I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
A madarak csicsergésére ébredek, ahogy minden reggel. Rápillantok az órára. Még 7 óra sincs. A klubot pedig hajnali fél 6-kor sikerült bezárnom. Általában legkésőbb 4-kor már csak én vagyok bent, illetve a személyzet pár tagja, akiket végül hazazavarok pihenni, én pedig beteszek valami zenét és maximum 25-30 perc alatt rendet rakok, amennyire lehet. Nem mintha az én dolgom lenne, de utálok kupit hagyni magunk után, a takarítok pedig nyitás előtt 2 órával szoktak csak megérkezni. Általában már nincs sok munkájuk, hála a túlbuzgóságomnak. Na meg "amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra", nem igaz? Mindig is teljes intenzitással, ezerrel pörögve éltem az életemet, amióta az eszemet tudom. Ám most úgy érzem, még megérdemlek egy kis pihit. Fogalmam sincs, mi ütött tegnap a városunk lakóiba, de alaposan kirúgtak a hámból. Én annak csak örülök, ha pörög az üzlet, de Murphy törvényének értelmében tegnap természetesen majd' szétszakadt a fejem a fájdalomtól, és igazán el tudtam volna viselni a korai ágyba keveredést. A produkcióm sem volt olyan színvonalú, mint szokott. Oké, ezúttal is kaptam hatalmas tapsvihart, de én akkor is éreztem, hogy nem voltam a topon. Fránya maximalizmus!
16:20. 16:20??? Úristen, ezt nem hiszem el! Hogy aludhattam el ilyen csúnyán? Még próbálni akartam a ma esti műsorra. Remek, úgyis szeretek rögtönözni. Nincs is jobb egy hirtelen összedobott táncprodukciónál. Biztos nem lesz értékelhetetlen bohóckodásnak elkönyvelve. Ugyan. A szarkazmus nálam olyan, mint a levegővétel. Önkéntelenül is csinálom - hála az égnek -, mert nélküle nem tudnék élni. Ilyen gyorsan még életemben nem öltöztem fel. Már majdnem kiléptem az ajtón, hogy a klub felé vegyem az irányt rohamtempóban, amikor hirtelen megszólalt a mobilom...amit az ágyra dobtam ébredés után és a jelek szerint ott is felejtettem. Milyen jó, hogy valaki épp most keres. Quasimodo. Hű. Most szívesen tükörbe néznék, hogy lássam a döbbent arckifejezésemet. Mármint párszor beszéltem már vele, és valóban megadtam neki a számomat, mert volt egy privát party, amire ő főzött. Úristen, de finom volt, legszívesebben megettem volna az egész menüt, nem törődve az alakommal. Jaj, letette. Azért picit meglep, hogy keresett. Mármint...nagyon aranyos srác, de nem rémlik, hogy megint lenne valami üzleti ügyünk. Biztos nem olyan fontos, majd később visszahívom. Most tényleg rohannom kell.
Nocsak, negyed 6 van, én pedig már kanyarodom is a klub utcájába. Most lesz 12 órája, hogy elindultam haza. Sofi, valamikor azért pihenned is kéne. És ezt tényleg az agyamba kell vésnem mielőbb, mielőtt kórházi kezelésre szorulok, amiért "túlhajtom magam". Egy ismerős alak toporzékol a klub előtt. Hunyorgok, hátha attól élesebben látom őt, aztán ahogy közeledem az Outcasts felé, egyenesen arányosan esik le az, hogy ki vár rám és az állam is ezzel együtt. - Quasimodo...te...mit csinálsz itt? Megbeszélésünk van, vagy... - Beszélnem kell veled, életbevágóan fontos. - Az arca falfehér, a tekintete pedig mintha rémült lenne. Mindenesetre bólogatok, jelezvén, hogy mondja nyugodtan, bármiről is van szó. - Ne itt. Esetleg bent tudunk beszélni, ahol nem hallhat senki? - Most már bevallom, elég szépen előjött a migrénem a félelemtől, hozzácsapva némi kellemesnek nem mondható gyomorideget. De nyugalmat erőltetve magamra intek neki, hogy menjünk be a klubba, aztán az irodám felé vezetem. Valami azt súgja, akármi is az a komoly dolog, amit el akar mondani, alaposan felforgatja majd a napom hátralévő részét. Vagy ne adj isten, az egész életemet.
Képességem
✦ Az "igézően táncol" nemcsak egy szófordulat az én esetemben, hanem a valóság. Konkrétan megbűvölök bárkit, amikor táncolok, és olyankor akármire rá tudom venni az illetőt.
Sofia Monte
Viki
Nem szórt rá senki csillámport
Matthew A. Jackson and Sunshine Savelli csillámport hintett rá
„Ha egyedül nézni leszel hajlandó, végignézheted, ahogyan az élet elhalad melletted, nélküled.”
Kedves Esme!
Fogalmad sincs róla, mennyire örülök Neked! Tudva, hogy teljes erőbedobással visszatértél a szerephez és ezáltal hozzánk is... ahww! Nem rég lett vége az AC-nek és pont felszabadult Esme - mert az előző user átpártolt Phoebus Kapitányhoz, így két legyet ütöttünk egy csapásra, kérem szépen. Megszületett a páros! Vagyis fog, amint elkészül a Kapitány is. Nem tudom amúgy, miért, de alapvetően a Notre Dame-i toronyőr szereplők sosem voltak túl felkapottak. Mármint, Quasimodo egyszer volt kézben, és így... ennyi. Pedig cuki karakter, jó pb-vel, és lenne szála is, de ki érti ezt? Mindegy is. Talán majd most... Ahw, a lapod teljesen tükrözte azt, amit vártunk és külön örülök annak, hogy bevontad Quasi-t! Már csak az a kérdés, miről is szeretett volna veled beszélni. Hmhm... azért kérlek, ne törd össze nagyon a szívét! Mindketten tudjuk, hogy odáig van érted!
Viki, kérlek, érezd jól magad nálunk nagyon és köszönöm, hogy újra betértél hozzánk! Ezúttal nem eresztünk el, ideragasztalak a fórumhoz!!
Amennyiben stoppolt karakter és/vagy play by került most elfogadásra, kérlek, töröld a Stoppolások rendszerezése topicból és ezután foglald le az arcot az Avatar- és névfoglalóban!