I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Ha meg akarsz ismerni, akkor lehet először a kleptománia fogalmát kéne tisztáznunk. Bár akkor sem fogsz, de felettébb többet fogsz tudni rólam. Szívesen. Szóval: Ez egy viselkedési zavar, amely során a beteg késztetést érez arra, hogy számára totál értéktelen tárgyakat lopjon el. És ha még nem jöttél volna rá, ja… nekem is valami hasonló van, legalábbis a pszichológus néni ezt mondja. Az elején még nem volt ilyen, vagy legalábbis nem emlékszem rá, hogy csináltam volna ilyesmit úgy nagyban is. Illetve ha az nem számít, annak, hogy az Agónia bár tulajdonosának segítettem nyerni. Vagy inkább ő nekem? Tökmindegy! Szóval ha az nem számít lopásnak, hogy szegény Tritont totál kisemmiztük, akkor nem igazán rémlik az elejéről semmi ilyen értéktárgy meglovasításos esett. De szegény fickó… kicsit sajnálom azért, hogy ilyen csúnyán átvertük aznap este, még annak ellenére is, hogy nekem legalább most már van saját lakhelyem. Nagyon kis szuper egy lakókocsi, tényleg odáig vagyok érte, ezért hálám üldözni fogja a „társamat”, ha nevezhetem így Ursulat. Ezek után kezdődtek a gondok. Bár egy suliba betörni, talán még nem is annyira nagy dolog. Elvégre az egy iskola, ráadásul nem tanítási időben mentem be, hogy rossz példát mutassak a kicsiknek. Gyerekek, sose lopjatok, nem szép dolog oké? A helyen egy őr sem volt, ami engem speciel meglepett, mert persze, elsősorban ki az, aki be akarna törni egyáltalán egy ilyen helyre? Senki nagyjából, én mégis megtettem. De attól függetlenül azért mégiscsak egy olyan hely, ahol emberek százai fordulnak meg nap, mint nap. És ha egy bombát vittem be? Ez a kleptomániának mennyire súlyos formája már? Lehet elmegyógyintézetbe kéne zárni? Nem, az nem annyira izgi. Ellenben az, hogy tényleg beosonsz (még akkor is, ha kb. senki sincs ott) utána pedig kinézed magadnak azt a szép… kitömött madarat a biosz szertárból khm… és még ki is tudod vinni! Ehhez már kell némi érzék. Bár őszintén? Rohadt ronda ez a tollaska, nem értem minek nyúltam le, de most már az enyém és kész! És senki nem tudja bizonyítani, hogy onnan hoztam el és nem-e véletlen csak magamnak vásároltam valamikor. Azóta is ott csücsül az egyik szekrényben. Kirakni azért nem fogom, de csak mert nem illik a stílusomhoz. Na de Eric halai… Az nagyobb dobás volt és nehezebb. Amúgy nem bírom a halat. Bár ha a teljes igazságot akarom elmondani, akkor az van, hogy nem tudom miért csinálom ezeket. Ez nem olyasmi, amiben örömömet lelem, illetve baromi büszke vagyok magamra, hogy megcsináltam persze, de nem direkt van! Egyszerűen jön az érzés, hogy nekem az kell és kész. Erről szól ez a betegség nem? Ezért is járok dili dokihoz. Rendkívül hasznos egyébként, illetve azt hiszem. Mégis, nem gondoltam volna, hogy a lopási szenvedélyem üldözési mániával is párosulhat. Erős szó, tudom. Esténként azonban egyre nehezebb. Eddig semmi bajom nem volt, de a halak meglovasítása óta olyan, mintha valaki figyelne. Sőt egyenesen követ. Nem tudom, hogy ez valós, vagy csak tényleg kezd az agyamra menni valami, de nem tetszik. Így próbálok sokkal óvatosabb is lenni, elvégre nem lenne jó, ha valaki megtudná, miket művelek éjnek évadján, aztán börtönbe vetnének. Ezt a helyes pofit nem a rácsokon keresztül kéne nézni!
Képességem
✦Nagyon jó a meggyőző képessége. Bármilyen helyzetből ki tudja magyarázni magát. A kommunikációjával, akár az ember figyelmét is el tudja terelni egy ideig. ✦Gyorsabban mozog mint az átlag ember, illetve olyan jól tud rejtőzködni, mint egy kaméleon. A képesség 5 lezárt játék után aktiválódik, tehát a 6. játékban.
Isaac Reynolds
Flynn
Vendég
Vendég
2021-02-28, 23:21
Csillámporos üdvözlet illet téged
Isaac Reynolds ✦ Flynn Rider
„A világ sötét, a világ önző és kegyetlen, ha csak a legkisebb jót is felfedezik az emberek, rögvest tönkreteszik.”
Kedves Isaac!
Amióta beregisztráltál ma, vártam, hogy mihamarabb elkészülj és olvashassalak! És meg kell mondanom őszintén: nem csalódtam! Azt hiszem, a legkötéletesebb Flynn Ridert hoztad el nekünk, akit csak remélhettünk magunknak. Tökéletesen tükrözted és bemutattad a lopási szenvedélyét és még arra is kitértél, hogy Erictől meglovasította azokat a halakat... abból még gond lesz, nem is kicsi, de azért én szurkolok, hogy ne essen túl nagy baja ennek az úriembernek! Továbbá pedig remélem, hogy sűrűbben megfordul a "dili dokinál", nehogy még súlyosabbá váljon a helyzet... vigyázz magadra, Isaac! (Továbbra is nagy rajongója vagyok a névnek! ) Nem tartalak fel tovább, de azért ne hidd, hogy szabad kezet kapsz mindenhez!
Foglalj, vésd fel magad a listába és élvezd a játékot nálunk!