I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Változást remélni úgy, hogy közben semmit nem teszünk annak elérése érdekében ostobaság. Megannyi alkalommal ütköztem egy láthatatlan falba, amikor valamilyen úton megpróbáltam kommunikálni a férjemmel. Egy darabig talán még szerettem volna helyrehozni azt a káoszt, amit a házasságunknak neveztünk leginkább a két közös gyerekük miatt. De attól, hogy homokba dugom a fejemet még semmi nem lesz megoldva, ahogyan már így is hatással vannak a körülmények Vitani-ra és Kovu-ra egyaránt. Nem ülhetek tovább tétlenül azt remélve, hogy Zordon viselkedésre nincs legalább annyira hatással rájuk, mint rám. Ezért is szántam magam el egy olyan lépésre, amivel ha elsőre mást nem is, de legalább azt elérhetem, hogy újra tisztában lesz a létezésemmel, amivel utána már nem kell túlságosan foglalkoznia. Magabiztos léptekkel érkezem meg Rafiki irodájához és még csak az asszisztensének sem adok lehetőséget arra, hogy megpróbáljon megállítani mindenféle komplikáció nélkül, hivatlanul lépem át az ajtajának küszöbét és csukom be magam mögött az ajtót egyeneset a kis titkárnő arcába. Mielőtt még bármit is szólhatna a kezemmel leintem, hogy nincs szükség felesleges levegőfogyasztásra, hiszen egyértelműen nem azért jöttem, amire ő gondol. Zordon-nak és Rafiki-nek megvan a maguk kapcsolata. Részben pontosan ezért is fordulok most hozzá, de ezt nem kell az orrára kötnöm. - Tudom, hogy azt gondolod, hogy Zordon miatt vagyok itt. - Lépek közelebb az asztalához majd azzal szemközti kényelmes székben foglalok helyet, mielőtt még folytatnám. - Bár ez nem áll olyan távol az igazságtól tekintve, hogy tényleg ő a mozgatórúgója annak, hogy idejöttem. - Akaratlanul is mosoly kúszik az arcomra, ahogyan elképzelem, hogy mégis mennyire elkerülhetetlenül mérges lesz majd, ha rájön, hogy mégis mire szántam el magam végre a rideg hónapok után. Lehet, hogy szereti azt gondolni, hogy sérthetetlen, de néha igen is megérdemli, hogy valaki más törjön borsot az orra alá. - Mivel az örökséget illetően is mondhatni esélytelenek a próbálkozásai Zordon-nak így gondoltam, hogy megtaláltam a legmegfelelőbb személyt arra, hogy segítsen nekem egy életre megszabadulni tőle. - Egy kicsit úgy hangzik, mintha most el akarnám tenni láb alól pedig erről szó sincsen. Meg aztán nem is szabadulhatok meg tőle igazán egy életre tekintve, hogy van két gyerekünk, akik örök kapocs lesznek közöttünk, de ez a tény még koránt sem jelenti azt, hogy el kell fogadnom, ahogy velem bánik. Vagy éppenséggel nem, mert számára az utóbbi időben nem is létezem. - Szóval.. Segítesz tőle elválni, vagy segítesz? - Tudom jól, hogy ezzel most megpiszkálom majd az alvó oroszlánt, ami igen csak vicces hasonlat tekintve, hogy az utóbbi időben pontosan azt látok minden reggel a tükörben, de nem fogok némán tűrni többé. Miután sikeresen leegyeztettünk minden szükséges információt egy kézfogás után mosollyal az arcomon távozom az irodájából. Ez még csak a kezdet.
Képességem
✦ Fel tudod venni a mesebeli, oroszlán alakod. ✦ Hangoddal, helyesbítve az üvöltéseddel képes vagy üveget repeszteni/robbantani. A képesség 1 lezárt játék után aktiválódhat, tehát a 2. játékban.
Nerida Umi Ninomae
Aster
Vendég
Vendég
Szer. 31 Márc. - 11:15
Csillámporos üdvözlet illet téged
Zinnia Sage Dearborn ✦ Zira
„Ugye múltakat feledni: az a szép, sőt nagy erény. Na, de vagyok én oly kemény, hogy ki betart, meg nem él!”
Kedves Zinnia!
Nagyon vártam az érkezésedet, mert így a fő négyes legalább olyan kézben van, amit ezen karakterek megérdemelnek! Nem tudom, Zordon mit fog reagálni erre a lépésedre. Ha jobban belegondolunk, a családotok javát akarja azzal, hogy az örökségért küzd - a ti pénzetek is véges, nem igaz? Mindenesetre tényleg érdekel, mi sül ki ebből. Ahogy az is érdekel, Zira áttáncol-e esetleg a másik oldalra, nem csak a válás elintézéséig, hanem amúgy is. Szerintem van, aki tárt karokkal fogadná, bár lehet, tévedek. Azért én titkon remélem, hogy visszatalálsz Zordonhoz. Ha valaki, akkor Te esetleg képes vagy helyrezökkenteni őt. Már, ha akarod, ugye.
Jó játékot kívánok neked! Persze, a foglalózást ne felejtsd el!