Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 1 Bot


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Look inside and awake
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásLook inside and awake Empty2024-04-08, 23:01

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

- Tudom, én megértem, hogy neki idő és tér kell – bólintottam finom mosollyal, ahogy az ujjaimat Mato karjáról a kézfejére vezettem, hogy gyengéden megszorítsam az ujjait. Nem lehetett könnyű Konnornak megemészteni azt, hogy többé nem kettesben éltek, és nem szerettem volna én lenni a rossz zsaru a szemében, aki mindent tönkre tett, vagy el akarta választani őt Matotól. Egyszer már megismertem ezt a kínzó, kellemetlen érzést, legalább is, az ösztöneim és a homályos emlékképek egy medveboccsal azt súgják, mintha ezen a nehézségen egyszer már átküzdöttük volna magunkat.
- Ez nem is kérdés! Remek csapat vagyunk – szélesedett ki a mosolyom, s most nem csupán kettőnkre gondoltam, hanem hittem abban, hogy ha Konnorral egy kicsit több időt töltöttünk volna egymással, akkor a triónk éppolyan ütős lehetett volna, mint a duónk. Szerettem volna közelebbről megismerni a srácot, de egyszerűen nem tolakodhattam be erőszakosan Konnor életébe. El kellett fogadnom, hogy bármennyire is fájt a köztünk lévő feszültség, az ő tempója lassabb volt és én voltam az a fél, akinek alkalmazkodnia kellett hozzá.
- Csak aztán ne úgy kalandozzatok el, hogy… Nem is tudom, pánikolva kapok majd az erdő széléről egy telefonhívást, hogy Konnor beleesett egy saras gödörbe és szerezzek segítséget, hogy mentsük ki onnan. És Mato, te sem eshetsz bele saras gödrökbe! – böktem rá figyelmeztetően a mutatóujjammal, de meg sem próbáltam leplezni a mosolyomat. Azért tényleg nem örültem volna neki, ha arról kellett volna értesülnöm, hogy a fiúk valami butaságba keveredtek, de amíg nem találkoztak zizi jávorszarvasokkal, addig nem volt félnivalóm. Miért is jutottak eszembe jávorszarvasok?
- Hát, pedig apa néha szokott panaszkodni, hogy hiányzik neki a főztöm. A végén még lehet haza költöztet – kuncogtam vígan, amíg el nem jutottunk egy olyan témához, amely sokkal súlyosabban vibrált a levegőben, mint gondoltam. Magam mögött hagytam a könnyed humort és a szórakozott vicceket, amikor beavattuk egymást a legféltettebb titkainkba. A medvék sokáig kísértettek magukkal más emlékképekkel karöltve, amelyek sokáig nem tudtam hová tenni, mert úgy éreztem, mintha a tudatom, vagy valami külső erő elnyomta volna őket. De miért? Mi történt, ami miatt ennyi ideig nem akartam emlékezni?
- Szerintem nem az… Vagy, nem teljesen. Nem volt mindig bolond? – Az utolsó kijelentésem inkább csengett tétova kérdés gyanánt. Nem tudtam teljes meggyőződéssel kijelenteni, hogy a hölgy nem őrült meg, de valami azt súgta, hogy sokkal többet rejlett a háttérben, mint amit mi ép ésszel fel tudtunk fogni.
- Nem tudom. Talán nem büntetésnek szánják, vagy nem ők csinálták ezt az egészet, már… Ha beszélhetünk varázslatról és nem őrültünk meg mi is – piszkáltam a nyakamban lógó amulettet, amelynek a tapintása és a jelentése olyan valóságosnak hatott, hogy egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy a szellemeknek ártó szándékai lettek volna. Teljesen összezavarodtam és elbizonytalanodtam.
Mato közelsége azonban mindig is képes volt elűzni a rossz gondolatokat és akkor is bátorságot öntött belém, amikor a szívem majd’ kiugrott a helyéről a félelemtől. Ahogy hozzábújtam, ösztönösen keresni kezdtem a kezeit, mert biztos akartam lenni benne, hogy bármit is hozzon a jövő, nem szakíthatnak el minket egymástól.
- Nem akarom, hogy ráerőltesd, csak… Hozd fel a témát, ha alkalmas, és figyeld meg hogyan reagál – suttogtam halkan, mert ha Konnorban is hasonlók zajlottak le, mint bennünk, akkor nem akartam, hogy egyedül legyen ezzel a bizonytalanságot szülő érzéssel. Attól függetlenül, hogy nem bízott bennem, szerettem volna őt is biztosítani a támogatásomról és a jelenlétemről.
Álmomban sem hittem volna, hogy egy kellemesnek induló este ilyen gyászos véget érthetett, de megértettem, hogy Matonak nem volt kedve befejezni a vacsorát. Valahogy én sem kívántam az ételt, pedig alig vártam a közös étkezést, most mégis jobban vágytam arra, hogy összekucorodjak vele a takarónk alatt, és elfeledkezzek erről a sok kérdésről, amelyekre még mindig nem kaptunk választ.
Hálásan vettem a segítségét, és köszönetképpen egy pillanatra visszahúztam őt, hogy csókkal jutalmazzam a figyelmességért, aztán, amikor mindent rendben találtam, követtem kedvesem a hálószobánkba.
Eloltottam odakint a villanyt, majd a szobába érve magam is átöltöztem és pizsamába bújtam, ugyanis éreztem, hogy ma már egyikünknek sem volt kedve mást csinálni. Könnyedén emeltem meg a pillekönnyű takarót, feküdtem mellé a matracon. A fejemet és a bal tenyeremet a mellkasára fektetve hunytam le a szemeimet.
- Megoldunk mindent, Mato. Együtt járjuk végig ezt az utat – dünnyögtem halkan, s csak annyi időre emelkedtem fel, hogy jóéjt csókot nyomjak az ajkaira. Ezután visszatettem a fejemet a mellkasára és csukott szemekkel hallgattam a szívverését, amíg el nem nyomott az álom.


719 words ; youtube ; note: köszi a játékot   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámportIla Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2024-02-19, 03:25Mato & Ila
It’s always better when we’re  together- Időre van szüksége. Mint ahogyan nekünk is. De együtt képesek vagyunk megoldani mindent. - határozottságom nem hagy alább ilyen helyzetekben főként. A család mindig is fontos volt számomra, mintha ez a fogalom már ősidők óta a tudatomba verte volna magát, akármilyen sorsot vagy életet tűztek ki elém. Kezdtem érteni, hogy Mato Catawanee nem először járja a földet. Tudtam, hogy valami csavaros magyarázat lapul az álmok és a medveképek mögött. Csak eddig nem akartam beleolvasni többet puszta délibábnál.
- Főleg a kalandokkal telieket. - erre kénytelen vagyok elmosolyodni. Konnor mindig is virgonc gyerek volt. Tele energiával, álmokkal és motivációval. Néha irigyeltem, hogy ő sokkal élettelibb volt még a legszörnyűbb helyzetekben is. Azt hiszem engem az élet kicsit befordított és most fásult arccal nézem a világot. Konnor ellenben nekem is nyújtott némi fényt, erőt és energiát, mellyel a közelében képtelen vagy levakarni magadról. Épp ezt szerettem benne. Ragadós volt a jókedve.
Bólintok egyet. Tudom, hogy minden rendben lesz vele, mégis türelmetlen vagyok, ezt pedig nem engedhetem megmutatkozni. Hagynom kell neki időt és teret. Talán be kell neki bizonyítanom, hogy Ila valóban végleges családtagunkká vált. Ha esetleg meg tudnám vele értetni, hogy emiatt még nem fog elveszíteni engem…akkor talán könnyebben emészthetné meg az egész felfordulást. Ila is csak jót akar. S ő most már egy közülünk.
- Nos, most már velem laksz, azt hiszem nem kell sokat megbeszélnem vele. - alamuszi félmosollyal pillantok fel rá, de nem sikerül túl sokáig fentartanom ezt a galád szerepet, így inkább csak felnevetek és megrázom a fejem. Ám ez valóban így volt. Ila most már hozzám tartozott, s nem adtam volna őt vissza semmi pénzért sem.
- Akkor mégsem bolond? - oldalra döntöm a fejemet, ahogy a nő szavai és Ila mondókája is összecseng a sajátoméval. - Ila…Mi történt? - kezemet az övére csúsztatom gondolkodás nélkül, amint meghallom hangján a bizonytalanság és félelem jeleit.
- Nagy Szellemek… Tételezzük fel, hogy igen. De miért büntetnek minket? Vagy…- vagy a mi életünkről szólnak az álmok. De ezt mégsem hozhattam fel ilyen könnyen. Láthatóan Ilat is megviselik ezek a beszélgetések. Az emlékek és a tükör felhozatala pedig csak még nagyobb terhet pakol a vállainkra. Van épp elég most az asztalunkon, s nem engedhetem hogy ilyesféle délibábok közbeszóljanak a családom életébe.
Fejemet a hozzám bújó pároméra döntöm. Már csak az illata is elég nyugalmat biztosít a számomra. Lehunyva szemeimet hallgatom őt tovább, remélve, hogy ez a nyomasztó rémálom megmagyarázza majd önmagát. - Nem erőltethetem ki belőle csak úgy, Ila. Ha mi sem mondunk el mindent egymásnak, nem várhatom el tőle, hogy ellenkezőleg tegyen. - még ha nagyon is szeretném megbeszélni Konnorral ezeket a lidércnyomásokat, úgy érzem nem lenne helyes, ha rögtön beledobom a mélyvízbe. Ameddig válaszokat nem találunk Ilaval, addig nem tehetek mást, csak sodródok az árral és megadom Konnornak mindazt, amire jelenleg szüksége lehet.
Szó nélkül állok fel, hogy segítsek elpakolni vele az érintetlen ételt. Hiába csiklandozzák orromat még mindig ezek a remek illatok, egyszerűen nem vagyok képes még a saját nyálamat sem lenyelni. Talán holnap. Egy új ébredéssel visszanyerhetem majd az étvágyamat…s talán az elfeledett emlékeket is. Egy új álom? Egy új magyarázat.
A szobához érve kibújok felsőmből, majd azt hanyagul a földre hajítva mászok be a hideg takaró alá. Elhelyezkedek a matracon egy számomra kényelmes, háton fekvős pozícióban. Egy ideig még figyelem a lámpafénnyel megvilágított plafonszerkezetet, míg Ila nem csatlakozik hozzám.
- Válaszokat fogunk kapni holnap, Ila. Megoldok mindent.
548 szó ••• De jó hogy itt vagy!  Look inside and awake 1298976811  ••• Az, ki a szívével szeret

Nem szórt rá senki csillámportMato Catawanee
Hõs
Hõs
Mato Catawanee
Mesehõs :
Look inside and awake Tumblr_owi1jd1a6P1th12hyo2_400
Mackótestvér
Kenai
Egyszer volt, hol nem volt... :
Look inside and awake B729df5fc99caf6aa9e24b870e101fab8b32d49f
Ennyi ember hisz bennem :
6
A másik felem :
Look inside and awake Tumblr_olqhypcciN1vqjd8zo7_r1_400
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 2b481da3dcdb688b77e19caac218bfbb1e0aca08
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Michael Cimino
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 95f2d3b863e69cdf423ad5d07321e4e4960dbe0a
A tükör mögött :
Lyndriana

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-09-14, 21:37

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

- Persze, tudom, drágám. Nem is akarok ráerőltetni, olyat, amit nem szeretne – érintettem meg finoman Mato karját. Ha valaki, én tényleg meg tudtam érteni a változással járó nehézségeket. Jómagam is nehezen szoktam meg, hogy másokhoz és mások életritmusához igazodjak. Ráadásul, a jelenlétem egyfajta nőiességet csempészett a mindennapjaikba és az agglegény kuckójukba. Egy pillanatig sem nehezteltem Konnorra emiatt, csupán néha örültem volna neki, ha egy kis jelét mutatta volna, hogy haladunk egyfajta irányba. Meg akartam értetni vele, hogy nem fogom elvenni tőle Matot, hanem én is a családjuk tagja szeretnék lenni.
- Szerintem biztosan örülne neki, úgyis azt mondtad, hogy kedveli a természetet – támogattam Mato ötletét, hiszen én is úgy véltem, hogy a srácoknak kellett volna egy közös program. Meg aztán, addig se voltak itthon, és akár én is meglátogathattam apát.
- Minden rendben lesz vele, te magad mondtad: új neki még az egész. – Valahol talán jogos volt Mato aggodalma, de továbbra is tartottam magam a véleményemhez, miszerint voltunk annyira érettek, hogy meg tudjuk beszélni a problémáinkat. Én pedig tényleg nagyon igyekeztem, hogy ne menjek Konnor agyára.
- Ó, azért ezt beszéld meg apámmal! Tudod, hogy ő is milyen haspók – kuncogtam, ahogy elidéztem magam előtt apu pocakos alakját. Nagyon szerettem őt, de mindkettőnknek el kellett fogadnia, hogy felnőttem és ideje volt a saját életemet építgetni. Nem tudtam megállni, hogy ne nevessem el magam Mato mókázásán, de olyan jól sikerült utánoznia az ételkritikusokat, így a nevetésem bezengte az egész lakást. Legalább is, egy ideig, amíg nem került más, lehangolóbb téma szóba.
- Ismersz, Mato, tudod milyen szkeptikus vagyok sokszor – érintettem meg ezúttal a kézfejét, miközben az idős hölgyről beszélgettünk. Az a nő ártalmatlan volt. Talán kicsit zizi, de a légynek sem ártott volna. – Nem lesz baj.
- Mato, én is látok egy medvét, amikor tükörbe nézek – vágtam a szavába, s minél többet beszéltünk, annál tisztábban rakódtak össze a rémálmaim egy teljes történetté. – Sőt, emlékszel, amikor egyszer hazajöttem munkából, mert rosszul voltam? Reménykedtem benne, hogy órákig még nem jöttök elő, mert én… Én…
A hangom megremegett, ugyanis nem tudtam neki elmesélni, hogy a szobánkban kucorogtam medveként. Eddig egyszer történt velem ilyesmi, de nagyon megijesztett. Azonban ahogy minél jobban töprengek ezeken a furcsaságokon, annál biztosabbá válok abban, hogy a szívemre kell hallgatnom.
- És mi van, ha ez… Varázslat? Ha a Nagy Szellemek elvarázsoltak minket? Mint… Mint az álmaimban a fiút és a lányt. Biztos van valami céljuk ezzel – dadogva pillantottam fel Matora, már én is kezdtem kételkedni a saját épelméjűségemben, de az álmaim olyan valósnak tűntek. Nem hunyhattam szemet felettük.
Csak egy pillanatra inogtam meg, a medálom simogatása segített kitisztítani az elmémet, hogy némileg nyugodtabban állhassak ehhez a beszélgetéshez, de látom Maton, hogy még mindig emésztette a dolog. Elment az étvágya, pedig ő is nagyon szerette a pocakját. Inkább hozzábújtam, hogy érezze a jelenlétemet és a támogatásomat. Tudatni akartam, bármivel is álltunk szemben: mellette álltam.
- Rendben – bólintottam arra, hogy Konnort beavatjuk-e a témába, de akaratlanul is szöget ütött a fejembe a gondolat: - És mi van, ha azért ilyen furcsa, mert ő is hasonlón megy keresztül, csak nem meri elmondani? Kérlek, próbáld meg a túra során kideríteni!
Könyörögve pillantottam fel kedvesemre, ugyanis nem akartam elhinni, hogy ez a sok furcsaság csak velünk történhetett meg. Konnort is érintette a dolog? És a többi embert? Ők hogyan kezelték? Egyre inkább hajlottam afelé, hogy meglátogassuk az öregasszonyt.
- Persze. Segítenél elpakolni? – álltam fel az asztaltól, és a tányérjainkat a konyhapulthoz vittem, hogy aztán Mato segítségével el tudjak csomagolni. Nem sajnáltam, hogy végül nem vacsoráztunk, hiszen nekem sem volt étvágyam, ráadásul így a fiúknak több ételt tudok majd reggel csomagolni ebédre.595 words ; youtube ; note: remélem, tetszik majd   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-09-08, 18:58Mato & Ila
It’s always better when we’re  together- Csak nehéz elfogadnia...a változást. - tűnődök el Konnor viselkedésén. Ila derült égből villámcsapásként érkezett az otthonunkba, így Konnort sem tudom teljesen elbírálni a reakciói miatt. Megvolt a mi idilli férfibarlangunk, amibe most beleugrott egy nő. Egyértelmű, hogy a ház körüli változásokat még szoknia kell. Egyedül csak azért aggódok, hogy ezzel esetleg zárkózottabbá válik majd a kelleténél. Már most is alig látom itthon... Lehet beszélnem kellene vele. - Meghívom majd magammal egy túrára, hátha jobban feloldódik. Aggódok érte. Nem viselkedett még így...- ha nem volna elég kacifántos történés az életemben, még Konnor miatt is aggodalmaskodhatok. Persze ő és Ila áll mindenekelőtt. Ha akármi történik velük, akkor én vagyok az, aki felelős a jólétükről.
- Efelől ne aggódj, a legkeményebb kritikussal van dolgod, szívem. - nyugtatom meg széles vigyorral körítve az ételszakértők hangjának imitálását. Mindig olyan lassan és nyálasan beszélnek, legalábbis nekem ez az elképzelésem született a megannyi újságban szereplő kritikákat olvasva. A melléjük társított arcok pedig tökéletesen belefértek a teóriáimba.
- Csak nem akarom, hogy a te fejedet is teletömje baromságokkal... Nem tudom eldönteni még, hogy teljesen kattos a nő vagy egy látnok. - arcomról leolvasható a bizonytalanság. Magamban küzdök a nő által felvetett szavak igazságával és valósságával, ám egyelőre még nem sikerült dűlőre jutnom velük. Ez pedig roppantul meglátszik a fásult, ráncolt arckifejezéseimen. A keze érintése képes egyedül némi nyugalmat költöztetni a szívembe. Elveszett szemekkel pillantok fel rá, már-már őt kérlelve a válaszokért.
- Persze-persze, teljesen jogos, de... Amit látok, Ila, az is valós. A medve... Mi van akkor, ha az álmaid is valósak? Pontosan erről beszélek. A miértek, Ila. Miért történik velünk most mindez? - tehetetlenül nézem, ahogy magát komfortálja a medáljával és saját ölelésével. Ajkaim megrándulnak, ahogy a megfelelő szavak után kutatok, ám hang már nem szakad fel belőlem. Csak némán meredek vissza az előttem heverő halas vacsorára, melybe csak belepiszkáltam korábban, de a falat nem igazán csúszott le a torkomon. Nem tudom, hogy a gyomorforgató érzések alatt bármit le tudnék tuszkolni most, pedig egész nap Ila kosztjára vártam. A húsba döfött villa viszont nem mozdul, kezem félúton megakad a levegőben, ahogy Ila közelebb húzódik hozzám. Arcomat a vállamon fekvő fejéhez döntöm, s mély levegőt véve lehunyom szemeimet.
A villát szorító kezemet visszahelyezem az asztallapra, majd megszabadulva a fémtől kulcsolom össze ujjainkat magunk előtt.
- Nem szeretném még ennél is jobban kiborítani. Ha meg tudjuk fejteni mi a baj velünk, talán eljön az ideje annak is, hogy megosszuk azt vele. Egyelőre csak számítsunk egymásra. És védelmezzük Konnort az ismeretlentől. - halkan nyilvánítom ki a véleményemet Ila kérdéssorozatát megválaszolva. Nem szeretném Konnort belerángatni ebbe a tudatlanságba, legalábbis most még nem, ameddig mi nem tisztáztuk a helyzetet.
- Megpróbálunk inkább...aludni? - nyitom fel szemeimet, miután Ila nyugtató szavai komfortot ébresztenek bennem. Mellkasom jóleső bizsergéssel melegszik fel a lány suttogása végett. Nem is tudnék elképzelni mást magam mellett ma este.
459 szó ••• De jó hogy itt vagy!  Look inside and awake 1298976811  ••• Az, ki a szívével szeret

Nem szórt rá senki csillámport


Rosemary Holloway csillámport hintett rá


Mato Catawanee
Hõs
Hõs
Mato Catawanee
Mesehõs :
Look inside and awake Tumblr_owi1jd1a6P1th12hyo2_400
Mackótestvér
Kenai
Egyszer volt, hol nem volt... :
Look inside and awake B729df5fc99caf6aa9e24b870e101fab8b32d49f
Ennyi ember hisz bennem :
6
A másik felem :
Look inside and awake Tumblr_olqhypcciN1vqjd8zo7_r1_400
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 2b481da3dcdb688b77e19caac218bfbb1e0aca08
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Michael Cimino
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 95f2d3b863e69cdf423ad5d07321e4e4960dbe0a
A tükör mögött :
Lyndriana

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-08-24, 20:55

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

- Igyekszem, bár szerintem Konnor erre is húzná a száját. Mondjuk, a múltkor süteményemet szólta le, aztán rejtélyes módon mégis eltűnt a maradék úgy, hogy egyikünk sem lehetett az elkövető – mosolyodtam el az emlék hatására, hiszen ha mást nem, azt legalább elértem a srácnál, hogy a süteményből hajlandó legyen enni. Már ez is haladásnak tűnt sokszor ahhoz képest, hogy mennyire próbált bosszantani. Mégsem tudtam haragudni rá, hiszen nem volt ő rossz, sőt, biztosra vettem, hogy féltette Matot, vagy a korábbi megszokott életüket. Csak szerettem volna, ha egy icike-picikét több esélyt adott volna arra, hogy megismerjen igazán.
- Mindenesetre, akkor is szükségem van a szakértői véleményedre. – Terelődtek vissza a gondolataim Mato irányába, hiszen alig vártam, hogy végre hazaérjen. Fárasztó volt a mai nap, és ezek után nem vágytam másra, mint egy kis közös pihenésre.
Apropó, mondhatni lőttek a nyugis esténknek. Mato nyugtalannak tűnt, az általa meséltek pedig engem is kibillentettek a megszökött sürgés-forgásból.
- Ha ragaszkodik hozzá, akkor elmehetünk. Nekem nincs ellenemre – kúszott apró mosoly az ajkaimra, hiszen az öregasszony mindig is kedves volt és a furcsaságaitól függetlenül apám valamiért tisztelte őt.
- Hm. Hát, amilyen idős nem csodálom, hogy kitalál mindenfélét. Biztosan nagyon magányos lehet. – Legalább is, magamból kiindulva, én nagyon magányos lettem volna ott, egyedül. Arra viszont nem számítottam, hogy az álmaimban szereplő fiú nevét említi.
- Mato… Minden rendben? – nyúltam át a tányérok felett óvatosan a keze után. Nem akartam megijeszteni. Épp eléggé rémálom minden éjszakánk. Minden erőmmel azon voltam, hogy megnyugtassam, vagy elvicceljem a beszélgetést, de legbelül az én torkomat is szorongatta egyfajta mardosó érzés, amelyet nem tudtam megmagyarázni.
- Mármint, mire gondolsz? – ráncoltam össze a homlokomat értetlenül. Az asztallapra helyeztem az evőeszközöket, miközben továbbra is értetlen arccal kerestem Mato tekintetét.
- Úgy érted… Mackók lennénk? Vagy azok a vadonban élő gyerekek, akiket álmomban látok? Nem is tudom, Mato… A lényem egy része azt súgja, hogy ez vagyok én – böktem magamra, arra utalva, hogy húsvér embernek éreztem magam, nem pedig az álmaimban látott medve.
- De valahol a szívem mélyén azt érzem, hogy mindez… Nem véletlen. Olyan, mintha… Mintha elveszítettem volna valamit. Mintha az álmaim arra próbálnának emlékeztetni, hogy mit felejtettem el. Ha érted mire gondolok – sandítottam fel rá, ahogy körbeöleltem magamat a karjaimmal. Hosszasan kifújtam a levegőt, miközben a kimondott szavak ott lebegtek körülöttünk a konyhában. Az ujjaim végül a nyakamban lógó amulettre vándoroltak, amelyet Matotól kaptam. Csakis Mato jelenléte, vagy az amulett érintése hozott békét a szívemnek.
- Elmehetünk, ha az megnyugtat. Konnort vigyük magunkkal, vagy ne zaklassuk fel? Szerinted, ő… Ő hasonlóképpen érez? Beszéltél vele ilyenről? – érdeklődtem bizonytalanul, hiszen ha nekem nem is, de Matonak csak megnyílt ezekről. Mi van, ha Konnor is érintett volt ebben a dologban? Tudnia kellene, nem igaz?
A vacsorámat bámultam, de valahogy nem volt gusztusom ismét villát és kést ragadni, hogy egyek a halból. Óvatosan Mato karja köré fontam az ujjaimat és a vállának döntöttem a fejemet.
- Mato… Minden rendben lesz, hidd el – suttogtam halkan, megtörve a hátunk mögötti rádióból szóló muzsikát.494 words ; youtube ; note: remélem, tetszik majd   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-08-01, 19:58Mato & Ila
It’s always better when we’re  togetherÁltalában könnyen kezelem az elém pattanó akadályokat. Konnor és Ila miatt kénytelen vagyok én a sarkamra állni, hogy jól élhessünk és ne tornyosuljanak fel a problémák. Nekik is kellemesebb egy meleg, békés otthonba visszatérniük, mintsem egy feszültséggel teli légkörbe, mely kilátástalannak tűnik a sok rossztól. A mostani események miatt viszont lebontották a felépített falaimat, mely eddig biztonságban tartott. Vagy épp ellenkezőleg? Ezek a falak fogtak volna vissza?
- Sosem okozol csalódást. -mosolygok fel rá. Különösen tetszik, hogy főkóstolónak hív, tekintve, hogy valóban én vagyok mindig az első, aki beledugja az orrát akármit is főz a kedvese. Ila pedig remekül sürög-forog a konyhában, vétek lenne nem elsőként kóstolni a kosztjait.
- Szeretné, ha legközelebb téged is magammal vinnélek. Bár… nem tudom, hogy ez mennyire jó ötlet, tekintve ezt a különös mesét. Ki tudja milyen sztorival áll elő majd, ha te is ott vagy. Neked és apádnak feltűnt, hogy esetleg…szenilis volna egy kicsit? Esetleg demenciára utaló jelek? - még mindig próbálom józanul végiggondolni a miérteket és hogyanokat. Az nem lehet, hogy van valami valóságalapja ennek a történetnek. Ila viszont nem nyugtat meg efelől, ő is megerősíti a Kenai név létezését, ezzel pedig csak még nagyon káosz ébred gondolataim között.
Ila álmai viszont ismerősnek hangzanak a lavinás résztől függetlenül. Mégsem értem mi ez a bizsergő érzés a mellkasomban, amikor a harmadik álomról mesél. Hirtelen a mellkasomhoz is emelem a kezemet, hogy aztán rámarkolhassak a polómra és kissé hevesebb lélegzetvétellel meredjek le lazacomra. Zuhanó érzés kerít hatalmába, így össze is rezzenek a széken, a villa pedig kiesik a kezemből, vissza az asztalra. Kenai… Medve…
- Lehet megbolondultunk… -ismétlem Ila utolsó szavát, mielőtt még egy mély levegővel rendezném a légzésemet. Nem tudom mi ütött belém, de a mellkasom is elnehezedett, s a tenyereim is izzadni kezdtek.
- Nem érzed úgy, hogy a saját bőröd nem a tiéd? Mindezek után már tényleg nem tudom mi valós, Ila. Egyáltalán mi azok vagyunk? Vagy ez is csak egy álom? - most először pillantok fel rá a lazacról. Tekintetem reménytelenül keresi az övében a biztonságot és a magyarázatokat. Úgy érzem, mintha egyszer már elvesztettem volna őket. Konnort és Ilat. A halálközeli érzés pedig egyre ismerősebb emlékekkel halmoz el.
Vajon a tükrök, az álmok hazudnak vagy az idős hölgy? Vagy az egész életünk hazugságra épül? Minél többet gondolkozok ezen, annál hamarabb is megy el az étvágyam. Hiába csiklandozzák orromat az isteni illatok, ameddig nem kapok normális válaszokat, egyszerűen egy falatot sem tudok enni.
- Reggel elmegyünk hozzá? -bököm ki végre a kérdést, mely utolsó mentsvárként kalapálja az elmém minden szegletét. Talán az idős hölgy meglátogatása valós válaszokat adhat majd. Esetleg tisztázhatja magát és talán mindez csak egy kavalkádos félreértés.
Hirtelen gondolattól vezérelve ellököm székemet magamtól, majd megragadom tányéromat és közelebb költözök Ilahoz. Magam után vonszolom a székemet egyik lábammal, miközben elhelyezem a lazacos ételt az asztallapon. Csak ekkor sikerül beledöfnöm a húsba a villámat, mely engedelmesen omlik a fém fogaira.

473 szó ••• De jó hogy itt vagy!  Look inside and awake 1298976811  ••• Az, ki a szívével szeret

Nem szórt rá senki csillámport


Ila Nakai csillámport hintett rá


Mato Catawanee
Hõs
Hõs
Mato Catawanee
Mesehõs :
Look inside and awake Tumblr_owi1jd1a6P1th12hyo2_400
Mackótestvér
Kenai
Egyszer volt, hol nem volt... :
Look inside and awake B729df5fc99caf6aa9e24b870e101fab8b32d49f
Ennyi ember hisz bennem :
6
A másik felem :
Look inside and awake Tumblr_olqhypcciN1vqjd8zo7_r1_400
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 2b481da3dcdb688b77e19caac218bfbb1e0aca08
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Michael Cimino
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 95f2d3b863e69cdf423ad5d07321e4e4960dbe0a
A tükör mögött :
Lyndriana

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-19, 18:12

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

Ha csak tehettem elrejtettem a félelmeimet. Nem akartam gyengének tűnni mások szemében, mert féltem a víztől, vagy a bezártságtól. Tagadhatatlanul sok energiát elrabolt előlem a szorongás, mégis ha a másokon való segítésről volt szó, akkor kiapadhatatlan erőforrásokkal rendelkeztem. Ráadásul, nem akartam, hogy a fiúk aggódjanak értem, Konnor néha így is furcsa pillantásokat vetett rám egy-egy rémálmokkal teli éjszaka után.
Amióta belecsöppentem az életünkbe, azóta próbáltam megérteni a fiút, de nem igazán akart megnyílni előttem. Talán túlfeszítettem a húrt, talán tettem valamit, amivel kiváltottam az ellenszenvét, vagy szimplán más állt a háttérben. Ettől függetlenül próbáltam barátságosan közelíteni felé, ügyelni akár az ő igényeire is. A kapcsolatunk ellenére számomra szimpatikus volt, és reménykedtem, hogy mihamarabb eláshatjuk a csatabárdot.
- Majd meglátjuk, hogy mennyire ehető. A főkóstolót vártam, hogy hazaérjen – pillantottam hátra mosolyogva. Egyébként szó volt erről, szimplán csak nem voltam akkor még éhes, cserében azonban tucatnyi teendőm akadt a kis lakásban.
- Persze, persze… Jól vagyok - bólogattam, miközben felvettem a villát a földről. Nos, cseppet sem számítottam arra, hogy Mato erről szeretne beszélni majd vacsoránál. Nem szerettem az álmaimról beszélni, s ahogy lopva a kedvesemre sandítottam, láttam, hogy valami nagyon foglalkoztatta.
- Persze, hogy ismerem. Apukám mutatta be sok-sok éve – feleltem szórakozott mosollyal, ahogy eszembe ötlöttek a játékos emlékképek. Már épp szóra nyitottam a számat, hogy érdeklődjek felőle, amikor Mato folytatta a történetet.
- Különös… Én még sosem hallottam ilyen meséről – könyököltem töprengve az asztalra. A név határozottan ismerős volt, s az álmom is meseszerűnek hatott, de nehezen tudtam elhinni, hogy a kettőnek köze lett volna egymáshoz, mégis a szívem azt súgta, hogy… Hogy Matonak igaza lehet.
- Nem tudom, hogy mi jár éppen a fejedben, de… - törtem meg a csendet, amikor azt tapasztaltam, hogy Matonak elkalandoztak a gondolatai. Kezembe vettem a kést és a villát, de még nem kezdtem neki a vacsorámnak, hanem az álomképeket kezdtem sorba rakosgatni.
- Több visszatérő álmom is van. Az egyikben egy Kenai nevű fiú megmenti az életemet, amikor beszakad alattam a jég. A másikban egy medvebocsot ölelve maga alá temet egy lavina, de valahogyan végül túléljük… A harmadikban… ¬- Itt megremegett a hangom, és reszkető kézzel engedtem le a tányéromra az evőeszközöket. Az ujjaimat kezdtem tördelni, mindennél jobban igyekeztem, hogy a mellkasomra tapadó súlyok ne préseljenek ki belőlem könnycseppeket.
- A harmadiknak a Kenai nevű fiút majdnem megölte egy vadász. És a legfurcsább az egészben, hogy a fiú… Nem volt ember, hanem egy mackó. – Mély levegőt kellett vennem mielőtt kiejtettem volna a számon a medve szót, arról nem is beszélve, hogy egy-két apróságba még mindig nem avattam be.
- Úgyhogy, azt hiszem… Van valami abban, amit mondasz, vagy pedig mindannyian megbolondultunk – mosolyodtam keserűen a mondanivalóm végén, s bár hatalmas tehertől szabadultam meg, hogy bár felületesen, de mégis tudtam egy kicsit mesélni az álmaimról, attól függetlenül kelletlenül szúrtam bele a villámat a lazacba.
Bármennyire is voltak ínycsiklandozóak az illatok és nem ettem órák óta, most mégsem volt étvágyam.590 words ; youtube ; note: remélem, tetszik majd   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-17, 18:33Mato & Ila
It’s always better when we’re  togetherA mai események eléggé kivették azt a maradék erőmet is, amit vadászat utánra megspóroltam. Bár Ila miatt résen kellett lennem most is, mielőtt még betöri a fejét a hátam mögött lévő falban. El sem kell mondanom mennyire megijedtem, még a szívem majd kiugrott a helyéről az imént miatta. Végül aggodalmam átvándorol Konnor hiányának irányába, ezáltal csak épülnek azok a vihartornyok bennem.
- Ezt tanúsítom. - mosolyodok el én is egy pillanatra, hisz' amint belegondolok miként ismerkedtem meg Konnorral, azt végképp elmondhatom, hogy Ila állítása igaz. Nem feltétlenül mondom magamat dalospacsirtának, de Konnor minden zenével kapcsolatos rejtelmet elő tud csalni az emberből.
- Istenien hangzik. - szívom is tele tüdőmet az eddig körülöttem lengő illatokkal. Ila mindig is remek volt a konyhában. Legalábbis amióta megismertem nem voltak olyan ételek, amit ne fejlesztett volna fel a tökéletességig. Biztosan van valami szakmai titka vagy csak nagyon jól ismeri a férfiak szívéhez vezető útját.
- Ila? Minden rendben? - aggódó szemekkel keresem az ő tekintetét a villa zuhanása után, mialatt felállok a székemből és segítségére készen lépek egyet közelebb hozzá. Vajon a kérdésem tényleg ekkora drámai súlyt cipel magán? Egy név miért bírhat ekkora hatalommal mások elméje felett? Zavarodottan ülök vissza a helyemre, de szemeimet le sem veszem róla a továbbiakban. Ha őt ennyire megrázhatta egy név, akkor talán az idős nő meséjének van igazságalapja? De mégis ki a fene ez a fiú Ila álmaiban?! Pillanatnyi mérgemet szépen a szőnyeg alá söpröm, hiszen most nem a futólagosan felbukkanó féltékenységirohamomon van a hangsúly.
- Ismered azt az idős nőt, akihez három naponta viszem a fogásokat, ugye? - kezdek bele az elejébe. Így jóval egyszerűbb is a vadászatból adódó bizniszeimről beszélnem, hogy Konnor nincs itt. Neki ugyanis még nem mondtam el, hogy mivel foglalkozok... Arról nem is beszélve, hogy az egyesület nem a szíve csücske pont az állatok elleni vadászatokból kiindulva. - Ma is vittem neki a megszokott adagot, de valami furcsa mesébe kezdett bele, ami három testvérről szólt. Aztán... egyik dolog jött a másik után és azt hiszem, Kenai-nak szólított. Tudom-tudom, ez hatalmas baromság, de Ila... Valami azt súgja nem hazudott... És ez még nem minden... - mélyen felsóhajtok, miközben átveszem a szedőkanalat Ila-tól, ám bármennyire is vártam már a vacsoraidőt, most még sem kezdek el türelmetlenül lapátolni a tányéromra. Kezemben rászorítok a kanálra, s elidőzök az étel bámulásával egy pillanatig. De nem a lazacot nézem. Ó, nem! Hanem az emlékeim kavalkádját, mely kusza labirintussá nőtte ki magát mostanra. Nem tudom lassan eldönteni mi valós és mi nem.

403 szó ••• De jó hogy itt vagy!  Look inside and awake 1298976811  ••• Az, ki a szívével szeret

Nem szórt rá senki csillámport


Ila Nakai csillámport hintett rá


Mato Catawanee
Hõs
Hõs
Mato Catawanee
Mesehõs :
Look inside and awake Tumblr_owi1jd1a6P1th12hyo2_400
Mackótestvér
Kenai
Egyszer volt, hol nem volt... :
Look inside and awake B729df5fc99caf6aa9e24b870e101fab8b32d49f
Ennyi ember hisz bennem :
6
A másik felem :
Look inside and awake Tumblr_olqhypcciN1vqjd8zo7_r1_400
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 2b481da3dcdb688b77e19caac218bfbb1e0aca08
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Michael Cimino
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 95f2d3b863e69cdf423ad5d07321e4e4960dbe0a
A tükör mögött :
Lyndriana

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-14, 18:06

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

Kacagva karoltam át Mato nyakát, miközben már-már röptömben elkapott. A legrosszabb esetben magammal rántottam volna esés közben, majd elterültünk volna a puha szőnyegen. Néha azonban ránk fért volna némi mókázás, megtörve a monoton hétköznapokat, szóval azt sem bántam volna, ha elesünk, amíg a portörlőm életben marad.
Úgy perdültem-fordultam a kis lakásban, mintha csak egy forgószél ereje hajtott volna, így a figyelmemet először elkerülte Kenai erőltetett mosolya. Úgy gondoltam, hogy a váratlan lerohanásom dermesztette meg ennyire, egy pillanatig nem gondoltam arra, hogy baj lenne.
- Lehetséges, vagy valamelyik barátjával tölti az időt. Tudod milyen, szerintem még a legmogorvább embert is képes lenne dalra fakasztani – mosolyodtam el, miközben a fülem mögé tűrtem néhány hajtincset, amelyek kiszabadultak a copfomból. Belegondolva, szívesen láttam volna Konnort, egyeztetni arról, hogy mikor szeretne ellátogatni a menhelyre, hiszen eddig mindig csak emlegettük a dolgot, de nem jutottunk el a megvalósításig.
- Lazac, pirított fokhagymás zöldségekkel – válaszoltam Mato kérdésére, miközben lábujjhegyre ágaskodva nyújtózkodtam a fali konyhaszekrényben megbúvó tányérokért. – Remélem, ízleni fog, mert az interneten találtam a receptet és még soha nem próbáltam.
Fecsegés közben szépen megtérítettem hármunknak az asztalt, bízva abban, hogy Konnor bármelyik pillanatban betoppanhat. Nem szerettem volna azt éreztetni vele, hogy ki akarom zárni őt Mato életéből.
Épp az evőeszközöket helyeztem a tányérok mellé, amikor Mato kérdése megütötte a fülemet. Az utolsó villa kicsúszott a kezemből, és hangos csörömpöléssel landolt a padlón. Némi fáziskéséssel hajoltam le érte, először nem találtam a szavakat. Kenai? Mato honnan tudott erről a névről? Talán álmomban sikoltoztam volna?
- Igen. Miért? – Záródtak a villa köré az ujjaim ahogy felegyenesedtem. A mosoly lehervadt az arcomról, és hirtelen még a háttérben lágy dallamokat ontó rádió is idegesítő háttérzajnak tűnt.
Ahogy Mato arcára siklott a tekintetem, úgy fontam össze magam körül a karjaimat. Honnan ismerte ezt a nevet? Tényleg eljárt volna a szám álmomban? Minél inkább a kedvesem arcát vizsgáltam, annál inkább felismertem rajta az aggodalom jeleit.
- Az álmomban így hívják azt a fiút, aki kihúz a vízből, mielőtt megfulladnék – szólaltam némi hatásszünetet követően, hiszen ritkán szoktam a részletekről mesélni. Sőt, ha tehettem, reggelre inkább csak elfelejtettem a történteket. Most is futkosott a hátamon a hideg, ahogy éreztem magam körül a jeges víz érintését.
- Együnk, és közben beszélünk róla, rendben? – ragadtam meg az asztal közepén lévő tálcáról, amelyen ott roskadoztak a sült lazacok, cukkinik, karfiolok és brokkolik. Csendben pakoltam az ételt a tányéromra, majd nyújtottam át a szedőt Matonak, miközben helyet foglaltam az asztalnál.
Hirtelen már nem volt kedvem énekelni és táncolni. Ismét a torkomat és a mellkasomat nyomta a szorongás, amelyet eddig csak éjszaka éreztem.  


383 words ; youtube ; note: remélem, tetszik majd   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-13, 05:23Mato & Ila
It’s always better when we’re  together


Még mindig sápadt arccal csoszogok a porban Bloomcrown kisutcái között. Nem tudom felfogni a nő szavait. Szívemhez szóltak, megérintettek, mégis badarságnak tartom az egészet. Őrületnek, délibábnak, hallucinációnak. Hisz' nem lehet igaz, ami történt. Az idős nő szavai úgy ömlöttek meséjébe, mintha ő maga is elhitte volna a történetet. De ha mindez igaz...akkor miért nem emlékezett arra a röpke pár pillanatra?
Érzelemmentes arcom minden léptem után vált át valami komorabb grimaszba, miközben tovább emésztem a történteket magamban. Egy idő után viszont észre sem veszem, hogy a testem önmagától is hazatalált, így már a bejárati ajtónkkal nézek farkasszemet. Mélyen felsóhajtok, ahogy még a lemenő nap irányába sandítok, végül lenyomva a kilincset lépek be kis otthonunkba, ahol rögtön megcsapnak a jobbnál jobb illatok.
Egy pillanatra el is feledem a mai eseményeket, amikor ugyanis Ila úgy szeli át a fél lakást, mintha minimum egy vitorláshajó lenne a nyílt tengeren. Időben tárom ki egy karomat, hogy visszatarhassam a lányt egy eléggé csúnya balesettől, ő pedig ezáltal szabad utat nyer ajkaimhoz. Fáziskéséssel puszilnék vissza, de ő már a közelemben sincs, csak megy tovább pakolászni.
- Szia...Szivem. - erőltetek magamra egy mosolyt, mialatt rendezni próbálom fásult arckifejezésemet a korábbiaktól. Nem akarom Ila-t aggasztani a bajaimmal, így csak veszek egy mély levegőt magamba engedve az otthon szeretetét és párom melegségét. Megüti fülemet közben Konnor hiányának részlete, így le is ülök a szegényesen összebarkácsolt étkezőasztalhoz, majd összekulcsolom ujjaimat a felületén.
- Lehet megint valami dalon töri a fejét a környéken. Ismered Konnort, nem tud meglenni zene nélkül. - ajkaimra most már valamennyivel őszintébb félmosoly szökik, ahogy eltűnődök Konnor szeretetén a zene iránt. Mindig is furcsának tartottam a dalospacsirtánkat, némileg azért is mert könnyen az agyamra tudott menni vele. Ebből a szempontból ég és föld vagyunk a fiúval, viszont be kell vallanom, hogy kezd rám nőni. Az pedig, hogy még ilyen időtájban is kint lófrál, csak arra utalhat, hogy megint elkapta az alkotói láz. Vagy valami ilyesmi... Ettől függetlenül még egy adag aggodalom kerül a nyakamba ezzel, így csak remélni tudom, hogy Konnor perceken belül betoppan majd. Viszont ha szükséges, akkor keresőhadjáratot indítok érte, ha a következő órában sem tér haza.
- Mi a vacsora? - érdeklődök végül az utóbbi téma után is, hiszen akármennyire is volt kimerítő napom, azt hiszem némi házikoszt el tudja majd velem feledtetni a nehezét. Ila-nak pedig bizonyára akadt elég hozzávalója a korábbi vadászatunkból, így nem aggódtam az étel szegénysége miatt.
Ameddig várok a válaszára, sajnos ismét elgondolkozok azon a bizonyos néven, mellyel ma ismerkedtem meg. Néha Ila-ra pillantok, néha pedig a bejárati ajtó mellett lógó tükörre, már-már remélve, hogy valami válasz fog megjelenni számomra. Vagy a medvétől... Vagy Ila-tól. A falióra kattogása pedig még jobban feszít az idegeimen hatalmas dilemmám közepette, így csak másodpercek kérdése mikor robban a belső bombám.
- Ila... Mond neked valamit az a név, hogy... Kenai? - állapodik meg tekintetem barátnőmön, s ha jobban megfigyeli, talán észre is veheti, hogy eléggé aggódó szemekkel nézek fel rá.

488 szó ••• De jó hogy itt vagy!  Look inside and awake 1298976811  ••• Az, ki a szívével szeret

Nem szórt rá senki csillámport


Ila Nakai csillámport hintett rá


Mato Catawanee
Hõs
Hõs
Mato Catawanee
Mesehõs :
Look inside and awake Tumblr_owi1jd1a6P1th12hyo2_400
Mackótestvér
Kenai
Egyszer volt, hol nem volt... :
Look inside and awake B729df5fc99caf6aa9e24b870e101fab8b32d49f
Ennyi ember hisz bennem :
6
A másik felem :
Look inside and awake Tumblr_olqhypcciN1vqjd8zo7_r1_400
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 2b481da3dcdb688b77e19caac218bfbb1e0aca08
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Michael Cimino
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake 95f2d3b863e69cdf423ad5d07321e4e4960dbe0a
A tükör mögött :
Lyndriana

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-11, 23:21

Follow your soul. It knows the way.

Mato && Ila

A vacsi tálalva, az edények elmosogatva, a ruhák leszedve várakoztak arra, hogy a tulajdonosaik végre a helyükre pakolják őket. A konyhapulton álló régi rádióból a legújabb slágerek vidám dallamai mozdítottak ritmusra, miközben a nappaliban lévő díszeket törölgettem. Talán némi túlzással állíthattam azt is, hogy ha dalra fakadtam, akkor nem akarta egy egész mosómedve család öngyilkosságot megkísérelve levetni magát a legmagasabb fenyőfa tetejéről. Konnort jobban szerettem hallgatni, ha énekelt, sőt időnként talán be is csatlakoztam hozzá, ha nem nézett rám túlságosan morcos tekintettel.
Nem nevezhetném túlságosan eseménydúsnak a mai napot. Scrooge szokásához híven elbújt a látogatók elől, bezzeg engem úgy összenyalt, hogy igencsak elgondolkoztam az adoptálásán. Odabent minden nyugodt volt, senki nem hozott vissza kisállatot, nem verekedtek össze a kutyák sem, mondhatni, kellemesen drámamentes övezetnek nyilvánítottam a mai napra a menhelyet.
Törölgetés közben igencsak elszaladhatott az idő, ugyanis azon kaptam magam, hogy éppen amikor a refrénhez érve perdültem egyet a porolóval, Mato hazaért.
- Szia! – köszöntöttem széles mosollyal az arcomon, miközben odacsúsztam hozzá. Ha nem volt elég fürge, talán egy kicsit tovább haladtam, azonban a végén a porolót eltakarva hajoltam oda, hogy egy puszit nyomhassak az ajkaira.
- Milyen volt a napod? Konnornak egyébként a színét se láttam, mióta hazaértem, szóval fogalmam sincs merre jár jelenleg, de csináltam vacsit. – Igazából, nem tartottam számon, hogy ki mikor ért haza, ha annyit megtett, hogy éjszaka bezárta maga után az ajtót. Persze, Mato talán egy szemhunyásnyit sem aludtam volna, de egyáltalán nem az ő felelőssége volt, hogy vigyázzon rám. Konnor… Neki pedig nem voltam az anyukája, hogy kijárási tilalmat szabjak neki, (különben is bíztam benne, hogy mindketten voltak annyira felelősségteljesek, hogy ne keveredjenek bajba az este folyamán). Oké, hazudtam, mert ismertem már őket elég régóta, hogy tudjam milyenek voltak valójában.
A helyére tettem a porolót, majd a konyhába lépve lejjebb halkítottam a rádiót, mert nem akartam megzavarni vele a beszélgetésünket. Mióta nem felszolgálóként dolgoztam, azóta kevesebbet érintkeztem emberekkel, ezáltal pedig kevesebb mesélnivalóm akadt. Bár, ha bárkit érdekelt volna, szabadidőmben számtalan fotót és szelfit készítettem a menhelyi kutyákkal, azokat szívesen mutogattam másoknak.
Sokszor megkaptam már másoktól, hogy mennyire szószátyár voltam, azonban elfelejtették azt az aprócska részletet, hogy tudtam hallgatni is, ha a helyzet úgy kívánta. Ez Matoval sem volt másképp, hiszen alig vártam a hazatértét. Nem szerettem egyedül lenni, ugyanis olyankor gyakran rossz gondolatok árnyékolták be a kedvemet.

383 words ; youtube ; note: remélem, tetszik majd   Look inside and awake 1149350199  

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty2023-07-11, 23:18

Look inside and awake
Kenai && Nita

Nem szórt rá senki csillámport


Mato Catawanee csillámport hintett rá


Ila Nakai
Lázadó
Lázadó
Ila Nakai
Mesehõs :
Look inside and awake Brother-bear-fjpPIv
Mackótestvér
Nita
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
13
Titulus :
Mama bear
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake B2bb4ea1b82f73e6fcb6707c62bea5f7d2f71cf0

Once you love someone, they stay in your heart forever.
Életkor :
2
Akinek az arcát viselem :
Diana Korkunova
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet (Bloomcrown)
✦ ✦ ✦ :
Look inside and awake Baf005593d7e04fce1f5a7bb6133f4e8e46ec728
A tükör mögött :
Lazarus

Look inside and awake 20231225_134803_0000

Look inside and awake Empty
TémanyitásLook inside and awake Empty

Ajánlott tartalom

Look inside and awake Empty
 

Look inside and awake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal