Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
Marcellus Thierry Deveroux
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásMarcellus Thierry Deveroux Empty2023-08-29, 12:31

Marcellus Thierry Deveroux
Play by: Michael Evans BehlingBecenév
Marcel, Cel, Terry, T, Tee,
Mesehõs
Hercegnő és a Béka - Louis
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Észak, Dél, Kelet, Nyugat
Foglalkozás
Jazz szaxofonista és énekes, Ma Belle Evangeline Társtulajdonosa
Családi állapot
Egyedülálló
Szexuális beállítottság
Heteroszexuális
Mi történt velem?


jazz is a lifestyle
you can't ignore

A Jazz zene a mindenem, mióta kis totyogós voltam apám orrvérzésig hallgattatta velem, még játék szaxofont is kaptam, hogy azon gyakorolhassak milyen lenne igazi színpadon lenni. Ezek nagyon jó álmok voltak amik úgy tűntek felnőttként a legjobb barátommal Naveen-l karöltve be is teljesülnek egészen addig míg nem kerültünk marha nagy gondba…
Megnyitottuk a Ma Belle Evangeline Jazz klubot ám nem úgy ment, mint ahogy mi vártuk. Szerintem simán mondhatjuk úgy is, hogy katasztrofálisan alakul az egész. Imádok zenélni, tényleg… NAGYON. Ám valahogy az éhhalál és mellé egy jó kis hajléktalanság nem kecsegtető dolog. Marhára nem. Még az idegesítő szomszéd sem riaszt el annyira, hogy hídalatti életre adjam magamat. Így hát Naveen és jó magam találkoztunk Dr. Facilier-l és… egyezség köttetett. Megvédi a seggünket ám kér cserébe valamit.
Nem volt annyira meglepő, semmi sincs ingyen még lassan a levegővétel sem. Belementünk az alkuba és a lehető legnagyobb nyugalommal indultunk meg vissza a mi kis klubunkba.

when you don't wait,
you get into trouble

A fellépés után úgy gondoltam jó ötlet elszívni egy cigit a hátsó sikátorban. Kell némi levegő és kicsit a stresszt sem lenne utolsó kiadni magamból. Nem sok kedvem van igazából ahhoz, hogy kora őszülésnek kezdjek. A sikátor egész csendes volt, néha odaszűrődött egy-egy hangfoszlány, közben meggyújtva a cigimet kifújom a füstöt.
Ekkor úgy megszédülök, mint akit fejbe vágtak egy apró hangfoszlány ért el hozzám egyetlen egy szó semmi más. Nem más mint, hogy Krokodil. Szinte szétakart robbanni a koponyám a lelki szemeim előtt lepergő emlékképektől. Egy olyan életről, amit talán végig sem éltem, vagy csak valami lenne a cigiben, amit nem tudok? Drogosat adtak volna el a boltban? Elég kemény lenne már most mehetnék felnyomni őket a fenébe. Elég kemény cucc. Krokodil… mint én? Valamiféle Louis néven nevezve? Még a szaxofon stimmel is meg a jazz zene, de más? Már magamon röhögök fel mennyire ostoba vagyok. EZ kész vicc, inkább el is dobom a félig sem elszívott cigimet, eltaposom és megindulok befelé. Ezt el kell mesélnem Naveen-nek ilyet még ő sem pipált.

Ekkor fordulok szembe a tükörrel és hátra ugrok ijedtemben még magam elé tartva egy kezemet is. Mi a szent szar?! Egy krokodil néz vissza rám, elkezdek vigyorogni mire az ő… mosolya inkább vicsorgásnak tűnik. Mögöttem jelenleg ignorálom a zöld ugráló… valamit és próbálom feldolgozni a látottakat. Eléggé mélyen hajt, hogy nem bírom befogadni ezt. Vagyis leginkább, magamat? AZ emlékeimben is ez a krokodil nézett vissza rám. Megérintem a tükröt és megint inkább hatra hőkölők. Ekkor hallom meg a kis négylábú pajtásom hangját…

flowers need to be careful.
especially if you have a
weird flower girl next door

Nehéz nap volt, marhára nehéz én pedig csak arra vágytam, hogy ledőljek aludni. Naveen kikészített. Szó szerint mert mindenütt Tiana-t hajkurásztuk feleslegesen mert milyen meglepő… nem találtuk meg! Ő meg most itt van, békaként a zsebemben én pedig nagyon szeretnék lepihenni, ha mákom van még az őrült szomszédom sem jön elő.
Éppen cammogok felfelé a lépcsőn, nem érzékelek semmit a külvilágomból, ahogy azt sem ki jön velem szemben. Ám egyszer csak élesebb sikoly csapja meg fülemet, mire reagálhatnék már arcomon érzek egy kemény dolgot. Virágcserép.

- E…egy béka! – jön a teljes kiakadás fázisa, lenézek a zsebemre és egy szitokáradat szakad fel belőlem. Fejem fáj az arcommal együtt, cserép darabokban, ahogy a virág… hát nem jó állapotban hever odalent.  Most erre mit mondjak? Ultra rossz nap.

- Ne akadj ki! Nem harap, nem úgy, mint a növényeid, amit nagyjából menetrend szerüen etetsz meg velem random időpontokban. – mondom elcsigázottan csak egy valamire vágyom. A lakásomra, növénymentesen és… úgy minden hallucináció, béka, krokodil meg unikornis mentességgel álomra hajthassam a fejemet. Éjszaka csak nem támadnak a boszorkák!


Képességem

✦ Bárkit magával ragad a zeném, felrázza számára a szürke hétköznapokat és új színt csempészek a napjába.
✦ Feltudom venni mesebeli krokodil alakomat.
Hyeong Kyung-Mi

Dracarys

Nem szórt rá senki csillámportMarcel Thierry Deveroux
Ősi állat
Ősi állat
Marcel Thierry Deveroux
Mesehõs :
Marcellus Thierry Deveroux The-princess-and-the-frog-louis
Hercegnő és a Béka
Louis
Egyszer volt, hol nem volt... :
Marcellus Thierry Deveroux D23a394379e37c9448725ab486f681fb
Ennyi ember hisz bennem :
0
A másik felem :
Akinek az arcát viselem :
Michael Evans Behling
A tükör mögött :
Dracarys

Marcellus Thierry Deveroux Empty
TémanyitásMarcellus Thierry Deveroux Empty2023-09-01, 04:21

Csillámporos üdvözlet illet téged
Marcellus Thierry Deveroux ✦ Louis


„Louis would give anything to play jazz with the big boys.”

Kedves Marcel!

Jujj, olyan boldog vagyok, hogy én fogadhatlak el!  Marcellus Thierry Deveroux 2426842179
Közösen találtuk ki ezt az édes pofát és azt kell mondanom, imádnivaló lett!  Marcellus Thierry Deveroux 1623695724  Louis a mesében is egy ikonikus karakter, ha nem szerepelne, valami egyértelműen hiányozna. Ahhoz képest, hogy nulla ötlettel, csak egy kósza elképzeléssel tettük le a voksunkat a fiú iránt, nagyon tetszik, amit végül összeraktunk neki, nekik, amiatt pedig madarat lehetne velem fogatni, hogy nem csak hogy egy helyre került Naveennal, de a történetük itt is összefonódott, mi több társakká váltak, sőt Lou még az álmát is megélheti!  Marcellus Thierry Deveroux 3726835930  Beszéltük, hogy Ray hiányzik a kis csapatból, de azt hiszem, sikerült méltó módon megemlékeznünk róla azzal, hogy a tiszteletére Ma Belle Evangeline lett a klub. És ha már klub… jaj, mi lesz még itt! Az ébredés előtt ez a két jómadár a lehető legrosszabb emberrel állt le (aki remélhetőleg előbb-utóbb gazdára talál) és most foghatják a fejüket.  Marcellus Thierry Deveroux 2732251548
Imádtam a lapod, főleg a végét, mikor a bizonyos virághajigáló szomszéd is felbukkant. Vicces lesz összemelegíteni őket, már alig várom!  Marcellus Thierry Deveroux 3942121423
Köszönöm, hogy hoztad nekem ezt a krokodilbőrbe bújt ölelgetni való mackót és hogy hősiesen támogattál, mikor a pb-k miatt vacakoltam Marcellus Thierry Deveroux 1311556981
Igyekszem Rozival és a cimboráddal, aztán a húrok közé csapunk.  Marcellus Thierry Deveroux 2780304454
Foglalózz és érezd magad nagyon jól ezzel a pofiddal is.  Marcellus Thierry Deveroux 1149350199

Love is a bridge and
Trust is a gift

Nem szórt rá senki csillámport


Marcel Thierry Deveroux csillámport hintett rá


Evolet Yang
Hõsnõ
Hõsnõ
Evolet Yang
Mesehõs :
Marcellus Thierry Deveroux 006bf85f763b3bba9bc947ae26097563db31667d
Raya és az utolsó sárkány
Namaari
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
8
Titulus :
Morning Mist
A másik felem :
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Gemma Chan
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Bloomcrown
A tükör mögött :
Marcellus Thierry Deveroux 88ef5c66d2de3b2511838604ccd391feb6c9d2ac
•●• Cherry •●•

Marcellus Thierry Deveroux Empty
 

Marcellus Thierry Deveroux

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal