Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Hangulatkeltő
te kit látsz a tükörben?

„A városban lévő tükrök az utóbbi több, mint fél évben aktiválódtak, annak köszönhetően, hogy a négy boszorkány elkezdett magához térni hosszú álmából - képletes álmából. Hiszen ők is a város életének részei voltak az elmúlt években, de ahogy mások, úgy ők sem emlékeztek arra, kik ők és honnan jöttek. Azonban, mivel a mágiájuk feléledt és elkezdték visszanyerni a tudatukat, az emlékeiket, így a városban lévő tükrök a lakók segítségére siettek. A tükörben mostanra már (2021. október 1-től) minden mesehős látja önmagát, a mesebeli alakját. Emlékeznek arra, kik is ők valójában.
Szakszerűen Ébredésnek nevezzük azt, amikor egy meseszereplő visszanyeri az emlékeit. Fata Morgana minden lakója átesett az Ébredésen.” – Részlet a Kiegészítő, ismétlő anyagokból.
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Beszélgethetsz bárhogy
még állatok nyelvén is
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég


A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Kiemelkedő mesemondók
ebben a hónapban

1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%


1 Témanyitás - 25%Share
 
Stay tonight - Liam & Evelyn
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
ÜzenetSzerző
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-08-03, 20:33


Liam & Evelyn


- Nagyon különleges vagy, hogy ennyire ügyesen vissza tudod adni a saját szemszögedet, tudod? - fordulok felé barátságon bújós tekintettel. Én nekem sosem volt opció a rajzolás, de ő rendkívül ügyes belőle. Ha nem fognának meg a rajzai, már rég nem lovagolnék ennyit ezen. - Tudod, nekem mindig is nehezemre esett megértetnem az érzéseimet és az álláspontomat másokkal. Elsősorban a családommal - teszem hozzá őszintén, hogy nyomatékosítani tudja az iménti dicséretemet, ami több volt tőlem, mint puszta bók.
- És engem milyennek látsz? Milyennek tűnök a te szemeddel? - Egyáltalán nem szép szavakra szomjazom, nem is várom, hogy elkezdje dicsérni például a hajamat, vagy bármimet. Néha úgy érzem, nehezen értenek meg mások és talán ha Liamtól kapok egy valós visszajelzést, akkor én is jobban meg tudom ismerni magamat.
A póló, amit kapok tőle egyszerűen klassz! De tényleg, ha gyárilag is pár számmal kisebb lenne, akkor magamtól is megvenném és sajátomként hordanám, így viszont tökéletesen elmegy hálópólónak. Nem leplezem, hogy élvezem, ahogy Liam végigmér a fürdőből kijövett. Ezeket a dolgokat egyáltalán nem kell az ágy alá sepernünk, hiszen itt vagyunk fiatalok, valószínűleg mindketten izgatottak olyan dolgok iránt is, amikben még sosem volt részünk. Én legalábbis még bizonyos mértékben érintetlen vagyok. Talán olyannak tűnhetek, aki szeret más pasik ágyában ébredni, de talán Liam a tévhitek mögé lát már és ismer annyira, hogy igazából nagyon nehezen engedek mások érintéseinek. Nem azért, mert félnék, hanem mert nem akarom, hogy bármi taperolhasson. Ennél többre tartom magam és tisztelem is a testem.
- Köszönöm - mindettől függetlenül persze hogy fülég érő mosollyal fogadom a dicséretét. - Ez egy nagyon menő, rongyos póló! - húzom el derekamnál fogva a pólót, hogy jól látszódjon a felirat rajta, miközben kissé szelfi-módban bepózolok. Pár másodperc után pedig már az ágyra kuporodom.
- Ooo, és milyen terveid vannak? - nézek rá kérdőn, de közben sunyin is. Teljes testem lassan megperzselődik így alata-mellette ülve, arcomat az égnek - az ő arcához - emelem és így nézek őt nagy szemeimmel, majd lágy mosollyal hunyom be őket a puszi érzésére. Nyelek egyet. Még szerencse, hogy ő is zuhanyozni készül.
- Azt ajánlom is - nyújtom ki csupasz lábaimat az ágyon és pimaszom sürgetem, hogy  ezek után tényleg ne várasson sokáig. Na nem azért, mert türelmetlen vagyok, hanem csak kíváncsi és izgatott a folytatást illetően. Mikor aztán lefürdött, kis ideig elgondolkozok a kérdésén. Mindketten tudjuk a választ arra, hogy mit akarunk, de nem is tudom, annyira elhamarkodottnak érezném, úgyhogy egy lépést visszaveszek.
- Mondjuk... felelsz vagy merszezhetnénk. Vagy ez már túl ciki játék? - Hirtelen jön az ötlet, meglepődöm, hogy ide jukadtam ki a tanakodásban, viszont kíváncsi vagyok, hogy ő mit gondol erről.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámportŐsi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-07-27, 19:56


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

A szüleim halála óta teljesen elzárkóztam bármiféle érzelmektől vagy azok kimutatásától. Teljese jól elvoltam a saját kis világommal, a dobommal, a zenémmel, a művészettel és akkor felbukkant ez a lány. Eleinte ugyanolyan volt számomra, mint a többi, aki ide költözésem után kitüntetett a figyelmével. De napról napra, hétről hétre egy közelebb került hozzám és nem tudnám száz százalékosan kijelenteni, hogy mit is érzek, de az biztos, hogy nem közömbös. Fontos nekem.
Lehet, hogy ő fel sem fogja, hogy mekkora lépés ez tőlem, azzal, hogy beengedtem a szobámba az életembe is beengedtem és ez igencsak nagy lépés tőlem. Ezért viselkedem úgy, mint egy szűzfiú, ezért vagyok ennyire zavarban. Tudom, hogy ismer, mégsem szeretném esetleg valamivel megbántani.
Kérdése hallatán egvakarom a tarkóm. Nem szoktam meg, hogy ilyen kérdéseket kapok, az ismerőseim nagy zaszáléka azt sem tudja, hogy van érzékem a rajzoláshoz, a többit meg nem érdekli. Jeff bácsi néha megnézi az alkotásaimat de egy „ügyes vagy kölyök” a legtöbb mit kapok tőle. Ez nekem bőven elég is.
- Hát tudod...nézek rá - Amikor rajzolok, sajátos szemszögből látom a dolgokat és úgy is adom vissza. Amikor portrét rajzolok az adott illetőt úgy tudom visszaadni a rajzlapon ahogyan én látom. próbálom elmagyarázni neki, hogy mit érzek, mit látok és hogyan alkotok. Igazából ez olyan dolog, amit érezni kell, nem lehet érteni, de azért a lehető legjobban igyekszem elmagyarázni neki.
- Sejtettem, hogy tetszeni fog vigyorgok rá, majd földbe gyökerezett lábbal bámulok utána. Iszonyatos vagány csaj. Hirtelen büszkeség hatalmasodik el benne, hogy ez a nagyon vagány, dögös lány az én zuhanyzómban van. Szeretnék én lenni a vízcsepp. Ajkamba harapok miközben elképzelem őt a forró zuhany alatt, ahogy meztelenül áll a gőzben, a víz végigfolyik meztelen testén. Nyelek egy hatalmasat és kalandozó gondolataimat inkább egy gyors ágynemű cserére összpontosítok.
Az utolsó párnát igazítom a helyére, amikor nyílik a fürdőszoba ajtaja és megjelenik Evelyn. Hosszasan és nagyon alaposan mérem végig, hosszasan elidőzve csupasz lábain. Annyira gyönyörű.
- Észvesztően dögös vagy! szinte tátott szájjal figyelem kecses mozdulatait. - Neked még ez a rongyos poló és istenien áll bókolok, de szavaim igazat szólnak. Talán még soha nem láttam nála gyönyörűbb nőt, olyant, aki ekkorra hatással van rám, biztosan nem.
- Álmos? pislogok szinte értetlenül. - Nem, nem vagyok álmos. Egészen más terveim vannak. térdelek fel az ágyra, hogy közelebb hajolhassak hozzá és gyengéd puszit nyomjak az arcára.
- Sietek suttogom a fülébe, majd eltűnök a fürdő ajtaja mögött.
Nem, nem tudok másra gondolni mikzöben forró fürdőt veszek csak az ágyamban fekvő szépségre. Elég nagy erőfeszítésbe telik, hogy ágaskodni kívánkozó férfiasságom eltüntessem a boxeremben. Felborzolt, vizes hajjal, alsónadrágban lépek ki a szobámba.
-Itt is vagyok. vigyorgok rá Evelynre és őszintén remélem, hogy még nem aludt el az ágyban. felkuporodom mellé az ágyba, kezemet óvatosan a derekára fektetem és közelebb húzom magamhoz.
- Mihez lenne kedved?  
.


Nem szórt rá senki csillámportHívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-07-26, 17:43


Liam & Evelyn


Találkoztam már Athénéval, ezzel együt pedig Liamot is láttam, hogyan viszonyul a kutyájához. Első alkalommal teljesen lesokkolt az a viselkedést, amit a fehér szőrmókkal produkált és meg is jegyeztem magamnak, hogy mennyire más oldalát mutatja itthon, mint máshol, mások társaságában. Érzem, hogy ez a kettsség nem szándékos, végtére is én sem mutatom a cuki énemet az iskolában, miért gondolnám azt, hogy Liam ezügyben máshogy lenne. Mikor megismertem, nem gondoltam volna, hogy ennyire cukor srác. Én is szeretek a kutyákat, de inkább macskás vagyok. Az ok, ami miatt egyből megindulok felfelé, az a kíváncsiságom. Liam hálószobájába jutni önmagában elég intim érzés egy ennyire zárkózottnak tűnő fiúnál. Kicsit azért látom rajta, hogy nem sokszor hoz fel ide embereket - remélem lányokat még ritkábban -, ez pedig be kell vallanom, pajkos örömmel tölt el. Végre különlegesnek érezhetem magam, végre van valaki, akinek talán én is fontos vagyok.
- Művészi őskáosz... - fonom össze kettőnk megjegyzéseit a látványra. Elmosolyodom a válaszára, egészen titokzatos akar maradni, nem könnyen tudom meg, mi ihleti meg általában. Minden művésznek vannak kedvenc témái. Kedvenc alakjai, formái, stílusa. - És miért pont a portrék? - Nem, sajnos ennyire könnyen nem fogom elengedni ezt a témát. Én nem vagyok valami művészi, viszont Liam az és én még mindig nem tudok belelátni a fejébe, hogy megértsem gondolatait. Ahogy szorongatja a pizzás dobozt, majd kirakja a szobából... egyértelműen arra tudok következtetni, hogy ezek pusztán pótcselekvések, amivel próbálja semlegesíteni a zavarát. Halovány mosolyomat alig tudom leplezni, forr a vérem, hogy ilyen heyzetben és állapotban látom őt. A macsó bandatag aki kint volt az kint is maradt, de ezt egyáltalán nem bánom. Én valamiért teljesen nyugodt vagyok, komfortosan érzem magam, mégha szívem hevesebben is ver a megszokottnál.
Szemeim kikerekednek ahogy megjelenik előttem Narnia! Pontosabban a fürdő. A türököző gondolatára egyből felcsillan előttem a kép, hogy mivel nincs más, egy szál örülközőben "kell" kijönnöm és ezúttal úgy érzem, hogy meg is merném tenni, de a képet Liam gyorsan elfoszlatja a felém nyújtott pólóval.
- Oh, köszi! - veszem el tőle még a hallucinált képekből magamhoz térve és egyből orromhoz nyomom, hogy beszívjam a pólón ragadt illatnyomokat. Csak ezután nézem meg, milyen pólót kaptam. - Tetszik a stílus - kacsintok rá, bár ezzel most szerintem semmi újat nem mondtam neki. Egy lépést teszek a fürdő felé, de meghallom nevemet, így egyből megtorpanok és hátranézek. Buja mosolyom támad.
- Elő ne vedd azt a maracot! - felelem kissé vadul, ám végig vigyorogva. Felőlem akár fürödhetne is velem, de persze tudom jól, hogy ennyire én sem lennék bátor  és most is csak a túltermelődö hormonjaim szabályozzák a gondolataimat.
Gyorsan fürdök, lemosom a sminkemet, amit először nem terveztem megtenni, mert szinte mindig sminkben vagyok, de úgy érzem, hogy ezúttal jobb is, ha megismeri a natúr formámat.  Egy tangabugyiban és a combomig érő pólójában nyitok ki végül a fülledt fürdőből. Halk vagyok, akár egy macska, nem rúgok bele semmibe, nem lépek rá kacaokra, amik a rendetlenség tájképét képzik. Liamra pillantok, miközben egyik vállamra kotrom a fekete hajzuhatagomat.
- A fürdő a tiéd, ha igényt tartasz rá. - Remélem azért nem lesz ennyire karót nyelt az éjszaka folyamán, de bárhogy is, megpróbálom elérni nála, hogy el tudjon lazulni mellettem. Addig is, rákuporodom (olyan macskás mudulatokkal) az ágyra és türelmesen kezdem fésülni a tincseimet. - Egyébként mennyire vagy álmos? - csak a miheztartás végett, mert ha úgy van, szívesen álomba símogatom. Én személy szerint nem vagyok még az.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámport


Liam Turner csillámport hintett rá


Ősi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-06-23, 19:35


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

Aki ismer, az pontosan tudja, hogy nem vagyok kifejezetten társasági ember, nehezen engedek közel magamhoz bárkit is. Az, hogy Evelynt ennyire beengedem az életembe az még számomra is fura. Amióta elveszítettem a szüleimet, Jeff bácsi az egyetlen aki valamennyire az életem szerves része lehet. Persze ő is csak mértékkel. Most azonban látható módon nyitni kezdtem Lyni felé, óvatosan, tapogatózva, néha én magam sem tudom, hogy mit és miért cselekedve, de próbálkozok.
- Majd legközlebb... engedek meg magamnak egy félmosolyt. Nem szoktam tervezni, a jövő számomra teljes homály, vannak ugyan céljaim, de összeségében nem tervezek előre, nem akarok foggal körömmel kapaszkodni a céljaimba. Egyszerűen csak a jelenben élek, megpróbálva kihasználni a lehetőségeket.
Evelyn az elejétől fogva más. Reálisan nem tudom megmagyarázni de már hosszú ideje másképp gondolok rá, mint bárki másra. Nem érzek közönyt irányába, sőt, érdekel, hogy mit csinál, mikor és kivel. Bár nem vagyok a szavak embere és kifejezni sem mindig tudom magam, de érzem, hogy vele más. Aztán majd az idő eldönteni, hogy mennyire.
Athéné örömködve fogad minket a kandalló előtt pihenve. Orrocskáját kíváncsian nyomja a lány lábához, fejét a tenyerébe simítja, szinte már elvárja a simit. El van kényeztetve az az igazság, Jeff bácsikám és én is imádjuk, meg is látszik rajta.
- Te ma itt alszol jó? suttogom még kíváncsi füleinek a szvakat mikor megsimizem a buksiját és Evelyn után indulok. Sem ma, sem máskor nem alkalmas a szobám arra, hogy „idegeneket” fogadjon. Már napok óta tervezem, hogy kitakarítok, de valami mindig fontosabb.
Zavarban vagyok, de ezt igyekszem leplezni amennyire tudom. Felkattintom a villanyt, majd fénysebességgel próbálom kissé civilizált állapotba hozni a szobát.
- Őskáosz... utalok én is a szobában uralkodó állapotokra. Megállok egy pillanatra a mozdulatban. Kezemben görcsösen szorongatom az összegyűjtött pizzás dobozokat, miközben tekintetemmel végigmérem a lányt. Annyira gyönyörű és kibaszottul abszurd ahogy a legnagyobb káosz kellős közepén álldogál. Annyira természetesen viselkedik, mintha minden szabadidejét ebben a kuplerájban töltené. Szeretném megérinteni. Helyette azonban a felém nyújtott rajzot bámul.
- Öhm...hát...igazából azt ami megihlet. De nagyon szeretem a portrékat felelem kissé zavartan. Nem szeretek a hobbimról beszélni, szerintem nincs akkora tehetségem, de engem szórakoztat. Az eddig szorongatott üres kajás dobozokat egy elegáns mozdulattal kicsúsztatom a folyósóra. Reggel majd kidobom őket. Visszasétálok az íróasztalhoz és megpróbálom gyorsan összegyűjteni a mindenféle rajzokat. Van egy pár olyan, amit nem szeretném ha látna. Mondjuk például az a portré, amit legutóbb róla készítettem.
- Itt... lépek oda egy beépített szekrénynek tűnő alkalmatossághoz, és elhúzom a tolóajtót. A szobából nézve szekrénynek tűnik, de igazából a szerény kis fürődszobám van mögötte. - le tudsz zuhanyozni. A szekrényben van tiszta törölköző. mutatok a kis álló, sok polcos fekete bútordarab felé.
- Ebben pedig alhatsz... nyújtok felé egy kinyúlt, kopottas Metalica feliratú pólót amit a tiszta ruhakupac tetejéről vettem el.
- Evelyn? nézek rá mielőtt eltűnne a fürdőben. - Alhatok melletted vagy ágyazzak meg a matracon az ágy mellett? eléggé kínosan érzem magam, de nem szeretném, hogy bármi miatt rosszul érezze magát úgyhogy kerek perec rákérdezek..


Nem szórt rá senki csillámportHívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-06-22, 20:22


Liam & Evelyn


Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ma itt fogok aludni, nem ezzel a gondolattal a fejemben érkeztem ide bulizni, de bolond lennék, ha nem kaptam volna az alkalmon, ami nem mellesleg Liam ötlete volt. Különlegesnek érzem magam, mivel a mai bulitől eltekintve nem kifejezetten az a srác, aki szereti meginvitálni a bagázst magához és megnyílni ország-világ előtt. A zenekar tagjain kívül nem is tudom, kik jártak már nála. Egy biztos, most én fogok, így hát fokozott pulzussal sétálok ki a számomra általa kitártott garázsajtón, hogy aztán a házba vegyem az irányt.
- Még nem láttad az én szobámat - vigyorodom el, de egyúttal utalok arra, hogy én is szívesen látom őt valamikor az én rezidenciámban, azaz a hálószobámban.
Próbálok olyan halk lenni, amennyire csak tudok. Ebben nagy tapasztalatom van, sőt, minte ösztönösnek tekintem a lopakodó üzemmódot, amiben egy oroszlán képességeit örököltem és nem egy elefántét, szerencsére. Igaz, Liam hamar érezteti velem, hogy annyira nem kell titokban sántikálni és a hangerő sem probléma.
- Szia te Istennő! - suttogva simogatom meg a hőferhér kutyust, annyira nem merem gyömöszölni, mivel lehet annyira nem ismeri meg az illatomat. Liam irányítására bólintok csupán, majd szép lassan elindulok felfelé a szobája irányába.
Odafent aztán óvatosan nyitok be az említett ajtón, nem azért, mert azt gondolnám, hogy tartózkodik valaki idebent, csupán kínos lenne ha rossz kilincset fognék meg és rárontanék a nagybátyjára. De nem, üres szoba fogad és én be is lépegetek. A villanyt nem szeretném felkapcsolni, hirtelen nem is találom a kapcsolóját, de máskülönben meg, szeretem a sötétet, mivel nagyon gyorsan hozzászokik a szemem és így nem is tűnik annyira sötétnek. Arról nem is beszélve, hogy a sötétben történnek a legjobb dolgok. Szóval majd Liam felkapcsolja.
Nem is tudom, milyennek képzeltem el a szobáját. Azt tudtam, hogy hatalmas művész alkat, de úgy összességében művészekhez sem volt még szerencsém a bandatagok megismerése előtt. Hagyom Liamot pakolászni - finoman szólva -, az én tekintetem pedig sorra veszi a falakat díszítő képeket és a szobában szerteszét szórt rajzokat. Egyiket fel is veszem a földről, hiszen majdnem ráléptem, a papírlapon lévő rajzot pedig próbálom értelmezni.
- Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy művészi - reflektállok a szobájára, miközben megigazítom a hajamat és az összes fekete tincsemet a nyakam egyik oldalán vezetem el. - Miket szoktál rajzolni legszívesebben? - fordulok felé és ha közeledik felém, átnyújtom felé az általam felvett képet.
- Aha, jól esne egy zuhany. - Leginkább vele együtt, de azért még óvatos vagyok és ilyet kijelenteni még nincs bátorságom.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámport


Liam Turner csillámport hintett rá


Ősi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-06-01, 19:23


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

Ahhoz képest, hogy eléggé magamnak való ember vagyok, ez a mai mégis a meglepetések és a random dolgok estéje. Először egy random buli most pedig egy nem várt ittalvós meghívás. Magam sem értem, hogy miért ajánlottam fel ezt a lehetőség, de annak a gondolata, hogy egyedül kellene hazamennie igencsak zavar. Nem tagadom, hogy kifejezetten kedvelem őt és nagyon szeretek a társaságában lenni, de mindezektől eltérően nekem nagy lépés, hogy egyáltalán eszembe jutott ez a gondolat. Amikor végre ketteseben maradunk úgy érzem mintha egy hatalmas kő hullot volna le a vállaimról. A távozókkal együtt egy adag feszültség is elment. Most, ha egyedül lennék hátravetném magam a kanapén, fülest a fülbe és szerintem már fél óra elteltével aludnék. De így, hogy ez a szépség a vendégem lesz egész éjszakára hihetetlenül feltöltődve érzem magam. Összedörzsölöm a tenyerem miközben visszasétálok hozzá. A megteét zsákot átveszem tőle, az előbb még zavart a szemét, de mostmár egyáltalán nem érdekel, hogy holnap nekem kell összetakarítani. Átkarolom a derekát miközben rám tamaszkodik. Tekintetemmel az arcát fürkészem. Annyira gyönyörű. Szabad kezemmel megcírogatom az arcélét.
- Hogyne, menjünk! engedem el zavartan és kezemmel a kertbe nyíló ajtó felé intek. Ha elindul előttem követem. Lekapcsolom a lámpát, bezárom magunk mögött az ajtót és gyors léptekkel elindulok a ház irányába, mutatva az utat neki.
- Előre is bocs a kupi miatt. szó mi szó, nem készültem vendégek fogadására. Csendesen nyílik ki a bejárati ajtó és ahogyan átlépünk a küszöbön a nappaliban találjuk magunkat. Athéné farokcsóválva szalad hozzánk.
- Szia kishölgy. lehajolok hozzá, hogy megsimogassam a hófehér bundáját. - Emlékszel Evelynre? kérdezem amikor orrocskájával megbökdösi a lány bokáját.
- A lépcső tetején balról az első ajtó. irányitom a szobám felé. Nem tudom Jeff bácso hol van, de az állandó Tv alapzajon kívül semmit sem hallani az egész lakásban.
Gyorsan belépek utána a szobába. A földön szétszór ruhákat elegánsan berúgódom az ágyam alá, a paplanról egy gyors mozdulattal mindent megölelek és arrább dobom a sarokba. Zavartan megvakarom a fejem.
- Hát ez lenne a szobám. mutatok körbe a tágas helyiségen. A rumlin kívül itt-ott befejezett rajzok hevernek, a falakon fotók, a sarokban egy gitár. Az ablak alatt Athéné fekhelye.
- Szeretnél zuhanyozni?


.


Nem szórt rá senki csillámportHívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-06-01, 18:27


Liam & Evelyn


Találkoztam már a bácsikájával, de azt azért nem jelenthetem ki, hogy jól ismerném őt és Liam családi közegét. Persze tudom, hogy mi történt a szüleivel nagyvonalakban, azt is tudom, hogy a bácsikája irtó jófej, de én ebben házban az eddig történtek alapján pont annyira idegen vagyok, mint a jelenleg teljesen részeg barátaink. Liam amilyen nehezen enged közel embereket a lelkéhez, az ittalvós felajánlása nagyon sokat jelent számomra és ahogy nézem, ő is örül, hogy igent mondtam. Egy érdekes érzés szabadul fel bennem, olyan, mintha hatalmas erergiával töltöttük volna fel a kettőnk környzetét és önmaguknat is, én pedig ezt az energiát egy ölelésben fejtem ki. Csak úgy megteszem, mondhatjuk azt is, hogy hálából, amiért nem kell hazasétálnom, de ez csak fél igazság lenne.
Érthető módon ezentúl már csak az jár a fejemben, hogy minél hamarabb kettesben lehessen Liammal, úgyhogy míg ő kiteszi a srácokat, addig én segítek a házigazdának és összébb pokolok. Nem mondom, hogy tökéletes rendet tudok varázsolni fél percen belül, viszont határozottan jobb formába kerül a garázs, mint volt. Időközben felnevetek, arcomat Liamék irányába fordítom, hiszen nagyon tetszett az a szófordulat, amit használt. Diszkréten elküldte a többieket, viszont nem mondható, hogy bunkó lett volna velük.
Egy félig hangos "pá"-t eljtek a távozóknak, kezemmel is intek nekik, jó volt velük tölteni az elmúlt órákat, de most sokkal izgatottabb vagyok az elkövetkező pár miatt.
Leteszem a megtelt kukászsákot, mikor Liam oly módon fogalmazza meg a szavait, amitől autómatikusan lángolni kezdenek a hormonjaim. Elvigyorodom és ha megengedi (van egy olyan érzésem, hogy meg fogja), akkor vállain támasztom meg alkarjaimat és sunyi arccal nézek szemeibe.
- Olyan lánynak ismersz, aki elfutna valami újdonságtól? - kérdezem enyhén oldalra döntött fejjel. Én sem vagyok telejsen biztos abban, hogy mit értek ezalatt, de egyelőre az már fix, hogy itt alszok és a többi már csak hab a tortán. Én viszont nagyon szeretem a habot.
- Bemegyünk a házba? - vetem fel az ötletet és egyúttal egy lépést teszek hátra. Nem akarok rá erőltetni semmit, ha maradna a garázsban, nekem itt is tökéletes az éjszaka. Bárhogy is dönt, követem őt.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámport


Liam Turner csillámport hintett rá


Ősi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-05-30, 20:35


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

Halál komolyan mondom, hogy a mai este legjobb pillanata ez a párbeszéd. Bár magam sem tudom, hogy milyen érzések is kavarognak bennem vele kapcsolatban. Igazából még saját magammal sem vagyok tisztában. De az biztos, hogy nagyon kedvelem, szívesen töltöm vele az időm.
Hirtelen ötlettől vezérelve dobom fel neki az ötletet, hogy esetleg maradjon éjszakára. Még magamat is meglepem vele, de fura módon amit érzek miközben a válaszára várok egyáltalán nem kellemetlen. Sőt, izgatottság uralkodik el rajtam keveredve valamilyen egészen kellemes bizsergéssel. Szélesen elmoslyodom válaszát hallva. Tényleg örülök annak, hogy igent mondott, meggyőződésem, hogy így biztonságosabb. Az előbb még rajtam nehezedő álmosság egy csapásra elhaggya a testem. Izgatottan csapom össze a tenyerem.
- Szuper! meglep egy kicsit, hogy szinte azonnal rábólint a dologra, de talán semmi kedve ebben a hidegben sétálni, és igazából fölösleges is lenne.
- Dehogy lesz! legyintek lazán. Nem fogunk sok vizet zavarni, talán észre sem veszi, hogy besurranunk a lakásba. Az egyeszségünk egyébként is csak arról szól, hogy nem tartok bulit a lakásban, női vendégeim lehetnek. Nem mintha eddig éltem volna ezzel a lehetőséggel. Szerintem titkon azt is hiszi, hogy a saját nememhez vonzódom. Valhogy a csajos témákat eddig mindig kerültük. Két évvel ezelőtt a kezembe nyomott egy doboz óvszert, azzal a tanáccsal hogy használjam és legyen eszem, és ennyivel le is rendeztük a dolgokat. Engem nem érdekelnek az ő nőügyei és látszólag az enyém is hidegen haggya őt.
- Oké... már éppen állnék fel a kanapéról, hogy a hangosan hahotázó fiatalok felé induljak, amikor ez a csöpp, törékeny lány átölel. Óvatosan csúsztatom kezem a derekára, lehunyom a szemem miközben orromba kúszik az illata. Nem ez az első, hogy megöleljük egymást de ezúttal valami más. Kábán, mintha nem lennék önmagam állok fel a kanapéról.
- Az a helyzet skacok, hogy húzzatok a picsába rendben? rátámaszkodom Eric vállára. - Ha csak nem szeretnéd átvenni a szemét szedést a hölgytől mutatok Evy irányába - Akkor nektek záróra. Kísérd haza a csajokat, vagy ahova akarod, de tipli. valamut morog a bajsza alatt miközben az egyik csaj derekát ölelgetve lődörög a kijárat felé. - Jolnap meló után várlak! Ne késs el te szarcsimbók! nehéz a gitáros mnélkül próbálni. A kabd be még eljut a fülemig miközben becsapódik utánuk az ajtó. Gyorsan el is fordítom a kulcsot a zárban.
- Úgy tűnik az enyém vagy ma estére. lépek hozzá közelebb, hogy átvegyem a zsákot. - Még meggondolhatod magad.. akarom, hogy tudja, van választása, én nem erőszakolok rá semmit. - De szeretném, ha maradnál. bogozom össze a zsák nyakát.


.


Nem szórt rá senki csillámportHívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-05-30, 09:13


Liam & Evelyn


- Igaz - helyeslek, mert egy garázs kétségtelenül nem ilyen sok ember számára élhető terület, viszont egy zenekar számára pont megfelelő. Garázsbanda... milyen menő. Érdekes módon sosem kérdeztem meg Liamtól, hogy hírek szeretne-e lenni, vagy ez csak valami hobbi számára. Szerintem inkább az utóbbi állhat közelebb a valósághoz.
Miután ellátom a sebét, vetek egy kósza pillantást a többiekre, akik még mindig üde állapotban vannak, majd vissznézek Liamra kissé meglepett szemekkel, mikor kijelenti, hogy nem engedne el velük. Jó érzés fog el, amiért ennyire számítok neki, még ha az aggodalmai talán annyiranem is helyénvalók. Persze tudom, hogy sok tolvaj és gazember ólálkodik a környének, akikkel nem szívesen találkoznék. Nem akarok elkezdeni kifogásokat keresni, ha csak egy olyan fiú lenne, aki teljesen hidegen hagy, akkor bizonyára azt tenném, így viszont miért úsznék árral szemben?
Mindig óvatosan fogalmazok, ha a szüleimet hozom szóba. Azt tudom, hogy ő elvesztette az övéit, de sosem beszélt még a velük kapcsolatos emlékeiről, amiből azt vonom le, hogy még mindig nem teljes mértékben dolgozta fel a történteket. Megértem, én sem tudnám, talán egy életen keresztül sem. Elkomolyodó arcát figyelem és már kezdek elszomorodni, hogy kellemetlen pillanatokat hoztam neki, ám ő hajamhoz ér és roppant romantikus mozdulatot tesz. Az arcom is elpirulna, ha a következő két szava nem ejtené szabadesésbe a szívemet. Szemeim kikerekednek a felvetéstől, meglepettségem láttán pedig kifejti, hogy milyen gondolatok vezérlik.
- Ohh... ő, persze! - némi meglepettséggel még a hangomban, de természetesen nem utasítom vissza és biztosra vehetné, hogy nem azért, mert nem szeretem az éjszakai sétákat. Az meg, hogy itt maradjunk a garázsban, vagy bevigyen a szobájába már csak hab a tortán. - Nem lesz mérges a bácsikád, ha bemegyünk? -  utalással kérdezek, mert nagyon szívesen megnézném a szobáját, azt mégsem telítette már el az alkohol egyeseknek kellemes, számomra inkább kellemetlen szaga. Arról nem is beszélve, hogy valaki hálószobája a legintimebb helyisége az életében. Én sem szűrűn engedek be oda másokat és Liamtól sem kérném ezt, ha ő maga nem ajánlotta volna fel. Fordított esetben szerintem engem otthon eléggé leszídnának, ha reggel Liammal együtt jönnék ki a szobámból, de tudom, én lány vagyok, ez teljesen más szituáció a szülők számára.
- Naná! - vigyordom el válaszként, hát persze, hogy igent mondok! - Rúgd ki a többieket, én addig összeszedem a szemetet és kicsit rendet rakok itt. - Ez a legkevesebb, már úgyis elkezdtem a rendrakást a beszélgetésünk előtt is. Egy gyors, inkább hálás baráti ölelést adok Liamnak, nem most ölelem meg először ilyen módon, úgyhogy remélem mosts sincs ellenére, aztán miután ő is feláll, én összeszedem a szemetet, beleértve a törött szilánkokat is.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámport


Liam Turner csillámport hintett rá


Ősi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-05-29, 22:18


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

Evy az egyike azon személyeknek, aki már az ismerettségünk legelején felkeltette a figyelmem. Nem tudnám pontosan megnevezni azt a pillanatot amikor ez megtörtént, de itt határozottan megtörtént. Nem vagyok egy visszafogott srác, pontosan tudom, hogy mit akarok az élettől és mikor, vannak céljaim csak nem mindig van meg az eszköz a kezemben, hogy ezt teljesítsem. Meg, igazság szerint vannak pillanatok amikor semmi mást nem akarok csak feküdni a kanapén és bámulni a plafont miközben Athéné melegíti az oldalam.
- Nem is ennyi embernek lett kialakítva. az én birodalmam, a férfi barlangom, a törzshelyem. Itt az lehetek minden egyes alkalommal aki vagyok, nem kell elrejtenem az érzéseimet, nem kell megjátszanom magam.
Evelyn nagyon törődő és gondoskodó lány, vibráló természete van, mellette sosem unatkozik az ember. Talán ez az amiért annyira vonzódom hozzá, ami felkeltette az érdeklődésem már az első pillanatok egyikén. Olyan bámulattal figyelem miközben ellátja a sérülésem, mint kisgyermek az anyukáját. Szinte mozdulatalnul ülök mellette, arcvonásait figyelem. Megbabonázott.
- Neeem, velük nem engedlek el. nem mintha én megtilthatnék neki bármit is, de nem tudnék nyugodtan aludni azzal a tudattal, hogy három részeg idióta gondjaira bíztam. Akkor inkább faggyon le a lábam de hazakísérem.
Elmosolyodom. Tetszik, hogy minden szituációban megtalálja a pozitívitást. Azt megértem, hogy a szüleit nem szívesen hívná fel, talán én sem tenném, ha az ő helyében lennék. És, ha lennének szüleim. Elkomolyodik a tekintetem. Mindig ez van, ha eszembe jutnak. Két ujjam közé csippentem a hajtincsét és kisimítom az arcából. Istenem...annyira gyönyörű.
- Aludj itt! hirtelen ötlettől vezérelve dobom fel az ötletet. - Én nem tudlak haza vinni, rájuk meg nem szívesen bízlak. Itt pedig van bőven hely neked is. És biztonságosabb, mint egyedül hazasétálni.  El sem hiszem, hogy ezt megkérdeztem, de tényleg ezt látom a legjobb megoldásnak.
- Van takaró, párna, fűtés. De ha kényelmesebb körülményeket szeretnél átmehetünk a házba a szobámba. kényelmesebb lenne az ágyam ennél a kanapénál, de ott talán még ennél is nagyobb a kupi. Nem szoktam vendéget fogadni.
- Mit mondasz?


.


Nem szórt rá senki csillámport


Evelyn Dearborn csillámport hintett rá


Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-05-29, 21:35


Liam & Evelyn


Miért Liam? Már rengetegszer tettem fel magamnak ugyanezt a kérdést. Imádom benne, hogy kedves és közvetlen, mégis van benne valami kiismerhetetlen. Nem tudok belelátni se a fejébe, se a lelkébe. Egyszerűen csak érzem, hogy ő több annál, aminek látszik. Erős srác, de mégis mást sem szeretnék, csak támogatni őt, mellette lenni és széttépni azt, aki rossz szót emel rá. Márpedig a mi baráti társaságunkra gyakran mondanak rosszat. Van hogy személyesen támadnak minket, máskor meg csak az öregnénik szídnak minket mint fiatalokat. Pedig nem érdemeljük meg a szitokszókat, Liam pedig végképp nem, talán ő a legbecsületesebb közülünk a stílusa ellenére is. Sokban hasonlítunk, mindkettőnkben ott a vadság, de egyúttal a támogatókészség is. A kérdés csak az, hogy kellünk-e egymás mellé annyira, amennyire szívem dobogása érzékelteti velem. Nem nagyon tudok épeszűen gondolkodni, mióta billiárdoztunk.
A társaság még ittmaradt tagja látszólag részeg. Én is az voltam, de már kiment belőlem a hatás nagyrésze, úgyhogy az arcomon lévő mosoly lankadni kezd Liam arcának változását figyelemmel kísérve. Észreveszem, hogy elérkezett az a pont, amikor már nem szabad tovább erőltetni a bulit. Szép volt, jó volt, de a házigazda is fáradt már, a szemétszedés közben pedig az ujja is megsebesül. Látom, hogy nem olyan seb, amibe belehalna, viszont minden lehetőséget megragadok, hogy a többiektől elszakadva vele legyek.
- Én szeretem, ha sok ember gyűlik össze, de ez a garázs tényleg szűkös érzetet kelt egy idő után - érzek együtt vele teljes mértékben, még a ki nem mondott szavaival is. Mivel sokszor vagyunk mindannyian együtt, ezért kiismertem már a csapat tagjainak tűrőképességét. Liam sem véletlenül ment ki az ilyen alkalmakkor annyit... nem is tudom, talán cigizni?
Közelebb hajolok hozzá, amíg beragasztom a sebét, ám az illata újra megcsap. Érzem, hogy a pulzusom növekedni kezd, nyelek egyet, s végül megnyalva alsó ajkaimat kiegyenesedve adom tudtára, hogy a tapasz fixen a helyén van. Válaszára kissé gonoszan elmosolyodom. Nem tudom miért, de nem érzem azt, hogy engem is páros lábbal akarna kirúgni, ellenben a határozottsága újra érezteti velem azt, amit képes vagyok elfelejteni: ő a jég hátán is képes lenne megélni, nem kellene ennyire féltenem. Ellen magamat érdemes lenne most, mert tényleg úgy tűnik, hogy egyedül fogok átsétálni a városon ilyen késő éjjel.
- Nincs - húzom el szám sarkát. - Hacsak nem kérem meg az egyiküket - mutatok a kirugandó részegekre -, de szerintem inkább nekem kellene őket hazajuttatnom, mintsem fordítva. - Újra elmosolyodom. Engem nem zavarnak a részegek, általában nagyot nevetek rajtuk, mert akkor a leghülyébbek. Imádom őket, jól érzem magam a társaságukban.
- Szerintem apa teljesen kiakadna, ha felhívnám ilyen éjszaka, anyát nem akarom nyaggatni ezzel, biztosan már alszanak. Az ikertesómmal meg jelenleg nem egészen olyan a viszonyom, hogy ilyen szívességet szívesen kérjek tőle. - Valószínűleg mindhárman egyből ugranának, ha sírva hívnám fel őket és jelezném, hogy bajban vagyok, de így... aki bulizni tud, az legyen elég nagylány haza is jutni, ugyebár.
- Hacsak nem fagyott már jéggé ez a sok hó és akkor hazáig csúszhatok - újra felnevetek. Jó, lehet, hogy még kicsit tart az alkohol hatása, bár nem egy lelombozott, folyton sirdogáló lánynak gondolom magam. Előre dőlök a kanapéban, hosszú, fekete hajam félig eltakarja az arcom, úgyhogy enyhén oldalra döntöm fejemet, hogy ismét Liam szemeibe nézhessek ezúttal bíztató és meghittebb tekintettel.
- Megleszek, ne aggódj! - halvány, bájos mosollyal fogom meg alkarját, amolyan nyomatékosítva, hogy nem lesz bajom az úton, úgyhogy ne rágódjon ezen.


XX szó ✦ ♪ zene ✦  I can make love not war ✦ kredit

ic1
ic2
ic3
I woke up in the morning
thinking about lions and
realized that lion packs
function as human families.
Everyone has a role, and if you act within
the parameters of your role, the whole pack
succeeds. And when that falls apart, so does the pack.
Nem szórt rá senki csillámport


Liam Turner csillámport hintett rá


Ősi állat
Ősi állat
Evelyn Dearborn
Mesehős :
Stay tonight - Liam & Evelyn A29c059001e3aefdaaf70051de4729fd14ccc8ef
Az oroszlánkirály
Vitani
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
18
A másik felem :
Stay tonight - Liam & Evelyn LrZibu
Accidentally in love
We're never alone
Never alone
✦ ✦ ✦ :
Deep in my heart
I know I am a loner. I have tried to blend in with the world and be sociable, but the more people I meet the more disappointed I am.
Stay tonight - Liam & Evelyn Maggie-lindemann
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Maggie ♥ Lindemann
Tartózkodási helyem :
Észak ♥ Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn D6afde2572d19e76a15f7d73811d187cad03dbf0
Figure out who are you
separate from your family. Find who you are in this world and what you need
to feel good alone.

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty2022-05-29, 20:46


Evelyn && Liam

xx words ♛ youtube' ♛ note: Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  Stay tonight - Liam & Evelyn 841472469  

Megszokott dolog, hogy amikor éppen nincs koncertünk sehol akkor nálam van a gyülekező. Mindenki szeret idejárni. Nincsenek szülők, kíváncsi tesók, idegeseítő kérdések. A nagybátyámat teljesen hidegen haggya, hogy mit csinálunk csak se a mentő se a rendőr ne villogjon a ház előtt. Ezt az ígéretet be tudom tartani. Egyrészt én magam sem szeretem a fékevsztett bulikat, másrészt meg a rendőrség sem hiányzik a nyakamra. Az sem teljesen elhanyagolható, hogy szeretem és tiszteletem a bácsikámat annyira, hogy nem okozok gondot neki. Ő sosem szeretett volna családot, sosem volt nős, a gyerekektől meg egyenesen kirázta a hideg. A munkának élt, a hivatásának, a szenvedélyének, a hobbijának és az utazásoknak. Mindezek ellenére lassan öt évvel ezelőtt befogadott engem, a lelki sérült, problémás kamaszt és minden tőle telhetőt megtett azért, hogy a lehető legnormálisabb körülményeket biztosítsa nekem. Öt éve utazni sem volt, leszámítva a pár napos orvosi konferenciákat. De nem panaszkodik, nem hibáztat semmiért. Vannak súrlódásaink az igaz, néha elég hangosak is tudunk lenni, de ha ő nem lenne engem már régen elnyelt volna a rendszer. Vagy a depresszió.
Teljes mértékben próbálom kizárni azt a néhány embert, aki még az egyik sarokban ácsorogva hahotázik és elkezdem begyűjteni a szemetet. Nem titkolom, hogy mostmár jó lenne egyedül lenni és elhúzhatnának a francba, de látszólag ez egyiküket sem érdekli különösebben. Kapnak még néhány percet amig megtisztítom a terepet a szeméttől. Arra viszont nem számítok, hogy egy idióta összetöri a vodkas üveget és szétszórva haggya a szilánkokat. Athéné is megvághatta volna a mancsát.
A hang irányába fordulok. Szélés mosoly terül szét az arcomon és meg is feledkezem a fájó ujjbegyemről. Evelyn üde színfoltja ennek a társaságnak, első pillanattól fogva, hogy mepillantottam szinte vonzza a tekintetem és a figyelmem. Másokhoz hasonlóan őt sem engedem túl közel magamhoz. Nem akarok szeretni, hogy aztán megint szenvedjek. Elveszek a pillantásában. Annyira meleg, őszinte és hívogató, hogy kedvem lenne egyszerűen csak magamhoz ölelni.
- Jaa, neem. Semmiség. legyintek egyet a véres ujjammal, de azért beismerem férfiasan, hogy tényleg kellemetlen és fáj. Rácsavarom a zsebkendőt és követem a lány a kanapé irányába. Félúton ledobom a zsákot, aminek tartalmának fele ismét kiborul. Ez mst egyáltalán nem érdekel.
- Fáradt is vagyok. ismerem be őszintén. Nekem önmagában már az is fárasztó, ha három embernél több van körülöttem egyszerre. - Hagyd csak, kapnak még öt percet nevetgélni, aztán páros lábbal rúgom ki őket innen. Türelmes ember vagyok. Ja, nem. Csak most sokkal jobban érdekel a mellettem ülő lány, mint a többiek. Hősiesen tartom az ujjam neki, tűrve az ellátást de közben egy pillantra sem veszem le róla a szemem.
- Van valaki aki hazakísér? Vagy érted jönnek? Evelyn lakik a legtávolabb innen. Nem szívesen engedném haza ilyen sötétben egyedül. - Elvinnélek, de már nem ülök autóba az alcohol miatt és őszintén, ebben a nagy hóban lefagy a lábunk.

.


Nem szórt rá senki csillámportHívõ ✦ hisz még a csodákban
Hívõ ✦ hisz még a csodákban
Liam Turner
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
12
Titulus :
Lonley wolf
A másik felem :
only you can hear my soul and see my heart
Stay tonight - Liam & Evelyn D9704957bd7c80c5e435c6014a930536
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 39f3ddab0b3dc3945a77a33f7a4b5eb3
Életkor :
18
Akinek az arcát viselem :
Devon Bostick
Tartózkodási helyem :
Frostcall
✦ ✦ ✦ :
Stay tonight - Liam & Evelyn 7a1ec6c8930e6a433b6314e6157634bf

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
TémanyitásStay tonight - Liam & Evelyn Empty

Ajánlott tartalom

Stay tonight - Liam & Evelyn Empty
 

Stay tonight - Liam & Evelyn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

 Similar topics

-
» Evelyn Dearborn
» Stay away from me
» Liam
» Liam Turner
» Cassy és Liam