Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 37 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Samantha Brown
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásSamantha Brown Empty2021-05-18, 13:40

Samantha Brown
Play by: Hande Erçel

Becenév
Sam, Sammie
Hisz a csodákban?
hisz
Csoport
Outsiders ✦ Kívülállók
Foglalkozás
Cipőtervező
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Kedvenc mesehős
Mufasa, Simba, Susi, Szilaj
Mi történt velem?

Részben mázlistának mondhatom magam, amiért tehetős családból származom és mindenem meg lehetett, amire csak vágytam. Az pedig, hogy Olaszországban nőhettem fel, szintén egy plusz, hisz gyönyörű ország, ezt nem vitathatom.
A szüleim a családi céget vezették szülővárosomban, Catanzaroban. Én a művészetért rajongok mai napig, emellett egykor a hangomat is képeztem, táncoltam és fitnesseztem hobbi szinten. Egyszóval, nem igazán unatkoztam. Ha pedig mégis akadt egy kis szabadidőm, azt a barátaimmal töltöttem, akikkel hasonló volt az érdeklődési körünk.
Végül amikor eljött az ideje, Milanó egyik híres egyetemére jelentkeztem, ahová hamarosan fel is vettek. Szorgosan tanulgattam, hogyan kell cipőket tervezni, a rajzaim pedig egyre jobbak lettek. A szórakozás persze itt sem maradhatott ki, elvégre ha nem most, mikor?! Egyszer fiatal az ember, én pedig később nem szeretnék megbánni semmit.
Egy szombat este néhány barátnőmmel - akik egyben az evfolyamtársaim is voltak - lenéztünk az egyik szórakozóhelyre, amelyikről már annyit hallottunk. Ez volt az az éjjel, amikor megismertem Matteot. Mint kiderült, ő is Calabriában él. Hamar megtaláltuk a közös hangot, idővel pedig össze is melegedtünk.
Az egyetemet követően Catanzaroban összeköltöztünk, aminek a szüleim nem igazán örültek. Ők másmilyen férfit képzeltek el mellém, nekem azonban Ő volt "Az igazi", úgyhogy eszemben sem volt elhagyni. Egy évvel később jött a romantikus lánykérés, melyre boldogan Igent mondtam. Életem egyik legszebb pillanata volt, amit azt hiszem sosem felejtek majd el.
Hónapokkal később tűnt fel, hogy valami nincs rendben vele, de hiába kérdezgettem, nem tudtam kiszedni belőle, hogy mégis mi a gond. Néhány napra rá tudtam meg, hogy a munkája hazugság és a ’Ndrangheta egyik megbecsült tagja, ahogyan az édesapja is. Mondanom sem kell, hogy ezt véletlenül sem tudhatták meg a szüleim. Esélyük sem lett volna rá, mivel pár héttel később elhunytak egy autóbalesetben, amit egy betépett fiatal okozott.
Nehéz időszak következett. Őszintén nem gondoltam, hogy a helyzet lehet még ennél is rosszabb, de megtanultam, hogy mindig lehet..
Egy este az egyik étteremből indultunk haza. Pár perc elteltével tűnt fel, hogy két autó követ minket. Matteo pedig bevallotta, hogy nem kevés kokaint lopott a szervezettől, úgyhogy minél előbb el kell hagynunk az országot. Jól tudtam, hogy ezek az emberek nem csupán Olaszországban tevékenykednek, hanem szerte a Világon, így ha akarnak, úgyis megtalálnak. Ettől függetlenül nem volt más választásunk, menekülőre kellett fognunk. Miután nagy nehezen leráztuk a minket követő alakokat, szétváltunk és megbeszéltük, hogy fél orán belül talalkozunk egy olyan helyen, ahol nem keresnének. Az egyik bizalmasához sietett, aki egyben a legjobb barátja is. Én egy ideje már a megbeszélt helyen vártam, mindhiába. Egy óra elteltével Vittorio házának közelében parkoltam le, gyalog indultam tovább. Matteo már indulni készült, ahogy megpillantottam, apró mosoly kúszott az arcomra, amiért nem esett baja. Ez hamar le is fagyott. Pontosan akkor, amikor megpillantottam három fekete autót. Hat fickó szállt ki belőle, akik minden szó nélkül szitává lőtték egykori szerelmemet. Hátrálni kezdtem az autóm irányába, de amikor sikeresen megbotlottam, kiszúrtak. Nem sokon múlott, hogy velem is végezzenek, de valami csoda folytán a gyorsaságomnak és jó vezetési képességemnek köszönhetően meglógtam, majd amint tudtam, nevet változtattam, és így lettem Samantha Brown.
Két héttel később bukkantam Fata Morganara. Csak kis ideig terveztem itt maradni, mivel attól tartottam, itt is rám találnak majd. A szervezet nem hagy életben szemtanúkat, ennek a tudatnak köszönhetően pedig sok időbe telt, míg a paranoiám megszűnt. Na persze nem teljesen.
Natalie Davis

Adani

Vendég
Vendég
Anonymous

Samantha Brown Empty
TémanyitásSamantha Brown Empty2021-05-20, 21:38

Csillámporos üdvözlet illet téged
Samantha Brown ✦ Hívő

„idézet az adott meséből, ha van”

Kedves Samantha!

Ne haragudj, amiért ennyire megvárattalak, de közbejöttek dolgok. Most viszont végigolvastam a történetedet és... wow! Nem semmi. Olyan alakok elől menekülsz, hogy csak pislogok...! Samantha Brown 2250790558 Vigyázz magadra, te lány! Félek, Fata Morgana sem véd meg, de ne legyen igazam! Ha itt is rád találnak, akkor bárhova mennél, nem lenne menekvésed...
Remélem, ez a város megnyugvást hoz a számodra éshogy jól fogod magad érezni. Habár a szerelmedet semmi és senki sem pótolhatja, várnak még rád csodák - és örömömre szolgál, hogy te valóban hiszel még a csodákban! Samantha Brown 1149350199  Samantha Brown 2067867876  Samantha Brown 841472469 Ez a város pedig maga a csoda. Persze, ezt még senki sem tudja... sokan csak furcsa dolgokat tapasztalnak, de még nem látják a város valódi arcát.
Ami viszont késik, nem múlik...
Érezd jól magad nálunk, tovább fel sem tartalak! Köszönöm a türelmed, oh, és... Kendra imádja, hogy imádod őt, mint Susi! Samantha Brown 1149350199  Samantha Brown 841472469  Samantha Brown 841472469  Samantha Brown 841472469

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Samantha Brown Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :
Samantha Brown D2fdc972cc6bcb3cfd520b63fa956b19529fa484