Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 36 vendég :: 2 Bots

A legtöbb felhasználó (410 fő) 2024-10-19, 03:38-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Ok Tae-Moon
Ma 14:47-kor

Frida Leifsson
Ma 10:51-kor

Chi Bo-Ra
Ma 03:34-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:22-kor

Lydia Casey
Tegnap 20:19-kor

Baba Shouta
Tegnap 19:58-kor

Vittorio Scarsi
Tegnap 19:03-kor

Woo Ryung
Tegnap 16:24-kor

Thiana Dair
Tegnap 14:57-kor

Onyx Blackwell
Tegnap 13:26-kor

Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

32 Hozzászólások - 59%

4 Hozzászólások - 7%

3 Hozzászólások - 6%

3 Hozzászólások - 6%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

2 Hozzászólások - 4%

Megosztás

Abigail Morgan
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásAbigail Morgan Empty2022-05-01, 12:56

Abigail Morgan
Play by: Kiernan Shipka

Becenév
Abi, Gail, Csing
Mesehõs
Csingiling (Pán Péter)
Tükörkép
Látja magát és emlékszik
Csoport
Rebels ✦ Lázadók
Foglalkozás
A Golden Dust virágbolt tulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Pánszexuális
Mi történt velem?

Szinte megállás nélkül csikorog a piros filctoll a fehér táblán, ahogyan egy apró fehér kéz húzza fel és le a sok papírcetli között. Bár külső szemlélődők számára a látvány maga lenne a káosz, a szorgalmas szőkeségnek konkrét információkkal szolgál a tábla tartalma. A jelzőrendszer legtetejét már nehezen éri el a lány, így csaláshoz kell folyamodnia. Vesz egy mély levegőt és próbálja felidézni minden egykori boldog emlékét a repülésről és a barátairól. Pár szívdobbanásnyi idő alatt le is peregnek a fejében a képek, s a következő pillanatban már el is emelkedik a lába a talajról. Csillogó szemekkel, mosolyogva konstatálja, hogy sikerült előidéznie a hártyás tündérszárnyait, melyek a jelenlegi méretéhez arányosan illeszkedve teszik most a dolgukat. Azonban nem engedi, hogy a pillanatnyi öröm elterelje a figyelmét, hamar felemelkedik a fehér tábla tetejére és elhelyez egy újabb papírdarabot rajta. A sok apró cetlit még annál is több piros vonal köti össze, melyek mentén különféle információk sorakoznak. Régi ismerősök nevei ezek, akiknek a hiánya az emlékei visszaszerzése óta nem hagyják nyugodni a kis tündért. Alulról kezdődik, a következő sorrendben: Rozetta, Szivárványlány, Gida, Ezüstcsepp, Vidia, Zúzmara. Itt egy kisebb szünet látható, majd egy vastagabb vonal tör fel a magasba, ez azonban már zöld színnel lett húzva. Hook kapitány, Wendy és legutoljára a legfontosabb: Pán Péter. Valószínűleg ők is átkerültek ebbe a különös világba és ki tudja, hogy éppen milyen borzalmakat kell egyedül átélniük. Már máskor is sikerült összeszednie minden kreativitását és bátorságát, hogy megmentse a barátait, ez most sem fog másképp történni. Mindegyik barátjához (és ellenségéhez – hisz Hook kapitányt sem lehet alábecsülni) összegyűjtötte a legfontosabb információkat, hogy így könnyebb legyen majd neki megtalálni őket. Például Hook kapitány biztosan kerüli a krokodilokat, valamint valószínűleg most is csak a bajt keresi. Pán Pétert nem lehet sokáig egy helyen látni, így egy olyan személyt kell keresnie, aki él-hal a kalandokért és talán még eközben repked is. A tündérbarátai jellegzetességei alapján is készített egy elég alapos listát, talán szerencsével jár velük is. Annyi dolga lett egyik napról a másikra, hogy szinte már alig emlékszik a Hófehérkével történt szörnyű összeveszésre. Talán ez az új kaland most éppen egy elég erős elterelésként szolgál nála, a jelenlegi életével kapcsolatban. A barátsága és a szerelmi élete is romokban van, így olyanra kell koncentrálnia, amit még megmenthet, ami még működhet. Az, hogy ez mennyire fog neki sikerülni, teljes mértékben kiszámíthatatlan. Talán a tündértársai nem is kerültek át ebbe a világba, talán Pétert és Wendyt nem is kell megmenteni, s talán… a Hófehérkével kapcsolatos problémái előbb megtalálják őt, mint ő a többieket. Ezt mind nem lehet tudni előre, de nem kell félnie semmitől, ha van vele egy kevés: Hit, Bizalom és Tündérpor!
Képességem

✦ Bármikor át tud változni tündérré. Szárnyakat növesztve, repülni is képes, illetve a tündérport, ha másokon alkalmazza, akkor az illető szintén képes lesz a repülésre.
Abigail Morgan

Anonymus

Vendég
Vendég
Anonymous

Abigail Morgan Empty
TémanyitásAbigail Morgan Empty2022-05-01, 23:29

Csillámporos üdvözlet illet téged
Abigail Morgan ✦ Csingiling

„All you need is Faith trust and a little Pixie dust"

Kedves Abigail!

A lapodat konkrétan tátott szájjal olvastam végig. Abigail Morgan 2067867876 Kíváncsi lettem, hogy mégis mit fogsz kihozni a karakterből és úgy tűnik, hogy teljesen jól megoldottad a „feladatot”. Szuper ET-t sikerült összeraknod. Abigail Morgan 2607835867
Pont amiatt lett különleges, ahogyan megjelent benne maga az, hogy már Csing emlékei visszatértek. A régi élete és az ottani karakterek, vagy éppen nevek, akiket felsoroltál nagyon is meghatározó volt a lány életében. Mindenképp érdekel, hogy mit fogsz kezdeni a helyzettel.  Abigail Morgan 3726835930  Abigail Morgan 3726835930

Viszont nem szabad elmenni amellett sem, hogy még csak egy rövid említés gyanánt, de Wendy és Hófehérke is szerepelt a történetben.  Abigail Morgan 1149350199
Még egy dolog, ami miatt figyelemmel kell kísérni a játékaidat, hogy velük miképpen halad majd a kapcsolatod. Főleg, hogy hol jó, hol pedig éppen rossz viszony alakult ki. Én azért remélem, hogy végül minden megoldódik. Abigail Morgan 3942121423

Nem is szeretném húzni tovább az időt. Örülök, hogy megérkeztél. Foglald le a pofit, aztán vár is a játéktér. Üdv közöttünk!  Abigail Morgan 841472469  Abigail Morgan 841472469  Abigail Morgan 841472469  Abigail Morgan 841472469

Nem szórt rá senki csillámport

Baba Shouta
Isten
Isten
Baba Shouta
Mesehõs :
Abigail Morgan 68b0ffae4e69ccec1d99ea22a5a8e3d9d29d0391
Abigail Morgan 34oFwLa
Raya and the Last Dragon
Pengu

Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :