I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
scept Én nem hiszek az ilyenekben... biztos csak kontaktlencse... help_me "A szemed mit lát?" scared_squirrel Eléggé ijesztő... spooky_man Hol kell jelentkezni?
trololo Ezt mégis, hogy kell érteni? Kinek is vagy beöltözve? Hagyjuk is... hero_man @trololo miért kell mindenbe belekötni? lily007 Egyszerűen elolvadtam!! girl_girl grrr kitty_cat
lily007 Bámulatos!! kitty_cat Rólam is csinálsz? want_more Még-még több ilyet akar a nép! mirababdragon Imádom! A sárkányos rajz után ez is elképesztő lett!
motherofpuppies a kutyikat hiányolom :( babydoll234 ilyet kérek a fa alá @morickamemes dingdingdong hohoho AngerIssue HOL VAN MÉG A KARÁCSONY?! amúgy miért van necc harisnya a kezeden? Csak úgy kérdem... LokiFan_gurl huh, ez a kép egy kicsit katyvasz mrslaufeysonakaladyloki @LokiFan_gurl te vagy már egy katyvasz witchbitch omg, ez nem egy idézet volt a TESTVÉRISÉGBŐL? eléggé hasonlítasz Tylerre amúgy suicidesnowman ez egy jó kép rólam
Jótékonysági Halloween partyt tartunk a PAWS Brave Hearts *101 számára! A belépőjegyek árát teljes mértékben a menhelyen élő kutyákra költjük. Főképp állatorvosi költségekre és élelemre. Segíts nekik úgy, hogy egy este még jól is érzed magad! A party alatt is lehetséges az örökbefogadás! #HalloweenHorrors#AnimalParty#AdoptADog
4k kedvelés
2 órája
panna_loves_dogs Ez fantasztikus ötlet! Annyira szép vagy a képen, és a jótékonysági party ötlete igazán szívmelengető! Ott leszek! ghostly_ame Kedvenc halloweeni boszorkányom!🧙 Biztosan csodás buli lesz, alig várom! És persze bízom benne, hogy sok kis szőrös barát gazdira talál! witchyvibes Tényleg tiéd a legszebb jelmez! Nagyon megható, hogy a PAWS Brave Hearts-ért teszel ennyit! dark_dan_666 Jótékonyság meg minden oké, de ez már kicsit túl van tolva. Halloween bulit inkább szórakozásnak kéne hagyni, nem gondolod? darkmoon_sara Imádom az ötletet és a kivitelezést is! A kép meseszép, és a jótékonysági cél külön öröm! pumpkin_hater Nem értem, miért kell minden Halloween eseményt túlkomplikálni. Egyszerű party is elég lett volna, nem kell mindent jótékonysággá változtatni.
polly_halloween Jó marketing. bob_bobek Én érzek magamban bátorságot... ott találkozunk! winner_ghost Ingyen pia! Nincs is annál jobb! john_creepy Jó bulinak tűnik, ott leszek!
Most már hivatalos! A kicsi Sven otthonra lelt! Nálam! Ebből az apropóból be is öltöztünk. Picur és Indiana Jones! Jó párosítás, nem igaz? Gyertek el a bárba, hiszen kedvezmények hada vár rátok! #HalloweenHorrors#NorthuldraCocktail
2121 kedvelés
1 órája
girl_girl Nagyon aranyos a kutyus! lily007 Imádnivaló! trololo Miért kell beöltöztetni egyáltalán azt az ebet... ez már állatkínzás... hero_man@trololo Ha nem tetszik, akkor töröld le az instát. love_death Zabálni való egy szőrmók!
Hozzászólás írása...
such spinline which can right everything
Smile
Nem szórt rá senki csillámport
Summer Sorensen and Loreley Hayley Rodriguez csillámport hintett rá
Az ész megáll, újra csak leshetem nyomát
Lelép a lány, hogyan is kezdhetnék hozzá?
Ha menni kell, soha nem haragszom rá
Egy apró kérdést feltennék, ha hagyná
Akinek az arcát viselem :
Dominic Sherwood
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Suncrest
✦ ✦ ✦ :
Sorsunk szerencsés,
Minden szép, ami állandó.
Jó, vagy rossz az év,
Mindig akad egy kedves szó.
A tükör mögött :
Fedora
2024-10-28, 17:31
xander_yosef
követem
Ki kér tüzet? Ha az éjszaka közepén esetleg belefutnék egy rászorulóba... nyugalom! Csakis a jó szándék vezet! Segíteni fogok! Figyelem: Ez nem trükk! Bár ha mégis látnál tőlem egyet-kettőt, akkor megtalálsz az IMEO-nál! #HalloweenHorrors#IceMagicEventOrganizer
899 kedvelés
1 órája
scept_ghost Az lehetetlen, hogy igazi a tűz. Biztosan valami trükk! :O want_more Látni akarooom! Már rohanok is! scared_boy Már bocsánat, de ha összefutnék veled egy sötét sikátorban, azonnal elfutnék... manner_manner Pfff... kösz, de nem kérek... nem dohányzom... girl_girl Én szívesen megnéznék egy előadást!
Megnyugtatok mindenkit, hogy nem vagyok halálos beteg. Szerintetek, kinek öltöztem be? Annyit segítek, hogy elég híres személy. #HalloweenHorrors
1893 kedvelés
1 órája
poty_granger Akit nem nevezünk nevén. hug_reed V... nem tudom hogy kell leírni. question_mark De nem mondhatjuk ki, akkor hogyan várod el a választ? trololo Leírni lelehet... einstein... hero_man már megint itt van... @trololo sort_ghost Voldemort boss_pumpkin Voldemort tom_denem Tom kitty_cat AVADA KEDAVRA! lily007 Voldemort
Joker aztán irigykedhet! Mindenkinek kellemes időtöltést, ameddig tart ez az ünnepi láz! #HalloweenHorrors
734 kedvelés
1 órája
trololo Azt hiszem fel kell világosítsalak, hogy egyáltalán nem is hasonlítasz Jokerre. hero_man Valaki... tiltsa már le ezt a usert! @trololo ground_boys Nagyon menő! Jól kiemeli a szemed színét. girl_girl Vad az ábrázatod! lily007 Imádom!
Hogy Én ki vagyok? Én vagyok az
elvesztett lelkek őrzője!
Én vagyok a bika erős! A szívdöglesztő!
A legyőzhetetlen: Mushu.
A tükör mögött :
Fedora
2024-10-28, 18:39
sly_fox
követem
A félig fejnélküli Nick modern változata! A legújabb ügy inspirálta a jelmezt! Khm... de persze ennél többet nem mondhatok. Sok csokit mindenkinek! #HalloweenHorrors
430 kedvelés
1 órája
balnas_cet Az ugye nem igazi... vér? girl_girl Rémisztő... mint valami sorozatgyilkos! ghost_cup Mond kérlek, hogy az csak ketchup! pumpkin_witch Hiányzik még pár kiegészítő és akkor tökéletes lenne az összkép.