása is ő maga lesz, de ne utáljátok annyira! Jó gyerek a maga módján! Jenna ✦ Jaelyn 1115489239
Érezd jól magad ebben a bőrödben is! Jenna ✦ Jaelyn 642527747


Nem szórt rá senki csillámport


Jaelyn Rose csillámport hintett rá


Baba Mirai
Istennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehõs :
Jenna ✦ Jaelyn D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
21
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

Jenna ✦ Jaelyn 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :

Jenna ✦ Jaelyn Empty
 

Jenna ✦ Jaelyn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Jenna
» Thank you for helping me, Jenna
» ❝Don't talk to me, Jenna. I might turn on you.❞