I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Egy hatalmas buli vár a Motunui Uszodában! Szereted a szabadulószobákat? Akkor itt a helyed! A fő téma a víz! Vérfagyasztóan jó lesz! Majd meglátod! #HalloweenHorrors#MotunuiSwimmingPool
546 kedvelés
1 órája
fan_boy Hogy kell elképzelni? Ha nem jut ki az ember, akkor megfullad? chick_magnet Király ötlet, ott leszek! bad_acrobat Az a kedvenc helyem, ki ne hagyja senki! girl_girl Én félek a víztől, úgyhogy passzolom!
Mindenki eldöntheti, hogy kire hasonlítok jobban, Kétarcra a Batman-ből vagy a sebhelyesarcúra. Csokit vagy csalunk! Mondjuk én inkább csalok... de psszt! #HalloweenHorrors
610 kedvelés
1 órája
no_name Inkább Kétarc. Jó lett az ábrázolás. barac_omega Az nem lehet, hogy ekcéma? Nagyon ronda... nézettesd meg! future_lover Azok a szemek! Imádom! lily007 Nem szeretnék veled összefutni a sötétben... melanie_the_queen Kétarc joker_hun Kétarc még szép! trust_me a sebhelyes
Szívkirály indahouse! Szerelmes vagy, de a másik fél meg sem lát? Engem hívj bátran! Én megoldom a problémádat! Túl nagy a választék, és nem tudod, hogy kit vigyél el buliba? Semmi gond, mert Phoenix a Szívkirály siet, hogy segítsen dönteni! Ha csak annyiról lenne szó, hogy kell valaki, aki meghallgat? Nem is jöhet más szóba, mint én! A Szívkirály!
Tárcsázz bátran! A 06 154 069 - LOVE - Telefonszámon. (A hívás nem emelt díjas) Ráadásul ha az ünnep alatt keres fel valaki, akkor a tanácsadás 50%-al olcsóbb. #HalloweenHorrors
Figyelem: A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el!
1732 kedvelés
1 órája
speak_short Sok a duma... a kevesebb néha több. trololo Be nem áll a szája... felháborító spooky_kitty Már tárcsázok is! dragon Aki nem műveli... az tanítja. pfff_no_name_21 kamugép lolka_bolka Nem gondolod, hogy túl sok a vörös? howard_brick Király a szerkód, tesó! ghost_shell Én szeretnék tanácsot... elhagyott a barátnőm, és vissza akarom kapni. Tudnál valamit ajánlani, hogy mit kellene tennem ezügyben? Fontos lenne! trololo Tanácsot én is tudok mondani... első lépés: vedd a kezedbe a telefont... második lépés: hívd fel a Szívkirályt!
Hozzászólás írása...
Nem szórt rá senki csillámport
Baba Mirai and Tatiana Ziona Shelley csillámport hintett rá
rainbowlover99 Omg, Emily! Te tényleg egy igazi unikornis vagy! real.talk.rebecca Nem túl sok ez a rózsaszín? sunshine_soul Annyira passzol hozzád ez az unikornisos stílus! Mindig sugárzol! lifeismagic Ha mindenki így nézne ki, az élet egy állandó vidámság lenne! trololo Hát... érdekes jelmezválasztás... talán kicsit gyerekes?
Hozzászólás írása...
I threw a wish in the well,
Don't ask me, I'll never tell
I looked to you as it fell...
Evolet Yang csillámport hintett rá
Emilia Joy Sweeney
Lázadó
Mesehõs :
Inside Out Joy
Egyszer volt, hol nem volt... :
Who's that sexy thang I see over there?
That's me, standin' in the mirror I thank God every day. That I woke
up feelin' this way and I can't help lovin' myself
Ennyi ember hisz bennem :
3
Titulus :
WHO CHEERS YOU UP
A másik felem :
And I don't need nobody else...
or maybe i'm wrong? #themily Theseus Anger
Akinek az arcát viselem :
LUCY ☼ HALE
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
FROSTCALL ☼ ANYWHERE
✦ ✦ ✦ :
If I was you, I'd wanna be me too... Let's go! Come with me! Be happy!
Egy kórházban ez is nagy beöltözésnek számít... vért meg úgyis sokat látunk. Boldog, balesetmentes Halloween-t mindenkinek! Nekem meg nyugis éjszakai műszakot... #HalloweenHorrors#VigyázzMagadra
348 kedvelés
1 órája
liliandrake Na, pont ilyen posztot vártam tőled! Tartsd távol a szellemeket és a baleseteket, Leighton! dr_LaurenG Ez tényleg elég félelmetes jelmez a sürgősségi osztályon! Nyugi műszakot neked is, kolléga! graceH178 Egy kis horror poén sosem árt! Reméljük, a betegek nyugodtak maradnak ma éjjel. Boldog Halloween-t! 🩸 bloodymary_2 Hah! Vért látunk, de ijesztgetésnek már híján vagyunk. Sok szerencsét a Halloween-éjszakához, Leighton! sparkle_emma Ez az igazi horror show! Reméljük, a zombik ma éjjel kint maradnak a kórházból! Boldog Halloween-t, Doktor!
Szív_Bubi Azt hiszem, nem tetszik érteni a Halloween lényegét. Valami ijesztőnek kell beöltözni, nem önmagunknak dormouse ez pontosan mi akar lenni? tweedledee para tweedledum ja, meg a jelmez is nurse_pillar most ez a nő tényleg együtt van Cheshire-rel? hallottam ilyen pletykát az egyik kolleginától, de nem hiszem el. @gossip_girl nem tudnál szaglászni egy kicsit?
Hozzászólás írása...
We paint white roses red
Each shade from a different person's head.
Baba Mirai csillámport hintett rá
Guinevere Crimson-Quinn
Gazember
Mesehõs :
Alice in Wonderland Queen of Hearts
One to be a murderer. One to be a Martyr. One to be a Monarch. One to go Mad.
Ennyi ember hisz bennem :
7
Titulus :
queen of the hearts
A másik felem :
When pleased, I beat like a drum. When sad, I break like glass. Once stolen, I can never be taken back. What am I?
Akinek az arcát viselem :
elizabeth olsen
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
suncrest
✦ ✦ ✦ :
Perhaps we know each other in the future,
and you are only remembering backward.
A tükör mögött :
This is Me Cherry
Kedd 29 Okt. 2024 - 7:12
AngerIssue
követem
What's the secret to good comedy? Timing. And what's courage? Grace under pressure. And... who's the boss? I'm the boss. #HalloweenHorrors
2352 kedvelés
1 órája
depipipi most már tudjuk, melyik ünnep szelleme jár át téged úgy igazából szépsütemény ki csinálta a sminked? nagyon brutál k_popKandurina hoooot babydolly ha betörnél a házamba, nem futnék el PeekaBoo_ geez. ne legyetek már ilyen szánalmasak, barátnője van, vágjátok?!
Hozzászólás írása...
Don't need pity given to me but I can't condone Talkin' down to me, I'ma have to crack your nose For crackin' jokes I'm lookin' for the map to hope, you seen it?
bebee99 Ez kiez? RuthWilsongiveusasign PiRosszka? Az meg ott a farkas? Brodie_BigIrányelveket sértő komment. AngerIssue@Brodie_Big anyukádnak is ezzel a szájjal mondod, hogy szereted?!
Hozzászólás írása...
What is a miracleif not the manifestation of light where darkness is expected?
Baba Mirai csillámport hintett rá
Rooney Dylan Webster
Lázadó
Mesehõs :
Az öt legenda Sophie Bennett
You've gotta dance like
there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.
proflangoliere Furcsa magát ilyen hacukában látni, de meglehetősen előnyös neki a kék. expolola már láttam @heart_of_atlantis posztját! mi mindenképp beöltözve megyünk! afearlessmind Én se látok szemüveg nélkül
A végzet asszonya vagy Morticia Addams? Beöltözős buli a Hyaenidae vállalatnál.... Van, aki nem érti a beöltözés lényegét és inkább ledobta a textilt 🤭 A munka sose áll meg #HalloweenHorrors#Halloweenparty
10k kedvelés
1 órája
moneymaker gyönyörű vagy lehetsz az én asszonyom lollypoop láttam @s_v_dearborn képét, én is szívesen dolgoznék mellette... mi az test mázlista vagy! missblondie tuti van köztük valami! queenlion írd meg hol vetted a szetted, jövőre be kell szereznem egy ilyet trickortreat kérünk még képeket a buliról!!! amybabyfans OMG! Olyan vagy akár egy királynő
Hozzászólás írása...
Don't want a sad boy, cryin' every night. Don't want a bad boy, he just wanna fight. Don't want a mama's boy who's lookin' for a housewife. Don't want a pretty boy who's ugly on the inside. Don't want a tough boy cuz his love is weak. Don't want a fboy, he's just gonna cheat. Don't want a lover boy who's talkin' bout forever. When we haven't even spent a night together. I don't want a playboy just wanna play with my
boytoy
Amanda Roiss
Gazember
Mesehõs :
Totally Spies Mandy
I’m sorry that people are so jealous of me,
but I can’t help it that I’m popular.
Meglepő, milyen sokan használták a #HalloweenHorrors taget. Úgy tűnik, vannak még, akik értékelik a sötét esztétikát – vagy legalábbis próbálkoznak vele. Egyébként, volt szerencsém elmerülni egy „halloween-i” partiban is. Itt a plafonról vér – bocsánat, vörös festék – csöpögött, mert mi mással lehet feldobni egy eseményt, igaz? Az eredmény? A vendégek eláztak, az álarcok elkenődtek, és igen, volt sikítozás. Nekem persze az egész egy kellemes estét jelentett. Köszönet mindenkinek, aki hajlandó volt méltó lenni a horrortematikához. Azoknak, akik megijedtek… nos, még van mit tanulniuk.
5k kedvelés
1 órája
FreakyFred Miért érzem úgy, hogy te lennél az egyetlen, aki egy horrorfilm végén a szörnynek szurkolna? Mortimer Ezért nem csinálnak többé nálunk házibulit Halloweenkor. Igaz, csöpögő festéket nem tudok ígérni. Legközelebb meghívsz, ugye?
Hozzászólás írása...
Wisteria Arachna
Lázadó
Mesehõs :
Addams Family Wednesday Addams.
Love is just a history that they may
prove and when you're gone
I'll tell them my religion's you
When Punktious comes to
kill the king upon his throne I'm ready for their stones