Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Simon Thaddeus Bennington
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásSimon Thaddeus Bennington Empty2021-03-01, 17:24

Simon Thaddeus Bennington
Play by: Chris Hemsworth

Becenév
Simon, Thad, T.
Mesehős
Tarzan (Tarzan)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
Személyi edző
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

A párás tükör üvegén aligha láthatnék bármit kilépvén a zuhany alól. A mai saját edzésemen túl vagyok, jön pár vendégem, de sosem szerettem izzadtan fogadni őket, még a végén több vendége lenne annak a pökhendi Herculesnek, mint nekem. Kizárt. A csípőmön lazán körbetekerve pihen a törülköző, míg méretes tenyeremmel végigszántom a tükröt, hogy lássam meglehetősen kellemesnek tartott vonásaimat, s persze tekintélyes mellizmaimat, mert valljuk be, egész jól el voltam eresztve velük. Nem fognak kitüntetni az eszemért soha, az egyszer biztos, hogy számos versenyt megnyertem már a formáimmal, amire én ugyanúgy büszke vagyok, mintha valami lángelme lennék. A világ attól szép, hogy sokan vagyunk sokfélék benne. Bár azért, ha engem kérdezne bárki, sokkal jobban kijöttem az állatokkal, mint az emberekkel, valahogy jóval egyszerűbbnek és problémamentesebbnek tűnt a világ mellettük. Dolgozni persze ettől függetlenül szükséges volt, és elviselni az embereket. Kész szerencse, hogy a főnökömet legalább nagyon bírtam.
Igen ám, de közel sem a szokásos látvány fogadott, hátrahőkölve figyeltem a fura, rajzfilmhősre hajazó figurát, a fura fejét, a kócos, semmilyen séróját, egyedül abban hasonlítottunk, hogy ő sem tűnt épp cingár alaknak. Megcsóváltam a fejem, biztos túlságosan bevertem a fejem a guggolókeretbe, más ötletem nincs erre az ésszel fel nem érhető jelenségre. Azért bizonytalanul körbenéztem, van-e itt még rajtam kívül valaki, mert kedvem lett volna megkérdezni, hogy ő nem lát-e valami furát, de sajnálatos módon egyedül voltam. Végül egy sóhajjal inkább elindultam átöltözni, akkor még nem sejtve, hogy minden tükör ugyanezt fogja mutatni, elég sok fejfájást okozva az elkövetkezendő időszakban.
Az öltözőből kilépve a pulthoz mentem, elfogyasztok egy gyors fehérjét mielőtt érkezik a következő vendégem, egy csinos fiatal teremtés, aki minden egyes alkalmat megragad, hogy tapogassa az izmaimat, és nagyokat sóhajtozik. Különösebben nem foglalkoztat a dolog, de azért elég szórakoztató a hölgyemény. Miközben kortyolgatok, az utcafrontot figyelem, szokásom bámulni az előttünk elhaladókat, hátha bejön valaki érdeklődni, de olykor egyszerűen csak elbambulok.
A kirakat előtt ellibbenő profil, a barna, lágy tincsek, az az arcél, az a kósza oldalpillantás, mikor a tekintetem találkozik az övével, mosolytalan az arca, mégis, a következő pillanatban tenyereim és az üvegre tapadnak, ahogy nézek utána, elfeledkezem a tükörről, mikor jobban vágyom látni, és tisztességesen sikerül nekifejelnem, de mindez nem érdekel. Ki ez a lány? Miért érzem tőle ennyire furcsán magam? Egyetlen pillantástól? Ő talán észre sem vett.
Kilépek a terem elé, és elindulnék utána, itt hagyva csapot-papot, érdekel is most bármi egyéb, de már nem látom az utcán. Egyszerűen eltűnt, mintha sosem létezett volna. Mintha csak képzeltem volna. Miként a tükörképemet odabenn. Mégis, olyan furán verdes odabenn a szívem, és meg akarom fejteni. Tudni akarom, ki volt az, és ha itt lakik, miért nem láttam eddig? Vagy miért nem vettem észre soha? Miért nem mosolyog? Annyi értelmetlen kérdés rohamozott meg egy egyszerű ismeretlen kapcsán, hogy már-már merőben abszurdnak tűnt a dolog, végül sóhajtottam egyet, és sarkonfordulva indultam volna befelé, mintegy véletlen pont beleszaladva a következő vendégembe. Annyira ostoba azért nem voltam, hogy sejtsem, szándékosan állt ilyen közel, hogy előadhassa a nagy szabadkozását, aztán megkíséreljen kiengesztelni valamivel… Nők és az ő kis praktikáik.
De az az arc…

Képességem

✦ Az állatok nyelvén tudsz kommunikálni.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban. <-- ha látja magát
Nina Wells

Sunny

Vendég
Vendég
Anonymous

Simon Thaddeus Bennington Empty
TémanyitásSimon Thaddeus Bennington Empty2021-03-15, 19:00

Csillámporos üdvözlet illet téged
Simon Thaddeus Bennington ✦ Tarzan

„Taníts mindenre, hogy értselek!
Nem tudok semmit, mindent látni vágyom...”

Kedves Simon!

Nagyon örülök, hogy ideértél és ráadásképp egy ilyen fantasztikus előtörténettel ajándékoztál meg minket! Simon Thaddeus Bennington 1298976811 Tetszett a jelenet maga, az, ahogyan megláttad magad a tükörben, nem értve semmit, majd pedig megláttad azt a bizonyos nőt... ugye, Jane az? Ki más lehetne, aki annyira elveszi az eszed, hogy még az üvegnek is nekikoppanjon a buksid? Simon Thaddeus Bennington 3375341651  Simon Thaddeus Bennington 841472469 A sors kifürkészhetetlennek tűnik, de a valóság talán pont az, hogy van, akiket egymásnak teremtettek. Az most talán részletkérdés, hogy rajzilag teremtettek-e titeket egymásnak vagy sem... khm. Bár erre majd úgyis választ kapsz, ha minden emléked visszatér. Simon Thaddeus Bennington 2426842179
Nem tartalak fel tovább, szerintem Jane már vár rád és talán mások is, szóval sipirc foglalózni először is, aztán tiéd a játéktér! Hódítsd meg a hölgyek szívét! Simon Thaddeus Bennington 642527747

És mindenek fölött: érezd jól magad! Simon Thaddeus Bennington 4028024232

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Simon Thaddeus Bennington Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :