I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Halloween közeledik, ami az egyetlen nap, amikor az emberek úgy döntenek, hogy megpróbálnak hozzám hasonlóan sötétnek és ijesztőnek látszani. Nem mondom, hogy sikerrel járnak, de a próbálkozás megmosolyogtat. Ha már mindenképp beöltöztök, legalább tegyétek ezt egy kicsit élvezetesebbé számomra is. Posztoljatok Instagramra fotókat 2024.10.31. éjfélig, ahogy groteszk ruhákba bújtok, és megpróbáltok félelmet kelteni – vagy legalább valami távolról rémisztőt mutatni.
Használjátok a #HalloweenHorrors jelölést, hogy lássam, meddig merészkedtek. Ne aggódjatok, ha nem vagytok elég hátborzongatóak – a legtöbb ember úgysem ért el ebben soha igazán sikert.
Staff megjegyzés
Fontos, hogy ide posztoljátok! A sablonokat itt találjátok hozzá: Kattints. Aki szeretne, egy egész halmot hozhat, a fő Instagram sablonnal, de aki csak egy képet szeretne megosztani, az is tökéletes!
Jó szórakozást kíván:
Wednesday Addams 2024.10.20.
Nem szórt rá senki csillámport
Meredith Hastings, Nestia Suralu and Devani Seaver csillámport hintett rá
Wisteria Arachna
Lázadó
Mesehõs :
Addams Family Wednesday Addams.
Egyszer volt, hol nem volt... :
Love is just a history that they may
prove and when you're gone
I'll tell them my religion's you
When Punktious comes to
kill the king upon his throne I'm ready for their stones
I won't cry for you
I won't crucify the things you do
I won't cry for you
See, when you're gone, I'll still be Bloody Mary
A tükör mögött :
Sweet Panda Eliffe.
2024-10-20, 16:20
agonybar_nestia
követem
Itt a halloween, az Agónia vár egy borzongató beöltözős estre. Az első különleges ínycsiklandó receptúrájú italok ingyen van annak, aki beöltözik #HalloweenHorrors#HalloweenNight
Halloweeni véres mozi maraton estek egész héten. Ha beöltözöl a rágcsádat mi álljuk Ne lepődj meg, ha a főnökasszony zombiként rád ijeszt 🧟#HalloweenHorrors#HalloweenMovies#HorrorNights
1150 kedvelés
1 órája
movielover végre egy nagyszerű program sorozat horrorstoriesMajd kérünk műsor listát is!!! witches Mennyire lesz véres? fairytale Mesék is lesznek gyerekeknek? Karácsonyi lidércnyomás? Halott menyasszony?
She's just a girl and she's on fire
Hotter than a fantasy
Lonely like a highway
She's livin' in a world and it's on fire
Filled with catastrophe
But she knows she can fly away
cloverchar @seby1991 te tuskó... menj, rontsd máshol a levegőt. beastmotel Lehet keresni foglak. Halloween a Kastélyban... mit gondolsz? seby1991 Engem a Halloween nem érdekel, ellenben te... hmm... cloverchar De jó a sminked és a hajad!!! Imádom!
Hozzászólás írása...
The cold never bothered me anyway.
Victoria Livery csillámport hintett rá
Evangeline Snow
Királynõ
Mesehõs :
❝ Frozen❞ Elsa of Arendelle
❝ Show Yourself ❞ Are you the one I’ve been looking
for all of my life?
Show yourself, I’m ready to learn
Ennyi ember hisz bennem :
25
Titulus :
SNOW QUEEN
A másik felem :
❝ Guardian of Fun ❞ King of my heart
And all at once, you're all
I want I'll never let you go
Akinek az arcát viselem :
DOVE CAMERON
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
FROSTCALL
✦ ✦ ✦ :
❝ Hey, Anna! ❞ Do you want to build a snowman?
I never see you anymore
It's like you've gone away
Egy részlet a legujabb kifejezetten Halloweenre készített darabunkból. Hamarosan... #Witches#HalloweenHorrors
800 kedvelés
1 órája
misstheatrer már alig várom * _ * emilythewriter Olyan gyönyörű leszel ebben a szerepben is lostpianist Remélem ez jobb lesz, mint az előző rendezés criticseverywhere Kérlek mondd, hogy nem lesz díszlet probléma mint legutóbb...
Hozzászólás írása...
Evangeline Snow csillámport hintett rá
Victoria Livery
Hõsnõ
Mesehõs :
A halott menyasszony Emily
15
Titulus :
Corpse Bride
A másik felem :
once a living fell into death
and it was called true love
✦ ✦ ✦ :
Yet I feel my heart is aching
Though it doesn't beat it's breaking
Zenedoboz :
And I know that I am dead
Yet the pain here that I feel Try and tell me it's not real
It seems that I still have a tear to shed
NightOwl_92 Alig várjuk főnök! Coffee_Addict88 Ott leszek mindenképp OceanWhisperer Tuti jó buli lesz SunnyVibes De jó jelmez SecretTravelerX formula_nana Remélem nem tervezel összekenni a festékeiddel, mert akkor nem leszünk jóban. mr_rich_friend @formula_nana Eddig nem gondoltam rá, de most, hogy mondod, jobb, ha vigyázol
Hozzászólás írása...
You don't know how Beautiful you are. . . You are my Sunshine and I will say it again and again.
Josefine E. Sanders and Noel Zyma csillámport hintett rá
dr.karmi Beülhetnénk megint a Sikolyra! mommykase az a kés tuti műanyag... ladysparkles gyönyörű vagy NaNa! mr_rich_friend Több lelkesedést várok tőled, te vagy a fő arc a buliban! bigherofan Na ez a beszed anyukam! Mar vartam ezt a bulit Szexi vagy!
Hozzászólás írása...
I am speed
Leighton Lockhart and Logan Armstrong csillámport hintett rá
granny_bunny Már rendeltem is egy kenyérpirítót, aranyoskám. trololo Be ne dőljön senki az ilyen szélhámosságnak... girl_girl Elképesztő ez a kép, meghozta a kedvem, hogy rendeljek valami Halloween-i dekort!
Hozzászólás írása...
Rhys Botero
Ősi állat
Mesehõs :
Balto Boris
Let me tell you something, Balto. A dog... cannot make this journey alone but... maybe a wolf can.
0
Titulus :
THE GOOSE
A másik felem :
Boris tells Balto to ignore Stella "Don't look at him. Don't listen to him. Live a long life."