Mi történt velem?
Olyan régen volt már, hogy polgármester váltás történt, hogy nem is emlékezhetnek rá az itt lakók. Az elődöm túlságosan hirtelen távozott a posztjáról egyetlen szó nélkül és senki se akarta átvenni a helyét, míg a közösség megbecsült tagjaként én lettem a kiválasztott. Azóta is azon dolgozom, hogy Bloomcrown régi fényében ragyoghasson, mert a polgármester teljesen elhanyagolta, mintha sose számított volna. Hosszú majdhogynem végtelen a teendőim listája, először az épületeket kell rendbe hozni, rekonstruálni kell a leomló falakat és újra festeni a legtöbb kopott festéket. Természetesen a szórakozásnak is időt kell hagyni, így több városi rendezvényt szervezek és a lebonyolításukban is kiveszem a részem fő felügyelőként. Éppen tegnap egyeztettem a kivitelezővel, hogy újjáépítsük az uszodát, aminek a csempéi nagyon a végüket járják.
Tücsök Tihamér, az asszisztensem volt a legboldogabb, mikor felvetettem az ötletet, mintha ez lenne az elsődleges napirendi pontunk. Felelőséggel tartozom a városiakért, amire mindig emlékeztet az asszisztensem, mintha a két lábon járó lelkiismeretem lenne, persze nem vagyok rest kikérni a tanácsát. Minden titkom tudója, akire bármikor rábíznám az életemet is, hiszen ismerem őt ősidők óta, nem emlékszem arra, milyen volt nélküle. Még egy utolsó pillantást vetek a tervekre, mielőtt elkezdődne a megbeszélésem.
- Te Fiti, kérlek gyere beljebb! Nézd meg ezeket a terveket, szerinted tetszeni fog a többieknek is? - a lány olyan számomra, mintha a balkezem lenne, mindenben segít a várossal kapcsolatban, amiért nem lehetnék hálásabb neki. A többiek alatt természetesen az uszoda dolgozóira gondolok, akik véleménye mérhetetlenül fontos számomra, mielőtt elkezdődne az építkezés.
Vaina elkötelezetten oktatja az uszodába tévedőket, talán a legnehezebb tanítványa
Stich volt, akit mégis sikeresen megtanított úszni.
Nani is a napjait az uszodában tölti, mint pénztáros, a jegyek egészen olcsók, amin változtatni fogunk az újra nyitáskor, ugyanakkor kedvezményes bérletek lesznek a tervek szerint. Szeretném, ha a felújítások miatt nem vesztenék el a munkájukat, így a megbeszélés értük van és egy sokkal szebb városért. A több körös megbeszélést fogunk tartani, ha elfogadjuk a terveket 2 hónap múlva már meg is nyithatjuk az uszodát, amihez egy ünnepi megnyitó is dukál. Ezért hívtam az irodámba
Tianat, az ő konyhája a legjobb a környéken, amihez tökéletes csapat dukál,
Nita végtelenül kedves, mégis ügyes felszolgáló,
Quasimodo főztje pedig világbajnok, így egyértelmű, hogy őket szeretném felkérni, hogy készítsenek pár finomságot a nagy megnyitóra. Az italokról pedig az Outcasts Club fog gondoskodni a tervek szerint, a délután folyamán meg is látogatom
Esmaraldat, hogy megosszam vele a terveimet. Remélem igent mondd és a felszolgálóit is a segítségemre sietnek
Blanca és
Dudou személyében. Remélem sikerül a tervem, hogy a közösséget még jobban összekovácsoljam, a terveim között szerepel
Tiana,
Pocahontas és
Sean összeismertetése, hiszen bennük sok közös vonás van. Az étterem még kelendőbb lenne, ha friss termesztői fűszernövényeket használna, így talán
Dr. Facilier is megadná azt a vágyott csillagot, míg a Little Mischief Herb több vásárlót tudna magához csalogatni a kivételes gyógynövényekkel. A jó hangulatról pedig
Ágas és
Pipacs fog gondoskodni a tervek szerint, akik könnyed zenével szórakoztatják a látogatókat. Túl sok tervem van és a megnyitó egy kisebb ünnepséggé fogja kinőni magát, ha leülök beszélni
Li Shanggal is, hogy a vadászegyesülete tartson egy kisebb bemutatót,
Kenai tökéletes, de a kedvenceim
Mulan és
Mushu, ők mindig olyan jól mozognak együtt, persze ha a főnök tudná, hogy egy nő is van közöttük, annyira nem lenne boldog, de ez az én apró titkom marad és a Tücskömé. Az vadásztársaság fegyveriről
Phoebus is gondoskodhatna, hiszen egy egész boltnyi fegyvertárral rendelkezik azoknak, akik engedéllyel rendelkeznek. Az egyetlen kivétel, aki nem az egyesülethez tartozik az
John Smith, ő olyan, mint egy magányos farkas. Ezt követően a közösségi központot szeretném felfrissíteni, hogy
Hablaty, Astrid és
Fogatlan minél több rendezvénynek és kreatív csoportnak tudjon helyet adni, hatalmas szükségünk van egy térre, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezhetik magukat. Egy egész éves terv szerepel a fejemben, aminek részleteit apránként osztom meg a jobb- és balkezemmel egyaránt. Nem cipelhetek minden terhet egyedül, bármennyire nehezemre esik kiadni a kezeim közül a feladatokat, máskor pedig a háttérbe húzódva amolyan szemlélődőként tekintek magamra, aki egyfolytában a környezetét figyeli és olvas az apró jelekből. Talán ezért is tudok annyi titkot a város lakóiról. A helyi cirkusz szolgáltatja a mókát ezekben a nehéz időkben, amiért valahol hálás vagyok nekik, legfőképpen
Jafarnak, aki karmesterként mozgatja
Dzsinit és
Mauit a fellépések alatt, amiben
Homokember segít jobbkézként. Tudok a két kiadóról, akik hatalmas ellenfelei egymásnak, de nem fogok belefolyni a közöttük lévő harcba, ahogy a két marketingmenedzser feszültsége is hidegen hagy, amíg nem veszélyeztetik a várost. Talán pár év múlva megkérem őket, hogy gyártsanak egy kiadványt a város fejlesztéséről. Nahát az egy éves terv kezd kibővülni ötre.
Tihamér ennek biztosan örülne, hiszen ő a legnagyobb rajongója az ötleteimnek. Mindig egyre több a tennivaló és úgy érzem kifogyok az időből, mintha egy óra ketyegne minden egyes nap a fejem felett azt suttogva, hogy 24 óra semmire se elég. Megrázom a fejem és figyelmem a balkezemnek szentelem, hogy még egyszer utoljára átbeszéljük a terveket, majd hagyom, hogy a jobbom bekísérje az első megbeszélés résztvevőit.
Képességem
✦ Hatalmas Fehér mágia lakozik benned és a színe, amikor használod, arany. *Az erődnek csak a fantáziád szabhat határt.
✦ Kiegészítés: képes vagy a teleportálásra egész Fata Morgana területén.
A képesség az emlékei visszatértével fog aktiválódni!