Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 45 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMaksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Empty2021-03-02, 13:33

Maksim Belyaev
Play by: Hale Appleman

Becenév
Max, Maxi
Mesehős
Bartek (Anasztázia)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Villains ✦ Gazemberek
Foglalkozás
irodalom tanár, Suncrest Primary School
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
hetero
Mi történt velem?

Már rég vége a tanításnak, de én még mindig az iskola folyosóján, a lépcső alatt bujdosok – khm, akarom mondani, üldögélek – néhány könyv társaságában, úgy, hogy csak az vesz észre, aki célzottan errefelé keresgél. Amúgy a kíváncsi szemek többsége elől egész jól rejtve maradok. Nem mint ha az amúgy annyira nehezen menne, a fene tudja miért, de egyébként is hajlamosak az emberek csak úgy átnézni rajtam, azok különösen, akiknek szeretném felhívni a figyelmüket. Akik figyelmére meg kevésbé vágyok, azok persze, hogy mindig, mindenhol megtalálnak, még ha a föld alatt lennék, akkor is előkerítenének… A népszerűség átka, ugyebár. Épp azért is szoktam néhány hetente más nyugis kis zugot keresni magamnak ahelyett, hogy a tanáriban készülnék a másnapi órákra, vagy épp a termemben, kényelmesen, az íróasztalom mögött pöffeszkednék, másokhoz hasonlóan.
Mondjuk, a diri meg a helyettese már hazamentek, ha jól láttam, úgyhogy legalább tőlük nem kell tartani, nyugodtan átolvashatom a könyvet, amiből holnap készülök dolgozatot íratni a diákokkal. Hogy szóltam-e nekik? Á, dehogy, elvégre a meglepetéseket mindenki szereti, nem igaz? Az viszont engem is meglep, hogy lassan már két órája ülök a könyv fölött, és jó, ha öt oldalt haladtam vele azóta. Az meg csak hab a tortán, hogy mire egy-egy lap végére érek, már arra sem emlékszem, hogy mit olvastam az elején. Nem mint ha nem tudnám, hogy miről szól az ölemben heverő kötet, de most valahogy jobban leköt az, hogy kreatív kisdiák módjára telefirkáljam, meg kidekoráljam körbe a margókat. Nem, én sosem voltam az a típus, aki úgy vigyáz a könyveikre, hogy csak szarvasbőr kesztyűben ér hozzájuk és a naptól is védi őket, elvégre mire valók, ha nem arra, hogy használjuk őket? Megvan a maga bája, ha látszik, hogy sokat nyüstölték őket. Egy szó mint száz, az enyémen látszik, hogy nincsenek kímélve, szamárfülek – mert a könyvjelzőimet valahogy mindig sikerül elhagyni – lap széli firkák, megtört borító és könyvgerinc, mert beismerem, sajnos az is előfordul, hogy néha egyik-másik kötet óra közben keresztülrepül a termen, ha épp az agyamra mennek a diákok, elfogy az a végtelen türelmem és végre, csak egy kis figyelmet szeretnék.
- Az ott a bal szélen a rajztanárnő akar lenni, szívecskékkel körbedekorálva? Egész élethűre sikeredett. - szólal meg egy hang a vállam mögül, én pedig azzal a lendülettel csapom be a könyvet, hogy csak úgy visszhangzik tőle az üres folyosó.
- NEM! – vágom rá túlságosan is gyorsan, a fülem hegyéig vörösödve így, hogy rajta kaptak, és próbálok nagyon, nagyon, nagyon morcosan nézni a hang gazdájára, az egyik nemrégiben érkezett kollégára – Soha nem mondták még neked, hogy nem illik beleolvasni más dolgaiba? - ölelem magamhoz a könyvemet, mint ha ezzel a margóra firkált titkaimat és kis rajzocskákat is elrejthetném és megvédhetném a kíváncsi tekintetek elől, holott tudom, hogy már úgy is késő – Mióta állsz mögöttem? Nem is hallottam, ahogy idelopakodtál. – felelem morcosan, úgy tűnik, az új kollégának senki sem mondta még, mennyire harapok az ilyesmire.
- Nem akartalak megijeszteni. És elég régóta ahhoz, hogy felismerjem a „fél” tanári kart a rajzaidban. Szerencsétlen tesitanár mit vétett ellened, hogy kardokkal a hátában végezte? - ment tovább a kérdezősködés, miközben azt se tudtam, hogy épp dühöngjek, vagy lesápadjak a hallottaktól. Igen… tényleg mindent volt ideje szemügyre venni.
- Izé, semmit. Csak sosem szerettem a tesit. – füllentek akkorát, hogy csoda, hogy nem repedezik a plafon a fejem felett. Biztos ami biztos, azért fel is pillantok, de hála az égnek még tart… mindenesetre azt megfogadom magamban, hogy holnap új, nyugis búvóhelyet kell keresnem magamnak, de ahogy telnek, múlnak a napok, és egyre több embert akarok elkerülni, egyre nehezebb. Kár ezért itt, szerettem. De tényleg nem szeretem a testnevelést, azóta legalábbis, mióta rájöttem, akiért az én szívem dobog, azé meg pont azért, aki a tesit tanítja a suliban… Szívás.
- Hm, hát jó, ahogy gondolod. – vont vállat, bár látszik rajta, hogy túlzottan nem sikerült meggyőznöm.
- Amúgy mit akarsz tőlem? – próbálok témát váltani, vagy legalább megszabadulni tőle, nem ragaszkodok én a bájcsevejhez, ha nem muszáj.
- Csak szólni, hogy az igazgatóhelyettes vár az irodájában. Sok sikert! – paskolta meg a vállamat együtt érző mosollyal, mint ha a bitófához várnának, azzal ment is tovább dolgára.
- De… de nem úgy volt, hogy ő már hazament? – kérdeztem némi riadtsággal a hangomban, mire a másik csak távozóban megrázta a fejét, még csak vissza se nézett. Én meg nyelve egyet, összekaparva a maradék bátorságomat, meg a könyveimet, indulok a másik irányba, elkerülni az elkerülhetetlent. Ha már úgy sincs menekvés, jobb túlesni rajta, nem igaz?

Képességem

✦ Képes vagyok egy kis, fehér denevér alakját magamra ölteni és repülni. Sajnos, csak éjszaka működik a dolog...

A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.

Wolfgang Weiß

Rodoth

Vendég
Vendég
Anonymous

Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Empty
TémanyitásMaksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Empty2021-03-02, 16:06

Csillámporos üdvözlet illet téged
Maksim Belyaev ✦ Bartek

„Jól van, jól van, ne légy már türelmetlen...!”

Kedves Maksim!

Bartek! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 2359898509 El sem hiszem, hogy valaki ilyen hamar megalkotta ezt az úriembert! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 1298976811 Ráadásul Te! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 3375341651 Nem akarlak túlságosan körbezsongni dehogynem, így áttérnék a választott arcra: mint ahogyan azt már megjegyeztem Neked, nem is jutott eszembe Hale Appleman, de őszintén? Nagyon jó választás! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 2067867876 Szóval engem így elsőre meg is vettél kilóra, lekenyereztél, elhúztad a mézesmadzagot és... magaddal rántottál. Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 1115489239
És ez a történetre is igaz: eszméletlen jó ötlet ez a könyv margójára rajzolgatós vonal és az, hogy valaki felismeri a "fél" tanári kart. Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 2931394050 Azért nehogy bajod legyen ebből!  Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 1571939237
Nem tartalak fel tovább, tényleg imádlak, és alig várom, hogy lássalak a játéktéren! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 2067867876

Érezd jól magad, kedves Maksim! Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos 2426842179

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484
❝ Show Yourself ❞
Are you the one I’ve been looking
for all of my life?
Show yourself, I’m ready to learn

Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Tumblr_inline_o9bulgX15x1rifr4k_500
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
SNOW QUEEN
A másik felem :

❝ Guardian of Fun ❞
King of my heart
And all at once, you're all
I want I'll never let you go

Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos F6d6b5864a1940a70d1016c2e07fb805cb77889e
Akinek az arcát viselem :
DOVE CAMERON
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
FROSTCALL
✦ ✦ ✦ :
Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Elsa-anna
❝ Hey, Anna! ❞
Do you want to build a snowman?
I never see you anymore
It's like you've gone away

Maksim Belyaev, avagy Bartek, a Varázslatos Acbba7ea818e41c9280286e9a7849b04
A tükör mögött :