I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Valójában annyira nem a csillogásról, a skót whiskyről és a méregdrága öltönyökről szól egy rangos család ügyvédjének lenni. - Rafiki, kérlek, ne kezdd megint - mordul fel Simba, és az égre emeli a tekintetét. Ja, hogy ezt hangosan is kimondtam? A fenébe. Az este kicsit... Szabadabb hangulatban telt, mint az legális lenne - ami természetesen igen szomorú, elmaradott elv a törvény részéről, de hát ez ellen még én sem tudok mit tenni -, ilyenkor kicsit összefolyik a külső és belső világom. Vagyis, hogy mi játszódik a fejemben, és mi a valóságban. - És nekem erről pontosan miért is kell tudnom? Affene. - Ne haragudj, csupán arra próbáltam utalni, hogy néha úgy viselkedsz, mintha másoknak, például nekem annyira egyszerű lenne ez a most kialakult helyzet... Ezúttal biztos vagyok benne, hogy hangosan is kimondom, amit gondolok. Nem akarok a fiúra förmedni (nekem ő mindig az a régen volt kisfiú marad), de a szavak csak úgy folynak a számból, és való igaz: ennek az egész folyamatnak a jogi procedúrája elég macerás. Legfőképpen amiatt az átkozott Zordon miatt. Tudom, nem Simbán kellene levezetnem az emiatt érzett fusztrációimat, de Zordon a legtöbb embert, így engem is szorongással tölt el. Ezeket valószínűleg nem mondom ki hangosan, mert Simba mérgesen felsóhajt, védekezésképp odavet valami olyasmit, hogy "tudja, hogy nem egyszerű", és lerogy a kanapéra. Egyszerre vagy tíz évvel öregebbnek tűnik a koránál, engem pedig elfog a bűntudattal vegyes bánat érzése. A vállára helyezem a kezemet, és igyekszem biztosra menni, hogy tényleg kimondom: - Tudom, hogy mennyire hiányzik. Hálásan pillant rám, egy darabig így maradunk. A kezem a vállán, a szeme a távolba mered, valahogy pont úgy, ahogy nekem az éjjel… Most olyan világokat lát, amiket más nem. - Az élet az úr – suttogja egyszerre, én pedig meghökkenten nézek rá. - Mi? - Nem ti mondogattátok mindig ezt kiskoromban? Mikor apa elvesztett valakit. Olyankor hazajött, leült a pult mellé, te pedig kevertél neki valami titokzatos italt, miközben igyekezted szóval tartani. Végül mindig ez jelentett neki vigasztalást. Elmosolyodom, és melegséggel tölt el a tudat, hogy még emlékszik erre. Tényleg így volt, a feldúlt Mufasával való eszmecseréim gyakori szófordulata volt ez a mondásunk. Nehéz volt vele olyankor szót érteni, egyébként is hirtelen természet volt, ezen alkalmakkor még rosszabb lett. Hagytam, hadd adja ki a feszültséget, majd felhívtam a figyelmét erre az örök igazságra, amely minden körülmények között hatásosnak bizonyult. Mert volt benne valami megnyugtató, valami… Magyarázat, hogy miért is kell tovább menetelnünk, mindig, bármi történjék is. Mert az élet az úr.
Képességem
✦ Fel tudom venni a mesebeli, mandrill alakom. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Chase Turner
Miles Jayne
Vendég
Vendég
2021-04-05, 14:01
Csillámporos üdvözlet illet téged
Chase Turner ✦ Rafiki
„A múlt is fájhat, de az én filozófiám szerint vagy elugrasz előle, vagy tanulsz belőle.”
Kedves Chase!
Őszintén? Nem gondoltam, hogy Rafiki gazdára fog találni, de Nálad jobb helyen nem is lehetne! Engedd meg, hogy elmondjam, mennyire mérhetetlenül örülök, hogy Te is csatlakoztál hozzánk! Jack/Simba usere már sokat mesélt rólad, ahogyan azt is mondta, hogy próbál téged bevonzani ide, közénk. Őszintén örülök, hogy sikerült, mert az előtörténetedből ítélve nagyon jó játékokban lesz részed és annak, aki veled játszik! Remélem, hamar feloldódsz közöttünk és ígérsz majd nekem is játékot, mert hát, ki ne akarna veled játszani? Továbbá... úgy hallottam, hogy Rafiki nem fog sokáig magányoskodni és már epekedve várom, miszerint megérkezzen az úriember és elkezdődjön a szálatok. Na, de hogy konkrétan az ET-ről is ejtsek néhány szót... gyönyörű jelenetet véstél le nekünk. Az élet az úr, mint szállóige a Dearborn családban: perfect! Nagyon tetszik, hogy nem hagytad ki úgymond a mesét a sztoriból. Imádom minden egyes sorát és azt, ahogyan Simbával bánik ez a drága Rafiki!
Nem tartalak fel tovább, foglalózz és miegymás: ha bármiben segítség kell, szólj nekem bátran vagy Simbának, szerintem készséggel áll mindkettőnk a rendelkezésedre!