Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 56 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 49 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Frank Rousseau
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásFrank Rousseau Empty2021-07-22, 11:49

Frank Rousseau
Play by: Charles Matthew Hunnam

Becenév
Frankie
Mesehős
Phoebus Kapitány (A Notre Dame-i toronyőr)
Tükörkép
látja magát
Csoport
Heroes ✦ Hősök
Foglalkozás
A Guard' Armory tulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Világ életemben szerettem a fegyvereket. Körülbelül nyolcéves lehettem, amikor megboldogult apám megmutatta, hogyan kell szétszedni, megtisztítani, majd összerakni egy stukkert. Mondanom sem kell, hamar belejöttem, később pedig versenyezni kezdtünk, kinek sikerül hamarabb összerakni egy szépséget. Apám nem az a típus volt, aki csak úgy hagyott volna nyerni, így sokáig alul maradtam a buliban, ezért - míg a korombeliek egymással szórakoztak az utcákon -, én a szobámban gyakoroltam. Elmondani nem tudnám, mekkora volt az öröm, amikor végre hamarabb sikerült összeraknom az elém rakott fegyvert. Nem csak én voltam rendkívül büszke a teljesítményemre, hanem apám is velem együtt örült a sikeremnek. Akkoriban még ő vezette a Guard' Armoryt, de gyakran hallottam, hogy idővel a hely majd az enyém lesz és nehogy valaha csődbe merjem vinni a boltot, amiben annyi melója van benne. Sokszor sétáltam be hozzá szabadidőmben és figyeltem, mivel is jár egy ilyen üzlet vezetése. Később, ha tehettem, be is segítettem az öregemnek.
Szeretett apám nem sokkal azután távozott az élők sorából, hogy nagykorúvá váltam. Ahogyan azt ígértem, átvettem a boltot, ami mára sokkal jobban megy, mint egykor. Kár, hogy ezt Ő már nem láthatja.
Rengeteg vadász vásárol tőlem különböző fegyvereket, néha pedig engem is elhívnak vadat ejteni, ám egy kezemen meg tudom számolni, hányszor bólintottam rá erre a csodás tevékenységre. Én jobban szeretem eme sportot a lőtéren űzni. Ilyenkor minden mást kiverhetek a fejemből és csak a célpontra koncentrálok. Ez az a hobbi, amivel ha tehetem, a legszívesebben ütöm el az időm.
A munkám mellett gyakran járok el szórakozni, csinos nőket felszedni néhány pohár whisky és egy spangli után. Ha anyám élne, teljesen biztos vagyok benne, hogy azzal nyaggatna, mikor állapodok már meg végre. Az az igazság, hogy nekem ez az életmód teljesen megfelel. Nincs okom arra, hogy lehorgonyozzak egy nő mellett, majd ahogy azt szokás, családot alapítsunk. Azt hiszem, ez nem nekem való. Úgy gondolom, nem lennék sem mintaférj, sem pedig mintaapa.
Gyakran ellátogatok az Outcasts' Clubba, amit Esmeralda vezet. Ő az a kivétel, akit egy csók után nem vágtam gerincre. Valami azt súgta, nem lenne a legjobb ötlet annak a clubbnak a vezetőjével kezdenem, ahová gyakran járok. Még a végén kitiltana a helyről, aztán mehetnék máshova. Higgyétek el, a sértett nők sok mindenre képesek.
Úgy egy hete épp hazaértem, - nem mondanám, hogy józan állapotban -, amikor a tükörben egy mesefigurát pillantottam meg. Egy kicsit még hasonlított is rám. Bár sem a füves cigi, sem a pia nem produkált még ilyen tüneteket, én arra fogtam, majd nyugodt szívvel dobtam be magam az ágyamba. Amikor viszont kissé másnaposan szintén megláttam a szőke idegen fickót, eléggé összezavarodtam, ami úgy gondolom, érthető. Terveztem, hogy legalább Naveennek elmesélem, de tartok tőle, hogy őrültnek nézne, ahogy én is tenném fordított esetben, úgyhogy egyelőre megtartom ezt a titkot magamnak és mélyen hallgatok róla.

Képességem

✦Amint rátalálsz a kardodra, képes leszel védőpajzsot létrehozni vele, hogy megvédd a számodra fontosakat.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 2. játékban. <-- ha látja magát
Samantha Brown

Adani

Vendég
Vendég
Anonymous

Frank Rousseau Empty
TémanyitásFrank Rousseau Empty2021-07-27, 17:38

Csillámporos üdvözlet illet téged
Frank Rousseau ✦ Phoebus Kapitány

„Ha egyedül nézni leszel hajlandó, végignézheted,
ahogyan az élet elhalad melletted, nélküled.”

Kedves Phoebus!

Elnézést kérek a megvárakoztatásért, de annak érdekében, hogy ne raboljam túlságosan sokáig az idődet rá is térek gyorsan a lényegre.  Frank Rousseau 2732251548
Mindig öröm látni, hogy egy-egy árvává vált karakter ilyen hamar gazdára találjon. Ami talán ebben a helyzetben még nagyobb pozitívum, hogy egy másik régóta biztos gazdára váró karakter is úgy tűnik végre gazdára lel, aki talán egy kicsit jobban kötődik hozzád, mint bárki más.  Frank Rousseau 2067867876 Úgy tűnik, hogy sikerült becsalogatnod a puszta léteddel egy potenciális user-t a karakterhez.  Frank Rousseau 2250790558 Nagyon remélem, hogy ennek köszönhetően eme "páros" is el tud indulni a maga saját medrében.  Frank Rousseau 1149350199
A karakterlapodat olvasva minden a helyén volt és támogatom a döntésed, hogy nem feltétlen jó ötlet azt a nőt is kihasználni, aki úgymond a törzshelyed tulajdonosa. De tudod.. Nem feltétlen a kihasználás az egyetlen opció.  Frank Rousseau 3375341651
Na, de nem is koptatom tovább a számat így is bőven sikerült feltartanom téged, úgyhogy nincs más hátra, mint egyenest előre jó gyorsan.. Szóval foglalózz egy kört utána pedig már tényleg csak a játéktéren kell megállnod a helyed.  Frank Rousseau 4028024232

Jó szórakozást kívánok!  Frank Rousseau 1298976811

Vendég
Vendég
Anonymous

Frank Rousseau Empty

Frank Rousseau

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Janel Rousseau