Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Letha Dearborn ◈ Zira
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásLetha Dearborn ◈ Zira Empty2022-04-22, 19:36

Letha Savannah Dearborn
Phoebe TonkinBecenév
Sanna, Zanna (azoknak, akik tudnak a második nevemről, de általában nem reklámozom)
Mesehõs
Zira (Az oroszlánkirály)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Észak, Frostcall
Foglalkozás
fotós
Családi állapot
boldog házas
Szexuális beállítottság
heteroszexuális
Mi történt velem?
And then our flag will fly
Against a blood-red sky
That's my lullaby!


Kicsinyes elégedettség kúszik fel a torkomon és valami groteszk mosolyt fest az arcomra, ami egy bizonyos szögből már vicsorgásnak minősül inkább. A háziasszonyok réme – suhan át az agyamon cinikusan, ahogy körbenézek az étkezőben, ami ellentétben az öt perccel ezelőtti állapotával most romokban van. A bőséges vacsora – amire elvesztegettem az egész délutánt – a földön hever a drága étkészlet megszámlálhatatlan darabkáival. A gyertya egy ponton megperzselte a szőnyeget, amitől más körülmények között egész biztosan idegbajt kapnék, de most furcsán melankolikus hangulatban vagyok. Ki tudja, talán reggel, de az is lehet, hogy öt perc múlva, mint egy megszállott esek neki a felfordulás felszámolásának, de momentán az sem érdekelne, ha az egész átkozott ház lángokba borulna és hamuvá válna.
Az nem tetszene, ugye, Zordon?

Persze ahhoz, hogy lásd előbb haza kéne jönnöd. Valójában már két órája itthon kellene lenned, drágám.


◈ ◈ ◈

Vicces. Eleinte azt hittem, szeretője van. Az anyám figyelmeztetett, hogy a Zodon-féle pasasok elég gyakran lépnek félre, mire én: "csak az olyanok, mint apa, akik nem kapják meg a feleségüktől azt, amire szükségük van". És másnap már Mrs Dearbornként ébredtem egy arany gyűrűvel az ujjamon csak hogy anyám orra alá dörgölhessem, hogy mennyire, de mennyire teszek a véleményére. Az a gondolat, hogy végül mégis neki lesz igaza jobban kikészített, mint maga a tény, hogy a férjem megcsal.
Hát, nem csal, de elborultabb perceimben azt kívánom, bár mégis megtenné. Azt tudnám kezelni. Akkor kerek lenne a sztori és lenne benne szerepem: én lennék a szegény lecserélt feleség, akit sajnálni kell. Írhatnék könyvet és az emberek megvennék és miközben olvassák azt gondolnák, ez a nő hihetetlenül erős és bátor, és dögöljön meg az a szemét férje.
Igen, ezt még valahogy tudnám kezelni.
Az igazság viszont az, hogy a férjem szimplán átnéz rajtam, a gyerekeinken és az egyetlen, ami még képes lázba hozni az az a nyomorúságos per az unokaöccse ellen, amit úgy sem nyerhet meg. Ezzel pedig nem tudok mit kezdeni. Ez nem egy jó sztori, nem vagyok benne hős csak az a sajnálni való szerencsétlenség, aki azt sem tudja, hogyan kell felkelteni egy férfi figyelmét. Fel sem tűnne neki, ha elhagynám és csak azt érném el vele, hogy a gyerekeink egy életre meggyűlöljenek, amiért én tettem tönkre a családot.

Tudod, ha nem rekesztenél ki, mint egy vadidegent, még támogatnálak is.

Nem is gondolnád, de voltam valaha...

...naiv álmodozó, aki nem úgy gondolt a házasságra, mint egy jó üzletre, egy hasznos befektetésre, amivel kényelmet és biztonságot vehet magának. Voltam fiatal, elképzeltem a mindent elsöprő, szenvedélyes, vad szerelmet, ami majd más lesz, mint anya meg apa fojtogatóan üres kapcsolata, ha engem megérint a férjem, lángra akarok kapni, elolvadni, a bőre alá bújni, minden porcikájával eggyé válni.

A bőröm alatt vagy...
...belém ittad magad, de nem úgy, ahogy vártam, bár egy pillanatig elhittem, hogy ez az, amit kerestem. Egy pillanatra olyan voltál, akit tudnék szeretni, de túlságosan hasonlítunk és két ilyen ember sosem lehet boldog egymással. Cseppenként hullott az életünkre a keserű méreg, nem vettük észre a repedéseket a falon, vagy legalábbis úgy tettünk és nem csak egymás életét keserítettük meg, hanem három két gyerekét is.

◈ ◈ ◈

Felismerem a lépteiről már az előtt, hogy megállna az étkező előtt és találkozna a tekintetünk. Látom átsuhanni az arcán a meglepettséget és jó ideje ez az első érzelem, amit látok, így diadalmasan felszegem az állam, hogy lássa, milyen büszke vagyok arra, amit az étkezővel műveltem. Szinte hallom, ahogy a fejében megszületik a diagnózis: őrült, és már épp nyitná a száját, hogy rákérdezzen, hogy mégis mi az isten ütött belém, megelőzöm:
– Boldog évfordulót, édes – dorombolom.

Képességem

✦ Fel tudod venni a mesebeli, oroszlán alakod.
✦ Hangoddal, helyesbítve az üvöltéseddel képes vagy üveget repeszteni/robbantani.
Evolet Yang

Cherry

Nem szórt rá senki csillámport


Felix Wright and Kieran V. Dearborn csillámport hintett rá


Letha Dearborn
Ősi állat
Ősi állat
Letha Dearborn
Mesehõs :
Letha Dearborn ◈ Zira Dk8SkYn
Az oroszlánkirály 2.
Zira
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
10
Titulus :
◈ crazy mom ◈
A másik felem :
Életkor :
37
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
◈ Phoebe Tonkin ◈
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
◈ Észak, Frostcall ◈
A tükör mögött :
Letha Dearborn ◈ Zira 1ugUJvD
•●• Cherry •●•


Letha Dearborn ◈ Zira Empty
TémanyitásLetha Dearborn ◈ Zira Empty2022-04-29, 16:39

Csillámporos üdvözlet illet téged
Letha Dearborn ✦ Zira


„I'll never let it go! This is for you, Scar!”

Kedves Letha!


Először is meg kell említenem, hogy örülök annak, hogy én fogathatlak el téged. A belső Zordonom miatt meg pláne nagy öröm, hogy megérkeztél az oldalra. Letha Dearborn ◈ Zira 2607835867 (Igaz még nem érkeztem meg a férfivel, de igyekszem hozni végre én is. Letha Dearborn ◈ Zira 2732251548 )

Másodszor pedig tudtam, hogy jó kezekbe fog kerülni a karakter, efelől semmi kétségem nem volt. Amint a lapodat elolvastam ez be is bizonyosodott. Fantasztikus lett, le a kalappal. Letha Dearborn ◈ Zira 1298976811

A kétségbeesés és a csalódottság, ami Zirában dúl Zordon miatt, azt külön ki kellett emelnem. Pont ezek az érzelmek teszik azzá a karaktert aki. Megragadtad a lényegét, nagyon szuper.   Letha Dearborn ◈ Zira 3942121423

Hiába, Zordon már csak ilyen, mit is várhatunk tőle, nem igaz? Majd el kell beszélgetnem vele egy kicsit… mert ez így nem állapot. Mondjuk, mind a ketten tudjuk, hogy nem fogok tudni hatni rá… de egy próbát azért megér. Letha Dearborn ◈ Zira 321849167

Külön öröm volt még azokat a sorokat is olvasni, ami Zirából mutatott meg pár dolgot. Ha csak az utalást nézem, amit az anyjával kapcsolatban említettél meg, vagy maga azt, hogy álmodozó volt, és vágyott az igaz szerelemre. Letha Dearborn ◈ Zira 4028024232


Lehetne még sorolni, hogy miért is lett tökéletes a lap, de nem akarom húzni az időt. Még egyszer örülök, hogy megérkeztél. Foglalózz, aztán vár is a játéktér. Üdv közöttünk!  Letha Dearborn ◈ Zira 841472469  Letha Dearborn ◈ Zira 841472469  Letha Dearborn ◈ Zira 841472469  Letha Dearborn ◈ Zira 841472469Forgive your enemies,


but never forget their names.
Nem szórt rá senki csillámport


Letha Dearborn csillámport hintett rá


Felix Wright
Herceg
Herceg
Felix Wright
Mesehõs :
Letha Dearborn ◈ Zira Tumblr_psfw4movbf1wqo9d3o1_400
A Kis Hableány
Eric
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
17
A másik felem :
Zenedoboz :

Akinek az arcát viselem :
Dylan O'Brien
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Suncrest
✦ ✦ ✦ :
Nem tudom hol, hol és mikor,
Valahogy visszahúz a szívem
Letha Dearborn ◈ Zira Tumblr_nrwsbdFXLY1tjeclto7_400
Hidd el nekem, tiéd leszek
Vár rám a Föld!
A tükör mögött :
Fedora

Letha Dearborn ◈ Zira Empty
 

Letha Dearborn ◈ Zira

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Zira
» Kieran V. Dearborn
» Seth V. Dearborn
» The Lion King ♔ Sebastian V. Dearborn