I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Egy számomra ismeretlen helyen voltam. Nem emlékszem semmire sem, még arra sem, hogy én ki vagyok. Nem tudom a nevemet, sem azt, hogy honnan jöttem. Mégis az ott élő emberek nem voltak undokok vagy elutasítóak velem szemben, sőt. Igazából mindegyik csodált engem, leginkább a szépségem miatt, amit nem igazán értettem akkor. Viszont történt valami, ami furán hatott rám, ami valamilyen emlékszerű képet okozott nekem. Ketrecekbe és kosarakba kígyók voltak zárva, akik pedig beszélni kezdtek hozzám. -Úrnőm! -Segíts kérlek! -Szabadíts ki minket! -Segíts! Folyamatosan ezeket a szavakat ismételték és nem értettem, hogy miért én vagyok az egyetlen, aki ezt érti és a többi ember miért nem. Viszont ahogy ezek a hangok visszhangoznak a fejemben, ekkor képek ugrottak be, de nem tudtam, hogy mi az, mindemellett a fejem fájni kezdett és úgy éreztem, hogy pánik rohamot fogok kapni.
-Elég… Elég. Elég! - ordítok fel és hátrálni kezdek, hogy minél távolabb lehessek tőlük, hogy a hangok elmúljanak és ne halljam őket, de ekkor érzem, hogy rosszul lépek és lezuhanok. Viszont nem szakadékba esek bele, ha nem egy nagy fehér ürességbe. Ahogyan felfelé pillantok még cseresznyevirág szirmokat is látok, amik szintén ebbe a végtelen fehér mélységbe hullanak, szinte már körbe ölelve engem. Nem tudom, hogy mi lehet ez, vagy hogy hol vagyok…de úgy érzem, hogy itt a vég.
*beep* *beep* *beep*
Az ébresztő hangjára kelek fel, jobban mondva felriadok. Hirtelen ülök fel az ágyamban és körbe nézek. -Fhu, oké, nincs baj. Itthon vagyok. - nyugtatom meg szépen lassan magamat, közben veszek egy nagy és mély levegőt, utána pedig kifújom azt. Egyre több és furább álmokat látok. Némelyik emléknek tűnik, ami szép és meleg érzéssel tölt el, némelyik pedig furcsa, titokzatos, azok pedig rossz érzést keltenek bennem, mint a mostani is. Végül összeszedem magam, megmosakszom, eszem egy kis reggelit, hogy ne éhgyomorral legyek, majd felöltözök és elindulok a Közösségi Központ felé. Egyébként az Outcasts' Club-ban dolgozom, de néha önkéntesként szoktam segíteni Hablatynak és Astridnak. Ott néha Seannel is összefutok, amikor épp arra fele van munkája vagy csak engem akar látni. Néha olyan érzésem van, hogy szándékosan kideríti, hogy mikor megyek oda dolgozni, de aztán lehet csak beképzelem. Seant mondjuk onnan is ismerem, hogy Verta és Dudou barátja, így amikor velük mozdulok ki valahova a négy fal közül, akkor legtöbbször négyesben szoktunk lenni, ám mostanában a testvérem és Dudou furán viselkednek, mintha szándékosan kettesben akarnának hagyni. Nem igazán értem, hogy miért, mert ha az igaz, hogy egy nőcsábász és emiatt inkább elkerültem őt, aminek Verta is örült eleinte. Amúgy sem szereti, ha valaki, aki férfi, túl közel kerül hozzám. Emiatt mondjuk van, hogy vannak nézeteltéréseink, illetve más dolgokban is előfordul, de ettől függetlenül mindig számíthatunk a másikra. Mindemellett úgy érzem, hogy nekem várnom kell valakire, aki egyszer igazán fontos lesz nekem… Addig nem akarok a szerelemmel foglalkozni.
...and everything ends with a dream.
Most egy újabb kellemes álomban vagyok. Jelenleg a testvéremmel sétálok, egy esernyőt fogva közösen. Beszélgetünk közben és jól érezzük magunkat. Ez kellemes és megnyugtató. Hirtelen egy férfi mellett sétálunk el és a hajtűt direkt elejtem, majd tovább sétálunk. Mind a kettőnknek volt egy megérzése, ami remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy jó volt-e vagy sem. Viszont nekem valami azt súgja, hogy ő az, akit kerestem.
-Kisasszony? Kérem várjon! - hallom meg hirtelen a távolból. -Kisasszony? Kisasszony! Elejtette a hajtűjét! Amikor, már közelebb hallom a hangját, megállok, így a testvérem is megáll mellettem. Legelőször ő fordul félig hátra, majd lágyan, halkan felkuncog. Erre mosolyra húznám az ajkaimat, de még nem szabad. Lassan megfordulok a férfi irányába és erre, már lágy mosolyra húzom az ajkaimat. -Köszönöm, uram. - majd még szélesebb mosoly ül ki ajkaimra. Mindig, amikor róla álmodok, van egy olyan érzésem, hogy tudnom kéne, hogy ki ő és mi köze van hozzám. Sőt, talán…talán még azt is ki merem jelenteni, hogy tudom, hogy ki ő.
Viszont ebben az életben újra meg kell találjam őt, de fogalmam sincs, hogy hol kezdhetném…
Képességem
✦ Fel tudod venni mesebeli kígyó alakod. ✦ Amint megszerzed magadnak a hajtűdet képes leszel ideiglenesen lemásolni valaki másnak a képességét azonban ez emlékvesztéssel járhat. (Maximum két játék erejéig él a lemásolt képesség.) ✦ Képes vagy telekinézisre és annak köszönhetően rövid távon repülni is.
Cha Woo-Jin
Jinx
Nem szórt rá senki csillámport
Choi Ha-Rin, Ila Nakai, Yoon Mi-ja and Fu Hei csillámport hintett rá
I'm more than sure we can find the other one in every life
✦ ✦ ✦ :
We are always be sisters
No matter what
Akinek az arcát viselem :
Shin Se Kyung
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Sometimes a hug is all we need
A tükör mögött :
Jinx
Vas. 10 Nov. - 19:26
Csillámporos üdvözlet illet téged
Choi Ji-Na ✦ Blanca
„ Now that she has changed into her full demon form, are you still fond of her?”
Kedves Ji-Na!
Megérkeztem ide is, bár remélem, a tegnapi palacsinta miatt elnézed nekem, hogy várni kellett rám.
Mostanában látom, ilyen fehér kígyós napokat tartotok, de egyáltalán nem bánom, ugyanis számomra mindig öröm látni, ha egy mesének az összes szereplője megérkezik, azt pedig szintén tudom, hogy nagyon boldoggá tett, hogy Blanca felszabadult, ez pedig a lapodon is látszik. Honnan látom? Látom, hogy mennyi energiát fektettél bele, és emlékszem még azokra a napokra, amikor arról beszélgettünk, amikor még nem szoktál hozzá annyira a hosszú reagokhoz. A mostanában írt lapjaid azonban azt tükrözik, hogy egyre jobban figyelsz a részletekre, jobban átadod magad a karaktereknek és az érzelmeiknek, ez pedig engem is örömmel tölt el. Szeretem, amikor tudtok azonosulni azokkal a karakterekkel, akik végül nálatok kötnek ki.
Már a rókadémonnál is említettem, hogy a mesét ugyan nem láttam, de itt is elvégeztem a szokásos kutatómunkámat, és nem gondoltam volna amúgy, hogy ennyire mély ez a történet, vagy hogy mennyire a folklóron alapul, úgyhogy köszönöm neked, nektek, akik bevezettek ennek a történetnek a világába, ugyanis egy újdonságot kaptam általatok.
Tetszett, hogy Blanca álmán keresztül kicsit megmutattad a múltbéli életét és a hozzá betett gifek is eléggé passzolnak a narrációhoz. Kicsit egyébként olyan érzésem volt, mintha az én fiam garázdálkodott volna Blanca álmában, de én nem vállalok felelősséget azért, hogy ő mit csinál a háttérben. Annyit mondhatok, hogy a rossz álmokért Billre, vagy Mumusra lehet ujjal mutogatni, szerintem mindig kettejük közül kerül ki a felelős. (Bár a kellemes álmokat tuti nem nekik köszönheted, sőt, szerintem legyél hálás, ha a két káosz-generátor elkerül téged.)
Hálás vagyok azért is, hogy kifejtetted Fata Morganában mi történik Blancával, mert régebben olvastam a hirdetését, de nem emlékeztem rá pontosan, hogy Blanca végül hol dolgozik. Annyit viszont mondhatok, hogy Blanca igazán szerencsés, amiért a testvére és a barátai (meg a szerelme?) is egy égtájon vannak, így legalább nekik nem kell megküzdeniük a fal nyújtotta nehézségekkel.
Már sokadjára tűnik fel egyébként nálatok az a bizonyos hajtű, úgyhogy piszkálja rendesen a fantáziámat, hogy mi a fene van vele, de lehet majd kikérdezlek privátban, vagy egy elborult pillanatomban megnézem a mesét, nem tudom még. Viszont kíváncsi vagyok, hogy megtalálod-e az emberedet, úgyhogy nem is tartalak fel sokáig, mert emlékeim szerint rengetegen várnak arra, hogy legyen egy aktív Blancánk.
Jaj, és légyszi, ha egyszer kígyó alakban támad kedved létezni, akkor látogasd meg Apollónt is, mert úgy tudom, ő épp annyira kedveli ezeket a hüllőket, mint egy híres, magyar celeb barátunk… A bennem élő Hermész pedig szeretné hallani a nagyon kígyó felkiáltásait.
Amennyiben stoppolt karakter és/vagy play by került most elfogadásra, kérlek, töröld a Stoppolások rendszerezése topicból és ezután foglald le az arcot az Avatar- és névfoglalóban!