Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Jimena García
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásJimena García Empty2021-02-26, 21:16

Jimena García
Play by: Emma Stone

Becenév
Ena
Mesehős
Szörnyella de Frász (101 kiskutya)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Villains ✦ Gazemberek
Foglalkozás
A House of DeVil tulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
hetero
Mi történt velem?

Az az átkozott ébresztő már megint túl korán csipogott. Minek vettem meg egyáltalán, ha ennyire idegesít? Hát persze, mert fekete és fehér mintás, akár egy dalmata. Azért ez sok mindent megmagyaráz. Ásítva keltem ki a puha ágyamból, hogy magamhoz vegyek egy kis kávét. Mert az kell, pláne, ha az embernek olyan zsúfolt a naptára minden nap, mint nekem. Néha nehéz ilyen tökéletesnek lenni.
A kávém után a szekrényemhez léptem, hogy kivegyem a két kedvenc ruhadarabomat. Az elmaradhatatlan fekete ruhám és a fehér bundám. Már csak a piros rúzs és a piros magassarkú hiányzott ahhoz, hogy jól nézzek ki ma is. Nem engedhetem meg, hogy ne nézzek ki tökéletesen, amikor mindig minden lépésemet figyelik. Éppen ezért még egy kis lila szemhéjpúdert is felvittem, majd késznek nyilvánítottam magam. Itt az ideje, hogy induljon a nap.
Kisétáltam a kocsimhoz, hogy elhajtsak a divatházamhoz. Amiért megdolgoztam keményen, szóval mindenki mástól is ezt vártam el. Persze az az átkozott kocsi nem akart elsőre indulni, így gyorsan hívást indítottam az asszisztensemnek.
-Édesem, ez az átkozott autó megint nem akar indulni. Szerezz időpontot a szerelőhöz, addig pedig szólj Jane drágámnak, hogy készülődjön össze, amíg nem érek oda. Mindent megtalál a hátsó szobában. Köszönöm édesem. -miután ezt is lerendeztem, végre sikerült beindítanom az autómat, majd száguldozni kezdtem az utcán, mint egy őrült. Nem, egy cseppet sem azért tettem, mert késésben voltam, hanem mert ezt a vezetési stílust szoktam meg. Meg úgy tűnik, hogy mások is, mert már beszólás nélkül csak szépen félreálltak.
Miután leparkoltam a divatház előtt, határozott léptekel az ajtóhoz mentem és kinyitottam. Közben pedig a táskámban kutakodtam, cigarettát kerestem. Ideje volt rágyújtani a napom első cigarettájára. Elővettem a szálat, belehelyeztem a hosszú farúdba és végre megnyugodtam, ahogy az ajkaimat elérte a füst. Rossz szokás, de sosem tudtam abbahagyni.
-Édesem, ugye itt minden rendben volt? A fotós megérkezett? Remek, akkor az irodámban leszek. Még meg kell írnom pár csekket, az az átkozott szőrmekereskedő dupla árat akar. Hát megkapja, csak találjam meg a csekkfüzetem. Mocskos egy biznisz ez édesem, de szükségem van azokra a bundákra. Tudod, nekem is van pár rossz szokásom. Mindegy drágám, ha kellek, akkor az irodámban leszek.
Besétáltam az irodámba, ahol valóban megírtam azokat a csekkeket, amit kértek tőlem. Ezek után átnéztem pár újságot, hogy kik próbáltak megkeresni annak érdekében, hogy náluk reklámozzam a legújabb kollekcióimat. Egy-kettőt érdemesnek is tartottam arra, hogy felhívjanak engem, de a többi haszontalannak vagy komolytalannak tűnt. Ezek után ebédet rendeltem az asszisztensemtől, majd a délután hátralevő részét azzal töltöttem, hogy átnéztem Jane legfrissebb képeit és az új kollekciómhoz terveztem még két szoknyát és egy bundát. Nem tehetek róla a bundák a gyengéim.
Észre sem vettem, hogy besötétedett. Szokás szerint megint én maradtam utoljára az épületben, de ez egy cseppet sem zavart engem. Megszoktam az egyedüllétét, igazából jól is esett az idegeimnek.  Néha már inkább az embereket untam, nem pedig a hiányukat. Miután késznek nyilvánítottam a rajzaimat, úgy döntöttem, hogy ideje hazamenni végre, elég ennyi munka egy napra. Szerencsére a mai egy lazább nap volt, amikor nem kellett interjúkat adnom, hogy miért is vagyok ennyire sikeres. Pedig egyszerű a válasz. Mert én vagyok Szörnyella de Frász!
Kisétáltam az autómhoz és újabb cigarettára gyújtottam, az utolsó volt a dobozban. A hazafele vezető úton megálltam egy kisboltnál, hogy vegyek, mégsem lehet úgy létezni, ha az embernél nincsen cigaretta. Mondanám, hogy anélkül nem élet az élet, de nem szeretnék ennyire drámaian fogalmazni. Az nem lenne az én stílusom. Mármint az, hogy ezt kimondjam hangosan is.
Hazaérve már csak arra volt erőm, hogy lemossam a sminkem és hajcsavarókat tegyek a hajamba. Még vacsorázni sem volt kedvem, elég fáradt voltam az egész napos tervezéstől. Nem is maradt kedvem ahhoz, hogy a szokásos rutinomat elvégezzem, pedig biztosan az tartott engem ilyen fiatalosan. Egy jó kis bőrápolási rutin meg az esti olvasás. Ma már csak egy utolsó telefont volt kedvem elintézni.
-Édesem, kérlek tedd át a reggel nyolcas reggelivel egybekötött interjút kilenc órára. Holnap nincs kedvem korán kelni, de ezt kérlek ne így tálald nekik, köszönöm. Holnap reggel találkozunk, és kérlek, hozd el a szabótól a fekete anyagokat. Nagyon értékelném kis drágám. Na, akkor holnap találkozunk, szép álmokat!
Ezek után már csak szépen bedőltem az ágyamba és magamra húztam a lila selyemtakarómat. Szinte azonnal el is aludtam. Nos, így néz ki egy napja egy híres divattervezőnek. Elnézést, így néz ki a napja Szörnyella de Frásznak.

Képességem

✦ A meggyőzés képessége az enyém: bármelyik állatot képes vagyok befolyásolni, hogy az akaratom szerint cselekedjenek. Ez igaz azon állatokra is, akik valójában emberek, csak épp mesebeli, állati alakjukban vannak előttem.

Ms. de Frász

Jimena García

Vendég
Vendég
Anonymous

Jimena García Empty
TémanyitásJimena García Empty2021-02-28, 15:31

Csillámporos üdvözlet illet téged
Jimena García ✦ Szörnyella de Frász

„Ohh, micsoda ocsmány ördögfajzatok! Nem is foltosak!”

Kedves Jimena!

Ne haragudj, amiért csak most értem ide - volt némi fennakadásom. De most már nem menekülsz az elfogadóm elől! Jimena García 3375341651 Ha szabad megjegyeznem, Emma Stone elég váratlan választás Szörnyellához, bár tudom, hogy most fog kijönni egy új film, amiben ő játssza a karaktert. Nekem egyelőre fejben nagyon távolinak tűnik magától a karaktertől, de bízom benne, hogy Te és majd a film is kicsit megszeretteti velem ezt a felállást. Jimena García 1149350199  Jimena García 841472469
Ami a lapodat illeti, szerintem jól felépítetted, bemutattad Szörnyella egy napját - külön tetszik a cigarettás vonal. Nem tudom, miért, de szeretek ilyesmikkel játszadozni a reagokban, természetesen csak akkor, ha a karakterhez mindez passzol. Szörnyellánál pedig alap, nem igaz? Jimena García 1115489239
Az is tetszett nagyon, hogy Jane-t beemelted kicsit a lapodba.  Jimena García 2359898509
Egy szó, mint száz, üdv köztünk, Jimena és érezd nagyon jól magad! (Btw, a különleges névért is jár a pirospont: a Jimena olyan kis egzotikus. Imádom! Jimena García 642527747 )

Foglalózni ne felejtsd és irány a játéktér! Úgy tudom, valaki már nagyon vár rád. Jimena García 1298976811

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Jimena García Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Jimena García D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484