I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ennyi ember hisz bennem :
1774
Titulus :
Pengu ✦ Sisu ✦ Namaari
✦ ✦ ✦ :
Életkor :
3
Akinek az arcát viselem :
Kim Soo-hyun ✦ Han So Hee ✦ Gemma Chan
A tükör mögött :
Evolet Yang Baba Mirai ✦ Baba Shouta
2023-07-27, 21:11
Sevi & Tia
Az elmúlt napok eseményei sok mindent megváltoztattak bennem. A bosszú volt a mindenem, az életetett és amikor végre sikerült elégtételt vennem, kisemmiznem Tritont boldogságot éreztem. Persze az út hosszú és rögös volt. El kellett hagynom Richardot, hogy nélküle kiteljesedhessek és Fred segítségével még magasabbra törhettem, persze a férfival pusztán bűntársi kapcsolatot ápolok. Nem kellenek nekem szerelmi kalandok, bőven sok volt az, ami az előző partneremmel történt, fájt az elválás ezt sosem ismerném be még magamnak sem. Éppen ezért hatalmas szó az, hogy ennyi idő után újra tudunk rendesen kommunikálni egymással. Az utóbbi pár nap ráébresztett arra, hogy talán mégsem vagyok túl rajta teljesen, amit csak még inkább bonyolított a tény, hogy egy másik világból származom. Azok az emlékképek sokkalta valóságosabbakká váltak, most is érzem a gyomromba fúródó hajócsonkot. A múltam egy része még mindig homályos, de azt tudom, hogy biztos vannak itt rajtam kívül mások is, akik velem egy azon meséből érkeztek. Richard nem, az biztos, hiszen láttam az ő könyvét, eltudom olvasni ha akarom. Azt kellett megtalálnunk, ami helyén üres lapok vannak számomra. Felforgattuk az egész gyerekrészleget, de végre megleltük, így egyből ki is kölcsönöztem azt. Tudni akarom, hogy az alkalmazottaim onnan jöttek-e ahonnan én. Egyértelmű volt, hogy Sevivel fogom kezdeni, Fred azt hiszi ő az első számú partner, de a fiú sokkalta közelebb áll hozzám, mióta ismerem és amolyan jobbkézzé vált rövid időn belül. Olyan mintha a nem létező gyermekem vagy kisöcsém lenne. Ahogy visszaértem a könyvtárból egyből az irodába hívattam. Fel-alá mászkálok keresztbe tett kézzel, míg a könyv az asztalomon pihen. - Csukd be magad mögött az ajtót. Nem akarom, hogy bárki meghalljon minket! - a hangom erőteljesebb a szokottnál, kissé parancsolónak tűnik, de az idegesség beszél belőlem csupán, aminek egyetlen apró nyomát se mutatom. Nem fogok gyengének tűnni senki előtt. Míg becsukja a hangszigetelt ajtót előveszek a bárszekrényből 1-1 kristálypoharat és a legjobb bourbon whiskymet. Szükségünk lesz az italra az biztos, így leülve a székembe töltök neki és magamnak is nagyjából 4 centet. Nem kell hellyel kínálnom, ahhoz túlságosan jól tudja mi a rendszer nálam. - Mi történt még távol voltam? Triton? Mi a helyzet a városban? - kérdések záporoznak belőlem, mintha csak raportra hívtam volna be, ugyanakkor nem hagy nyugton a könyv gondolata. Meg fogom neki mutatni, de nem akarom egyből letámadni, lehet őt is sokként éri...