Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 31 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 4 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Yoon Mi-ja
Ma 18:45-kor

Ila Nakai
Ma 14:01-kor

Lydia Casey
Ma 02:07-kor

Matthew A. Jackson
Tegnap 15:43-kor

Baba Mirai
Tegnap 11:49-kor

Baba Mirai
Tegnap 02:15-kor

Baba Shouta
2024-11-02, 17:44

Choi Ji-Na
2024-11-02, 12:31

Aldo Raine
2024-11-02, 03:10

Desirae Mia Rivera
2024-11-02, 03:02

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 70%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

1 Témanyitás - 2%

1 Témanyitás - 2%

1 Témanyitás - 2%

1 Témanyitás - 2%

Megosztás

Tada Masaharu
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásTada Masaharu Empty2024-10-27, 12:44

Tada Masaharu
Play by: Sakurada Dori

Becenév
Haru, Masa (bátyja hívta így leginkább)
Mesehõs
Hamada Hiro (Hős Hatos)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
Hero6 cégvezetője
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

-Te is elhagytál csak úgy, mint a szüleink…- sóhajtok fel és szomorúan figyelem a sírkövet. -Miért? Együtt kellett volna vezessük a céget, közösen, a barátainkkal! Nem véletlenül van Hero6 a cég nevében és nem Hero5. - majd veszek egy nagy levegőt és kifújom. Nem akarok ordítozni a bátyám sírjánál, mégis csak egy temetőben vagyok, nem illik ilyesmit csinálni. Viszont mérges vagyok. Mérges vagyok rá, a világra, magamra. Mindenre…
Miért én? Miért velem történt ilyesmi? Nem akarok más személyt az ő helyébe, most pedig mégis ott van valaki más hatodikként.
Idegesen és frusztráltan felsóhajtok megint és meg kell álljam, hogy ne üssek a földbe ököllel.
Nyugi Hiro, nyugodj meg. Nem szabad Baymaxen vagy bárki máson kitöltsem a dühömet vagy úgy bármilyen érzésemet. Baymax így is elég sokat szenvedhetett tőlem eleinte, mivel nem igazán csíptem őt. Úgy éreztem, hogy túl hamar került be a csapatunkba, nem akartam senkit sem a bátyám helyére. Ez valamilyen szinten érthető is a gyászom miatt, de a többiek többször is beszéltek velem erről, hogy ne legyek ellenséges vele.
Végül valahogy sikerült túl tegyem magam ezen és kicsit nyitottabb lettem felé. Rájöttem, hogy talán azért is zavart a srác, mert sokban hasonlított Tadashira és emiatt csak jobban hiányzott nekem.
A többiekkel pedig ugyanúgy tartom a kapcsolatot, mint eddig. Vagyis majdnem, de ha esetleg összeül a csapat, azt nem szoktam kihagyni. Általában Fred mindig valamit kitalál, hogy jót nevessünk vagy esetleg eléri, hogy kevesebb agysejtünk legyen, Wasabi és Mézvirág azok akik, mindig megkérdezik, hogy miújság velem és szintén ki tudnak rángatni a valóság sötét bugyraiból, Tomago pedig…hát Tomago? Ő mindig is adta a kemény csajt, aki néha tud kedves is lenni. Viszont talán néha pont az ő szigora és keménysége kell nekem, hogy én se omoljak össze teljesen.
Szerencsémre a gyászról a figyelmemet sokszor eltereli a munka, főleg amióta a WHOOPpal együtt dolgozunk. Szeretem, hogy Jerry mindig előáll valami új kihívással nekünk, legtöbbször a mi fantáziánkra hagyva az egészet, némi utasítással vagy kikötéssel. Szeretem, amikor kreatív lehetek és úgy formálhatom a kütyük elkészítését ahogyan én szeretném.
Ez az egész pedig, akkor kezdett el fokozodni bennem, amikor először láttam meg egy mese figurát a tükörben. Egy fekete hajú fiút, valószínűleg tinidzser lehetett a magasságából ítélve. Persze először azt hittem, hogy csak álom vagy esetleg túl sokat dolgozok és beképzelem. Viszont miután többször is láttam, kezdtem sejteni, hogy valami itt nem stimmel. A tükörképet pedig nem sokkal később furcsa emlékek és álmok kísérték tovább. Néha nem igazán tudtam hova tenni ezt, máskor pedig úgy éreztem mintha átéltem volna mindezt. Furcsa volt, némiképp idegesített is néha, de sok ötletet adott. Talán emiatt is van, hogy mostanában még többet vagyok a laborban és teljesen elmerülök a különböző munkáimban és kísérleteimben.
Ha nem hagynak békén ezek az emlékek és álmok, akkor kihasználom őket és megpróbálom megfejteni őket. Mindemellett van egy olyan sejtésem, hogy akikkel együtt vagyok jelenleg a cégnél, valamelyest nekik is közük lehet ehhez…

Képességem

✦ Rendkívül intelligenciával rendelkezel nincs olyan kütyü, amit ha megálmodnál az elmédben ne tudnád ténylegesen megvalósítani.
✦ Emlékezeted visszatérésével a küzdősportokban szerzett kiképzésed is visszatér hozzád.
Cha Woo-Jin

Jinx

Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow, Ok Tae-Moon, Shim Yu-Na and Huang Feiyu csillámport hintett rá

Tada Masaharu
Hõs
Hõs
Tada Masaharu
Mesehõs :
Tada Masaharu C83b9bda1285c58a66b45bfc2cd7775ae38b1fdd
Hős Hatos
Hamada Hiro
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
0
Titulus :
The depressed genius kid
✦ ✦ ✦ :
Tada Masaharu 92d9f050504ada27f271d82062b188a28fe086e2

First our parents left us, now you too, brother

Tada Masaharu 2c4871316c699eee05a498e3ed663137f728fadd
Akinek az arcát viselem :
Sakurada Dori
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Nyugat (Stormreach)
✦ ✦ ✦ :
Tada Masaharu A30de423a2420dfcbddf253c454d4cdecb852ba7

My crew, my friends

Tada Masaharu 7f5e85b7e6bb5c1e64ee4bf8912c3600636a2cc2
A tükör mögött :
Jinx

Tada Masaharu Empty
TémanyitásTada Masaharu Empty2024-11-02, 17:44

Csillámporos üdvözlet illet téged
Tada Masaharu ✦ Hiro Hamada

„The only limit is your imagination.”

Kedves Masaharu!

Először is őszinte részvétem! Tada Masaharu 554922804

Másodszor pedig, átérzem min mész keresztül. Tada Masaharu 3399021160  Nem egyszerű dolog, ha egy szerettünk távozik... itt hagy minket. Pont ilyenkor kell erősnek maradnunk... és ha arról van szó segítséget "kérni". Persze neked, nem kell kérni, hiszen ott vannak a barátaid... vagy ha úgy tetszik a családod, akik veled vannak és nem hagyják, hogy magadba roskadj... vagy ami még rosszabb, hogy mély depresszióba ess. Tada Masaharu 4028024232  Figyelnek rád! Nem hagyják, hogy a mostani állapotod valami végzetes dologba forduljon. Persze gondolom, hogy nem ártanál magadnak... csak azért mondom, mert már láttam ilyet. Volt egy ismerősöm, akivel hasonló történt és nem bírta a gyászt. Nem sokra rá, már őt is temetni kellett. Tada Masaharu 3118905588

Úgyhogy fel a fejjel! Tada Masaharu 1623695724  Éld az életed és tartsd fejben e szavakat! Légy Boldog! Barátkozz, ismerj meg valakit, akivel leélheted az életed. És semmiképpen se nézz vissza!  Tada Masaharu 1149350199 Vagyis... oké visszanézhetsz... de csakis a szép emlékekre, rendben?  Tada Masaharu 321849167

Harmadszor és ezután már leállok ígérem.  Tada Masaharu 2732251548
Tudom, hogy van már hobbid, de ha megfogatsz egy tanácsot, akkor a lenti videó után remélem más utakra is tévedsz. Ne csak a zuhanyrózsának adj koncerteket! Tada Masaharu 3375341651

Nem is tartalak fel kedves User.  Tada Masaharu 1571939237 Tökéletesen hoztad a karaktert, így már csak foglalóznod kell és utána vár is a játéktér. Üdv közöttünk! Tada Masaharu 841472469  Tada Masaharu 841472469  Tada Masaharu 841472469

Amennyiben stoppolt karakter és/vagy play by került most elfogadásra, kérlek, töröld a Stoppolások rendszerezése topicból és ezután foglald le az arcot az Avatar- és névfoglalóban!

You say always what you feel,

and you make always what you think.
Nem szórt rá senki csillámport

Tada Masaharu csillámport hintett rá

Baba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Tada Masaharu 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Tada Masaharu 34oFwLa
Raya and the Last Dragon