Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Peony Parker
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásPeony Parker Empty2021-02-23, 00:43

Peony Parker
Play by: Victoria Justice

Becenév
Pony Peony?
Mesehős
Perdita (101 kiskutya)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Foglalkozás
Kutyamenhely tulajdonos
Családi állapot
Kapcsolatban: Pongó
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

“Until one has loved an animal, a part of one’s soul remains unawakened.”

Őszintén nem hiszem, hogy lenne bármi is, ami jobb annál, hogy egy állatot megmenthetünk annak keserű sorsától. Persze megannyi különböző eset van, hiszen egyik sem teljesen ugyanaz. Az egyetlen közös nevező mindegyikben, hogy mérhetetlen türelemmel kell rendelkeznie annak, aki ezt szeretné csinálni és legalább ugyanannyi szeretettel. Mindig megszakad a szívem, amikor egy újabb kóboroló állatot jelentenek.
Vannak a "szerencsésebbek", akiket egyszerűen csak kiraktak az út szélére étel és ital nélkül. De egy idő után az ő közelükbe sem mer menni senki, hiszen félnek attól, hogy beteg, vagy valami baja van, pedig nagy segítség lehetne ha az embereket nem a félelem irányítaná elsősorban. Bár még őket sem hívnám szerencsésnek, hiszen egyikük sem érdemli meg, hogy egyik napról a másikra úgy határozzanak róluk, hogy immáron már nem a család részesei. Szegénykék még fel sem képesek fogni, hogy mégis mi az, amit rosszul csináltak. Pedig a válasz az, hogy ők semmiről sem tehetnek. Az emberi kegyetlenségről pedig végképp nem.
A mai nap is ennek a példáját hozza fel. Az aprócska fehér kiskutya szinte teljes egészében remeg, miközben aprócska, vékony testével igyekszik a lehető legrémisztőbbnek tűnni, hiszen morog és ugat felválta, hogy még véletlenül se akarjak a közelébe kerülni. Van valami az egész folyamatban, amelytől a lelkem úgy érzi, hogy igazán életre kap. Szeretem elnyerni a bizalmukat, amely már szinte nem létezővé vált annak köszönhetően, hogy egyetlen egy ember sem ért hozzájuk szeretettel és gondoskodással. Sosem tudtam megérteni, hogy mégis ki az, aki képes az állatoknak ártani. Nem tudok elképzelni ennél kegyetlenebb dolgot. Hiszen nekik azaz elsődleges ösztönük, hogy szeressék a gazdájukat, amelyet ennek a kiskutyának is a gazdája kegyetlenül tönkretett.
Eltartott egy darabig míg sikerült elérnem, hogy ne akarja a kesztyűs kezemet egyenest szétcincálni, amihez nem is lett volna túlságosan sok ereje, hiszen annyira rossz passzban volt, de nem adta fel. Kézzel-lábbal küzdött azért, hogy ne emelhessen rá még valaki kezet, ami miatt csak egyre inkább belopta magát a szívembe. Miután sikerült becsalogatnunk egy ketrecbe az első dolog volt, hogy megvizsgáltuk nincs-e komolyabb sérülése, majd megfürdettük, megetettük és megitattuk.
Szeretném mindegyik kis kutyának szánni az időmet, de sajnos nekem sincs végtelen időhalmazom, de ezt a hófehér kiskutyát igyekeztem a lehető legjobb tudásom szerint szeretettel ellátni, hiszen talán még sosem tapasztalhatta meg. Napközben is, amikor volt egy kis időm, hogy papírmunkával foglalkozzak magamhoz vettem és az ölemben szunyókált így azt mondhatom, hogy sikerült igen közel kerülnünk egymáshoz.
Néha tényleg azt kívánom, hogy bárcsak lenne végtelen idő és pénzforrásom, akkor biztos, hogy a világ összes bajba jutott kutyáját magamhoz venném és gondoskodnék róluk. Mert úgy érzem, hogy csak így lehetek igazán teljes.
Képességem

✦ Képes vagy felvenni a mesebeli alakod: a kutyát.
✦ Könnyen kiszimatolod/megérzed, hogy ki jó szándékú és ki rossz.
A képesség 5 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 6. játékban.
Bethany Moriarty

wicked chaos

Vendég
Vendég
Anonymous

Peony Parker Empty
TémanyitásPeony Parker Empty2021-03-03, 21:35

Csillámporos üdvözlet illet téged
Peony Parker ✦ Perdita

„Egy vonyítás, két rövid, vakkant és nyüszít.”

Kedves Peony!

Már nagyon vártam, hogy te is megérkezz és nem csalódtam. Sőt, azt is bátran ki merem jelenteni, hogy véleményem szerint Pongó, avagy Connor is kicsattan az örömtől, hogy végre itt vagy! Peony Parker 3375341651  Peony Parker 841472469 Az állatmenhely egy olyan dolog, amire nem csak Fata Morgana-ban, de az egész világon szükség van. Sok kicsi sokra megy, nem igaz? De megértem azt az álláspontot, miszerint arra vágysz, hogy legyen elég pénzed és időd a világ összes bajbajutottján segíteni. Az élet sajnos nem ilyen egyszerű és nem ilyen kegyes, de mint mondtam... a legapróbb segítség is hatalmasnak számíthat egy kiskutya életében. Peony Parker 1149350199 Tehát ne adjátok fel, amit csináltok! Én nyomon követem, sőt, tudok valakit, aki önként és dalolva vállal részt még a tevékenységeitekből.  Peony Parker 1115489239
Nem is tartalak fel tovább, hisz úgy gondolom, van dolgod bőven a menhelyen és hát a párodat se felejtsük el! Peony Parker 2359898509

Érezd jól magad nálunk, kedves Peony! Peony Parker 642527747

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Peony Parker Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :