Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Margaret Blackwell
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMargaret Blackwell Empty2021-03-08, 22:16

Margaret Tamara Blackwell
Play by: Elizabeth Gillies

Becenév
Peggy, Peg és Meg
Mesehős
Megara (Hercules)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
Rossz, ismeretlen arcoknak dolgozik
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Sosem voltam egy szerencsés lány. Persze az elején még ezt nem tudtam, tele voltam álmokkal és tervekkel. Sikeres karriert, családot, barátokat, gondtalan életet képzeltem el magamnak. Hogy lehettem ilyen naiv? Talán egy másik életben sikerült volna, de ebben nem.
Gyakornoki állásomat a patinás House of DeVilnél és az esélyt a ”tökéletes” életre egy eléggé félresikerült este, az események szerencsétlen alakulása, és az ennél még szerencsétlenebb döntéseim tették tönkre. A részletek annyira megalázóak, hogy inkább nem mennék bele, a lényeg az, hogy nem a megfelelő emberben bíztam meg, nem voltam felelősségteljes és nem voltam teljesen önmagamnál sem, amikor szombat hajnalban káoszban ébredtem abban az előadóteremben, amiben előző este felvonultatták az új évad ruháit. Az egész kollekcióból kettő ruha maradt érintetlen és még kettőt tudtam egyszerű tisztíttatással elintézni. A többi, majdnem ötven ruhát nem, hogy simán szemétre, hanem a föld alá kellett eltűntetni, ha nem akartam börtönbe vonulni. Nem volt olyan magyarázat, amivel könnyen kibújtam volna. Ha lopásra fogom, akkor nyomozást indítottak volna és minden kiderül, amit nem engedhettem meg. Volt másfél napom, hogy kitaláljam, mihez kezdjek, mielőtt a bolt hétfőn kinyit. Túl sok ember munkája volt ebben a kollekcióban, hogy könnyű szívvel azt mondhassam, hogy lesz, ami lesz, én léptem, nem úgy, mint az, akivel hajnalban a ruhák romjai közt ébredtem... Nem, foghattam rá semmit, mert szedte a sátorfáját és lelécelt, egyedül hagyva a sz*rban.
Összeszedtem magam és eldöntöttem, hogy jól fogok kijönni ebből a lehetetlen helyzetből. A tönkretett ruhák egyetlen példánya kitette az összes vagyonomat, úgyhogy hitelt vettem fel, amivel ki tudtam fizetni az összeset. Mondanom se kell, nincs olyan bank, ami ekkora hitelt adna egy olyan fiatal lánynak, akinek semmi ingósága nincs, amivel biztosíthatná, hogy törleszteni tud. Szóval olyan kezest kellett találnom, aki tud ezen segíteni. A tervem sikeres volt, már ha lehet ezt annak nevezni. A ruhák ki lettek fizetve, egy egyszerű hazugsággal megúsztam, miszerint a hétvége alatt egy titokzatos vevő, aki a városon kívül lakik megvette őket egytől-egyig. Az állásom nem hogy megmaradt még elő is léptettek, kliensekhez és eseményekre járhatok meggyőzni a tehetősebb réteget, hogy a mi ruháinkat válasszák. Ez a kezesemnek kapóra is jött; beépített ember lettem, aki információt és illegális dolgokat is megtesz, ha ezzel az adósságomat csökkenteni tudom és a börtönt elkerülni. Fogoly vagyok, de rajtam és a ”munkaadóimon” kívül ezt senki nem tudja, szabadon mozoghatok, élhetem az életem, már amennyire ez egyezik az ő elképzelésükkel.
De a lelkemet nem birtokolják. Még ha meg is teszem, amit muszáj, az adósság miatt, és emiatt eleinte rossz embernek éreztem magam, megtanultam tüskéket növeszteni magam köré és megőrizni az önbizalmamat. Nem fogok egy rossz döntés miatt folyamatosan áldozatot játszani. Nem állítanám, hogy az elején nem cseréltem volna szívesen bármelyik velem egykorú társammal, aki epekedve várja, hogy összejöjjön az arany élete, vagy már azt éli, de most már tudom, hogy mennyire tudatlanok azzal kapcsolatban, hogy mi is megy körülöttük a valódi világban. Ha azt látom, hogy az ő tudatlan boldogságuk hasonló veszélybe kerül, képtelen vagyok néha befogni a számat és egészen érthetetlen módon megpróbálom megőrizni azt az ártatlanságot, amit tőlem elvettek. Megtanultam a leckét, nem bízom meg senkiben és nem hagyom, hogy a világ gyengének lásson. Az élet megy tovább és számomra nem létezik a csoda, ami majd kivált ebből a helyzetből.
Csak magamra számíthatok.

Képességem

✦ Én vagyok Hádész képességének a másik oldala. Az én emberségem, hősiességem jelenthet megoldást arra, hogy a kötelékeket helyreállítsam, ha ő megszakítja.
✦ Továbbá rám nem hat a képessége - még csak azt sem látja, hogy melyik meseszereplő vagyok.

A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban.
Peggy Blackwell

Z

Vendég
Vendég
Anonymous

Margaret Blackwell Empty
TémanyitásMargaret Blackwell Empty2021-03-10, 12:19

Csillámporos üdvözlet illet téged
Peggy Blackwell ✦ Megara

„People always do crazy things, when they're in love.”

Kedves Megara!

Nagyon örülök, hogy hivatalosan is megérkeztél közénk, drága Megara. Leginkább azért, mert veled együtt már majdnem teljes a mi kis listánk a Hercules szereplőgárdájából.  Margaret Blackwell 2067867876
Az pedig külön tetszik, hogy a megadott canon pontokon kívül még más szálakat is beleépítettél a karaktered életébe, ami kiszínezi a megadott alapkoncepciót és mérhetetlenül hozzá is ad.  Margaret Blackwell 642527747
Az egyszer biztos, hogy nem kis adósságot szedtél össze magadnak, hiszen azért annyi ruhát talán életed végéig fogsz törleszteni. Bár azért szurkolok neked, hogy sikerüljön valami kiskaput találni az egyességben, vagy jöjjön valami fénysugár az alagút végén, ami kihúzhat a csávából.  Margaret Blackwell 1149350199
Nem is tartanálak fel tovább, hiszen így is sikerült megvárakoztatnom téged. A foglalást, ahogy látom már letudtad így nincs más hátra, mint előre a játéktérre.  Margaret Blackwell 4028024232

Jó szórakozást kívánok.  Margaret Blackwell 321849167

Vendég
Vendég
Anonymous

Margaret Blackwell Empty

Margaret Blackwell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Onyx Blackwell
» Margaret Butler