I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
✦ Tiéd a House of DeVil divatáruház. Nálad vannak a legklasszabb, legdivatosabb ruhaköltemények. Nem félsz használni a fantáziád. Imádod a divatot, élsz-halsz a vadabbnál-vadabb stílusért. Különösen vonzódsz a fekete-fehér pöttyös ruhákért. ✦ Neked dolgozik Aurora, aki az általad megálmodott terveket megvalósítja. ✦ Továbbá Jane Porter is a divatáruházad egyik alkalmazottja: amikor nyitva van a bolt, akkor a a pénzügyi dolgokat intézi és az eladást, viszont, ha a bolt épp zárva van, akkor rajta mutatod be a legújabb ruhákat. Fotókat készíttetsz, plakátokra dobod, szórólapokra. Lényegében Jane a reklámarca a cégnek.
Képességed
✦ A meggyőzés képessége a tiéd: bármelyik állatot képes vagy befolyásolni, hogy az akaratod szerint cselekedjenek. Ez igaz azon állatokra is, akik valójában emberek, csak épp mesebeli, állati alakjukban vannak előtted. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 6. játékban. A képesség aktív 2021.10.01-től és ezzel együtt a karakter emlékei is visszatértek a mesebeli életéről.
Nem szórt rá senki csillámport
Mirage Mirror
Káprázat Tükör
Egyszer volt, hol nem volt... :
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
2021-07-06, 11:57
Én is várlak téged!
Do it, and do it now!
Kedves Szörnyella!
Mindig is nagy rajongója voltam a stílusodnak, a gardróbomban nem egy ruha a te üzletedből van és úgy érzem bennük magam, mint egy igazi sztár. Miattad kezdtem komolyabban is foglalkozni a divattal, nem csak vásárlóként szemlélni azt, hanem alkotó szemmel is és végül beleszerettem a divattervezésbe. Úgy érzem, ez a nekem való hivatás és minden nagyképűség nélkül ki is merem jelenteni, hogy van érzékem hozzá. Ezért szántam rá magam, hogy beadjam a jelentkezésem az asszisztensednek néhány vázlatommal együtt. Néhány hete jött a hívás, hogy a megkaptam a gyakornoki állást. Madarat lehetett volna fogatni velem. Elképzeltem, hogy milyen lesz, de a valóság némiképp kiábrándító volt: még csak közelébe sem kerültem a divatnak, helyette gondoskodom a kávéról, fogadom a hívásokat és fel-alá rohangálok a városban anyagokért. Tulajdonképpen megspórolod rajtam a futárszolgálati díjat. Arról nem is beszélve, hogy még egyetlen szót sem tudtam veled váltani, pedig szerettem volna rákérdezni, hogy láttad-e a vázlataimat és mi a véleményed róluk. Bevallom, egy kissé csalódtam, az első nap után még el is sírtam magam, de elhatároztam, hogy nem adom fel. Az az álmom, hogy divattervező legyek és ha ehhez hajnali háromkor ránctalanító krémért kell felforgatnom a várost, ám legyen.
//Nem véletlenül lehet ismerős a történet, Az ördög prádát visel című filmből vettem az ötletet, mert szerintem nagyon jól passzol Szörnyella és Charlotte kettőséhez, és izgalmas szitukat eredményezhet. A részleteket privátban átbeszéljük, ha megérkeztél. Nagyon várlak!