Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Nerida Umi Ninomae
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásNerida Umi Ninomae Empty2021-03-13, 00:11

Nerida Umi Ninomae
Play by: Nina Dobrev

Becenév
becenév
Mesehős
Ursula - A kis hableány
Tükörkép
látja magát
Csoport
Villains ✦ Gazemberek
Foglalkozás
Az Agónia bár tulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló, ülő, evő
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Könnyed léptekkel érkezem meg az irodámba és helyezem magam kényelembe a székemben, lábamat azzal a lendülettel helyezem az asztal sarkára, majd tekintetem a legújabb szerzeményemre terelődik, amely akaratlanul is mosolyt csal az arcomra és közeli emlékek tengerébe ránt engem.
✦ ✦ ✦ ✦ ✦
Nem szeretem a komplikációkat. Ha valami nem működik annak véget kell vetni, ha pedig valami balul sül el az illetőt illik megbüntetni. Bármennyire is szeretnék mindent a saját irányításom alatt tartani ez fizikai képtelenség. Szükségem van emberekre, akikben megbízhatok, de ugyanakkor kell egy módszer is, amivel elérhetem, hogy egyikük sem akar elárulni, vagy pedig csalódást okozni. Megszabadultam a szálkától a kezemben és azt hittem, hogy ez elég biztosíték a számomra tekintve, hogy senkivel nem kivételezem. Még azzal sem, aki viszonylag közel állt hozzám. Ha úgy hozza a sors könnyedén kieshet a kosárból legyen az illető akárki. De most egyáltalán nem ez a fontos.
- Kérem.. Könyörgöm. Csak még egyetlen egy esélyt szeretnék. Bebizonyítom, hogy képes vagyok rá..! - Térdelő alakjára egy pillantást sem vetek, sokkal inkább csak a szemem sarkából figyelem, ahogy szinte annyira lehajtja előttem a fejét, hogy lassan már a földet csókolja.
- Mióta vagyok híres a második esélyről? - Mint költői kérdés hagyják el ajkaimat a szavak, hiszen még Hook-nak sem néztem el semmit sem. Nem hiába áll már csak az én tulajdonomban a bár. Azért kár érte, mert még jó is kisülhetett volna belőle. Azonban felesleges ezen már rágódni. Egyedül még többre vagyok képes anélkül, hogy bárki is leláncolna.
- De.. Nem volt egyedül. Így nem tudtam a közelébe férkőzni és.. - Még vagy ezer kifogást kezdett egymásra építeni, amelyeket könnyedén elengedtem a fülem mellett. Ha elfogadnék bármiféle kifogást a kudarcára, akkor nem lennénk most ebben a helyzetben.
Most először pillantok rá és immáron már a remegő alakjára, aminek hatására egy kegyetlen gondolat költözik a fejembe, amihez talán a legijesztőbb mosoly rajzolódik ki az arcomon, hiszen az arcán az eddig tükröződő félelem immár halálfélelemmé változik, amikor tudatosul benne, hogy tényleg nincs több esélye. De legalább elmondhatja magáról, hogy legalább a halálában volt valami hasznos. Vagy éppenséggel nem. Tudni kell kihozni a legjobbat a legrosszabb helyzetekből is. Máskülönben garantált a bukás, ahogy számára is az. Azonban őt legalább részesítettem abban a kiváltságban, hogy örökre velem marad.
✦ ✦ ✦ ✦ ✦
Ahogy semmisé válik a lelki szemeim előtt az emlékkép úgy szakítom el a tekintetem a gondosan őrzött szívről az asztalomon. Érdekes módon mióta folyamatos figyelmeztetésként pihen az asztalomon, sokkalta szorgosabban végzik a munkájukat. Csak remélem, hogy hosszútávon is ilyen gyümölcsöző lesz az apró szerv tartósítása.
Egy sóhaj hagyja el ajkaimat és úgy fordulok oldalra, ahol tekintetem találkozik a tükörben lévő alakéval. Első pillantásra furcsa volt, de nem is rémisztett meg. Attól a pillanattól kezdve, hogy rájöttem ez én magam vagyok szinte éreztem, hogy ez egy igazán jó dolognak az előjele, ami a későbbiekben csak a hasznomra válhat.

Képességem

✦ Polipalak: Amint teljesen elmerülsz a vízben, felvehetsz egy félig ember félig polip külsőt.
✦ Ha alkuról van szó, abban profi vagy. Jó a rábeszélő képességed, nehezen mond neked bárki is ellent.
✦ Képes vagy mérgező tintafelhőket létrehozni, amivel elszívhatod mások energiáját. Ritkább esetben képes vagy a képességüket semlegesíteni. (Userrel való előre egyeztetés esetén!)
✦ Megtörhetetlen szerződéseket vagy képes készíteni. Mindig van egy apróbetűs rész benne, ami neked kedvez és ezt visszavonni már nem lehet.
A képesség 1 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 2. játékban.
A képesség aktív: 2021.08.31-től.
Nerida Umi Ninomae

Aster

Vendég
Vendég
Anonymous

Nerida Umi Ninomae Empty
TémanyitásNerida Umi Ninomae Empty2021-03-13, 20:56

Csillámporos üdvözlet illet téged
Nerida Umi Ninomae ✦ Ursula

„Szegény mélabús lélek! (...) Hát itt a toll és írd alá!”

Kedves Nerida!

Őszintén? Kiráz a hideg attól, amit felvázoltál elénk - és még őszintébben: félek tőled. Én biztos nem húznék veled ujjat, mert túlontúl is fontos az életem ahhoz, hogy a te kezed által meghaljak. Nerida Umi Ninomae 140082809
Viccet félretéve: tényleg egy ijesztő nőszemély vagy, de nem véletlenül váltál azzá. Általában, sőt, minden gonosznak megvan a maga indítéka arra, hogy olyanná vált, amilyenné. Neked is voltak okaid. Az egyik talán Hook árulása? Vagy ez amolyan utolsó csepp lehetett abban a bizonyos pohárban és utána eldöntötted, elég volt ebből? Nerida Umi Ninomae 703152122 Talán.
Mindenesetre azt hiszem, nálad jobb kezekbe aligha kerülhetett volna a karakter. Tökéletes Ursulát festettél le nekünk és nagyon várom, hogy a játéktéren is láthassam a ténykedéseit! Sőt, remélem, egy nap Hádész felemmel is plotolhatunk élesben. Nerida Umi Ninomae 1298976811
Nem tartalak fel tovább, üdv köztünk, üdv az oldalon! Nerida Umi Ninomae 3590078731

Foglalózni ne felejts és érezd jól magad nálunk, kedves! Nerida Umi Ninomae 2426842179

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Nerida Umi Ninomae Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Nerida Umi Ninomae D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484