Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 23 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Tegnap 14:47-kor

Frida Leifsson
Tegnap 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Tegnap 03:34-kor

Lydia Casey
2024-11-07, 20:22

Lydia Casey
2024-11-07, 20:19

Baba Shouta
2024-11-07, 19:58

Vittorio Scarsi
2024-11-07, 19:03

Woo Ryung
2024-11-07, 16:24

Thiana Dair
2024-11-07, 14:57

Onyx Blackwell
2024-11-07, 13:26

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Hadrian J. Rodes
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásHadrian J. Rodes Empty2021-03-12, 19:31

Hadrian Jonathan Rodes
Chris Evans

Becenév
Jon, Rodes
Mesehős
John Smith (Pocahontas)
Tükörkép
nem látja magát
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
Vadász
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?

Attól a perctől fogva, hogy megtanultam járni, nem volt megállás. Gyerekként is vonzott az ismeretlen, a kaland, én voltam az, aki elsőként vetette bele magát az újdonságba és akit természetesen a legtöbbször kellett kiszabadítani szorult helyzetéből. Anyám előszeretettel emlegette is mindig, ennek köszönhetően őszült meg olyan hamar.
Felnőttként se lettem sokkal körültekintőbb, épp csak annyira nőtt be a fejem lágya, amennyire feltétlenül szükséges volt, még mindig ugyanolyan lelkesedéssel vetem bele magam bármibe, ami érdekesnek tűnik, a következményekkel csak később foglalkozva.
Talán épp ez az oka, hogy nem lettem jó katona és hogy azután, hogy ezt az álmot feladtam és másikra váltottam, egyetlen vadásztársaság tagjaként se bírtam sokáig. Persze ezen utóbbi sikertelensége nem pusztán az én hibám volt, ahogy nem is írnám teljes mértékben annak a számlájára, hogy hajlamos voltam a nekem nem tetsző szabályok és utasítások figyelmen kívül hagyására. A partnereim is bőven kivették a részük ebből. Egyik alkalmatlan volt az egészre, a másik folyton siránkozott, a harmadik pedig kis híján megölt.
A kudarcok és nehézségek egy életre megtanították, jobban járok, ha egyedül dolgozok, ha teljes mértékben a magam ura leszek. A döntés pedig sikeresnek bizonyult. Azóta élvezem a vadászatot igazán, hogy nincs senki, akire figyelnem kell, akit irányítanom szükséges, aki hátráltat.

A képzeletbeli határ átlépését percekkel később tudatosítottam csak magamban, tudva, bármilyen felelőtlenség is lehet a részemről ez, most már nem fordulhatok vissza. A hatalmas gímszarvas olyan fogás, amit nem engedhetek kicsúszni ujjaim közül, ami megéri a kockázatot. Talán szerencsém lesz, hiába a vadásztársaság területe ez már, nincsenek kint a nap minden percében, s ha esetleg mégis, értem annyira a dolgomat, hogy időben észrevegyem és elkerüljem őket, mielőtt kiszúrhatnák jelenlétemet. Ha pedig nem sikerül ez mégsem, mégis mi történhetne? Kérdőre vonnak maximum vagy szóban figyelmeztetnek, ennél többet nem tehetnek, az engedélyem visszavonására se elég egy ilyen aprócska kihágás, nincs hát okom aggodalomra.
Némán, lélegzetem is visszafojtva húzódok célpontomhoz közelebb, fegyverem lövésre készen emelem fel, mikor a fenséges állat riadtan ugrik meg. Fogalmam sincs, mit hallhatott, bármi is volt az, okozója az én füleimnek távol van még, az biztos ugyanis, hogy nem én voltam, aki a szarvast megriasztotta, valaki másnak is lennie kell a közelben.
A biztonság kedvéért teljes mozdulatlanságba dermedve hallgatózok, s nem is kell sok, hogy megcsapjon a közeledő léptek zaja.
A fenébe! Ennyit a szerencséről, s ezzel együtt a fogásról is lemondhatok természetesen. Csalódott sóhajjal figyelem, ahogy a bika felpillant ismételten, ezúttal egyértelműen behatárolva a zavaró tényező forrását, tudva jól, hamarosan menekülésre fogja, akkor pedig esélyem se lesz már beérni, megpróbálni lelőni ebben a helyzetben pedig több gondot okozhat, mint amennyi hasznot. Ezen gondolat épp csak megtelepedik elmémben, mikor meghallom az eltéveszthetetlen dörrenést, melyet éles fájdalom követ. Meglepetten pillantok le magamra, lelki szemeim előtt szinte látom saját bamba arckifejezésemet, mielőtt még minden eltűnne körülöttem.

- Végül is a szerencse mégse került el teljesen  - mormolom bajszom alatt csöndesen, kitartóan meresztve szemeim a plafonra. Az elmondottak alapján márpedig igencsak hatalmas mákom volt, hogy ott helyben nem dobtam fel a bakancsot, ha pedig ez nem lenne elég a boldogsághoz, Ő is itt van.
Fogalmam sincs, mi vonz benne ilyen ellenállhatatlanul. Persze csinos, sőt, egyenesen gyönyörű, pusztán ez azonban nem elég ok arra, hogy ilyen mértékben beférkőzzön gondolataim közé, már az első találkozást követően is. Különösen azért, mert egészen mostanáig, még csak nem is beszélgettünk igazán. Néhány elejtett szónál, udvarias mosolynál, köszöntésnél több nem esett meg közöttünk, s mégis, bárhol voltam is, bármit tettem is éppen, pillantásom mindig megtalálta Őt.
Ennél egyértelműbb nem is lehetne hát, hogy a sors kivételesen megpróbál kedvezni nekem. Mi is tehetné könnyebbé az ismerkedést, mint mikor a nap nagy részében melletted van kiszemelted. Persze, még ennél is jobb lenne, ha nem lennék szigorúan az ágyhoz szegezve, persze egyelőre csak képletesen, különösen most, hogy javuló állapotommal egyenesen arányosan a mehetnékem is nő. Most még ugyan elég visszatartó erő a gyógyulás kezdeti fázisában lévő sérülésem, de ismerve magam, ahogy a fájdalom ennél tovább csökken, nehéz lesz az ágyban tartani.

Képességem

✦ Képes vagyok egy idegennyelvet azonnal megérteni, akkor is, ha életemben először hallottam.
✦ Ahogy Pocahontas, úgy én is meghallom a szél, a fák és a természet titkait, bölcsességét.

A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Cray Bradford

Lara

Vendég
Vendég
Anonymous

Hadrian J. Rodes Empty
TémanyitásHadrian J. Rodes Empty2021-03-14, 01:27

Csillámporos üdvözlet illet téged
Hadrian Jonathan Rodes ✦ John Smith

„Miért hiszed, hogy nincs más, csak az ember?”

Kedves Jon!

Uuu, akárhányszor eszembe jut ez a mese, máris megy a fejemben az a bizonyos dal, amit... be is dobtam most ide az elfogadóhoz. Hadrian J. Rodes 1149350199  Hadrian J. Rodes 841472469 Egyszerűen imádom. Talán nem mondok újat azzal, ha gyerekként John Smith benne volt a top 3-ban nálam - na de belőlem ennyi elég is. Hadrian J. Rodes 642527747
Nagyon tetszett a történet, az írásmódod, a jelenet és minden vágyam olvasni a kibontakozó szálat a játéktéren! Hadrian J. Rodes 2067867876 Az a különös vonzás, ami Pocahontas felé húz, igencsak érdekes, ugye? Előbb-utóbb rájössz majd, hogy mi a helyzet, miért kedveled őt annyira és miért nem tudsz lemondani róla. Várom, hogy lássam! Hadrian J. Rodes 1149350199

Jó játékot kívánok! Hadrian J. Rodes 2359898509

The cold never bothered me anyway.
Nem szórt rá senki csillámport

Evangeline Snow
Királynõ
Királynõ
Evangeline Snow
Mesehõs :
Hadrian J. Rodes Cute-frozen-elsa-vx0ax77dyn98vc39
❝ Frozen❞
Elsa of Arendelle
Egyszer volt, hol nem volt... :