Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 33 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Xiao Hana
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásXiao Hana Empty2021-03-21, 22:49

Xiao Hana
Play by: Shin Se Kyung

Becenév
Hana
Mesehős
Fa Mulan (Mulan)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
A vadászegyesület tagja
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future.

Azt mondják, hogy csak az hullhat alá, aki egyszer a világ tetején volt. Sosem éreztem, hogy ott lennénk, hiszen az életem nagy részében azt sem tudtam, hogy mit csinálok. Vagy, amit teszek az helyes-e. Nem találtam az utamat, a helyemet a világban, mintha sehová sem illeszkedtem volna be igazán. Egyszerű életet éltem, sosem tartottam magamat többre, mint ami ténylegesen voltam. Mégis, mikor elérkezett az életemben egy mélypont tényleg azt hittem, hogy ennél lejjebb már nem igazán tudok kerülni. De akkor még csak nem is sejtettem, hogy még annál is van sokkal, de sokkal lejjebb. Hiszen megtanultam magamat még mélyebbre ásni. (...)
Apa lebetegedett, ami mindannyiónkat váratlanul ért. Így kénytelen voltam a kezeim közé venni az irányítást, de akkor még csak nem is sejtettem, hogy mennyire nehéz kihívás elé is nézek. Természetesen elsősorban rögtön elutasítással kellett szembesülnöm, mert nem vagyok megfelelő arra, hogy csatlakozzak a vadásztársasághoz nőként. Így kénytelen voltam más irányt venni és álcázni magam annak érdekében, hogy támogathassam a családomat anélkül, hogy az apámnak egy percig is aggódnia kellene. De talán az, hogy elutasítottak, amiért én magam jelentkeztem egy jel volt és nem kellett volna kijátszanom a szabályokat csak azért, hogy érvényesíthessem az akaratom. Akkor elkerülhető lett volna, hogy még mélyebbre ássam magam. Bár a történtek után azt hiszem, hogy így is, úgy is megtaláltam volna a módját annak, hogy még mélyebbre taszítsam magam, mert ebben tűntem a legjobbnak.
Nem akartam senkinek sem ártani. Igazából pont ezt akartam elkerülni. Szerettem volna mindenkit megóvni, hogy ne kelljen aggódniuk, minden terhet levenni a vállukról, de valahogy mégis az ellenkezőjét értem el. Habár apa előtt még mindig fenntartjuk a színjátékot, hogy minden rendben közben belülről a bűntudat emészt fel engem teljesen. Megsérült miattam valaki. Az egész egy baleset volt, de ha jobban odafigyelek, akkor ez az egész meg sem történik. A legrosszabb az egészben, hogy Mushu magára vállalta az én hibámat. Amióta az eszemet tudom mi ketten barátok vagyunk és én is mindent megtennék érte, de valahogy rettenetesen rosszul érzem magam amiatt, hogy ő vitte el helyettem a balhét azért, mert miattam sérült le az egyik vadásztársunk. Mégis nincs meg a lehetőségem arra, hogy hátat fordítsak mindennek és a hibám miatt eltűnjek a föld felszínéről is, mert vannak, akiknek még szüksége van rám. Nem számít, hogy hány kudarcot kell megélnem, ami szinte darabokra szaggatja a lelkemet, amiért másokat bajba sodrok, de amíg egy picit is segíthetek, vagy megkönnyíthetem az apám életét addig mindenképpen ki fogok tartani.

A belülről mardosó bűntudat lassan felfalja a lelkem minden egyes darabját..
Képességem

✦ Az emlékeid visszatértével a katonai kiképzésen szerzett tudásod teljesen a tiéd lesz. Az egyik legkiválóbb lehetsz a Vadászegyesületben. Képes leszel a kardoddal bánni, a lövészismereted páratlan lesz, valamint lovagolni is fogsz tudni (habár erre egyelőre nem lesz lehetőséged a városban).
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 6. játékban.
Bethany Moriarty

wicked chaos

Vendég
Vendég
Anonymous

Xiao Hana Empty
TémanyitásXiao Hana Empty2021-03-23, 07:33

Csillámporos üdvözlet illet téged
Xiao Hana ✦ Mulan

„Maybe what I really wanted was to prove that I could do things right.”

Kedves Mulan!

A bűntudat igen csak nagy úr az életben, hiszen azért elég nagy pszichopatának kell lennie az embernek ahhoz, hogy egyáltalán ne találkozzon ezzel az érzéssel az életének egyetlen egy szakaszában sem. Azonban, ami talán mindennél is fontosabb, hogy nem hagyhatja, hogy ez az érzés kontrollálja az egész életét így remélem, hogy nem fog teljesen felemészteni téged a balesetből származó bűntudatod. Hiszen hibázni csak azok tudnak, akik próbálkoznak.  Xiao Hana 642527747
Remélhetőleg nem kell sokáig búslakodni és majd szépen visszatérnek az emlékeid a játéktéren aztán biztos, hogy nem lesz több ilyen baleset.  Xiao Hana 3375341651
Nem is húzom tovább az időt, hiszen így is sikerült megvárakoztatni téged is, amiért elnézést kérek.  Xiao Hana 2732251548
Ejtsd meg gyorsan a szükséges köröket utána pedig nincs más hátra, mint előre a játéktérre!  Xiao Hana 2067867876

Jó szórakozást kívánok.  Xiao Hana 321849167

Vendég
Vendég
Anonymous

Xiao Hana Empty

Xiao Hana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Xiao Ei-Meh
» Hana Saunders