Welcome to Fata Morgana
Mirage Mirror
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív

– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat?
– Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni.
– Mi fog történni?
– Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned!
– Dehát...!
Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
Fata Morgana

határa
Számos és számtalan
karakter állás
Csillámport szórunk
a hőseinkre
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs

A legtöbb felhasználó (117 fő) 2021-02-23, 20:50-kor volt itt.
Mesénk fejezetei
lapozd, nézd!

Felisa Rivera
Ma 12:19-kor


William Zen Williams
Ma 12:04-kor


Noah Campbell
Ma 11:53-kor


Noah Campbell
Ma 11:52-kor


Noah Campbell
Ma 11:50-kor


Carmilla Draco
2024-05-21, 12:37


Ezekiel Beckett
2024-05-19, 01:28


Imogen Sallow
2024-05-18, 23:56


Nishihara Takuya
2024-05-18, 17:36


Ayuzawa Misaki
2024-05-18, 17:09


Kiemelkedõ mesemondók
ebben a hónapban

4 Hozzászólások - 15%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


3 Hozzászólások - 12%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%


2 Hozzászólások - 8%Megosztás
 
The water elemental
I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
ÜzenetSzerző
TémanyitásThe water elemental Empty2023-09-28, 17:35

Sigrid Hávarðr
Play by: Crystal ReedBecenév
Siri, Sigga, Sig
Mesehõs
Nokk  (Jégvarázs 2)
Tükörkép
látja magát és emlékszik
Csoport
Ancient Animals ✦ Ősi Állatok
Tartózkodási hely
Dél
Foglalkozás
Vadőr, időnként beugrik egy barátja helyett vízimentőnek
Családi állapot
Bonyolult
Szexuális beállítottság
demiszexuális
Mi történt velem?

Szólít egy hang. Csalogat, magához hív. Éjjelente ébren tart, nappalonként eltereli a figyelmemet arról, hogy mennyire monoton és egyhangú az életem. Solaris elégedett azzal a munkával, amit az alapítványért teszünk, de én erre többre vágyom.
Tudom jól, hogy egy elfeledett titok vár rám valahol a messzeségben. Túl a horizonton, a fényes ég alatt lapul és arra vár, hogy rátaláljak. Ahogy reggelente a tükörbe pillantok, kellemetlenül érzem magam a bőrömben. Ez lennék én? Sugallja egy gondolat, ahogy a tükörből visszaköszönő fiatal nő arcát fürkészem. Nem, ez csak egy test, amelybe bezárva élek. Egy húsbörtön, amely korlátol és nem engedi, hogy szabad lehessek.
Inkább elfordulok a tükörtől, magam mögött hagyom a gondolataimat és készülődni kezdek, hiszen ma végre szabadnapos vagyok, így a szabadidőmet a tengerparton akarom tölteni. Régen féltem az áramlatoktól, az óriásira törő hullámoktól, de elértem egy fordulópontot. A sós víz és a tengeri levegő csábítóan édesget magához, élvezettel járok mezítláb a homokban és rohanok be a hullámok közé.
Újkeletű vakmerőségem és víz iránti vonzódásom engem is meglep, mégsem hagyom, hogy megfékezzen.

A víz a bokámat nyaldossa, ahogy a parton állok. Készen állok arra, hogy a tenger felől hívogató hang után eredjek.
Solarisnak nem árulom el, hogy a terveimet a mai nappal kapcsolatban és azt, hogy szeretnék a lehető legmesszebbre beúszni és lebukni a mélységbe. Nem is hívtam magammal, hiszen ismerem már annyira, hogy tudjam, gyűlöli a meleget. Az úszás pedig remek alibi arra, hogy átgondoljam kettőnk viszonyát is.
Mélyen a tüdőmbe szívem a sós levegő illatát. Régen meg kellett mosakodnom és szoknom kellett a hőmérsékletkülönbséget, most azonban könnyűszerrel sétálok be olyan mélységig, ahol már nem ér le a lábam. Mintha mindig is idetartoztam volna.
Eleinte élvezem a víz simogató érintését, a napsugarakat a bőrömön, lubickolok az édes magányba – mégsem érzem magam egyedül -, a hasamra fordulok, és úszni kezdek. Olyan természetes egyszerűséggel, azt az érzetet sugallva, hogy szinte sose adódott korábban ezzel problémám.
Mozdulataim több, mint megfelelőek, kellemes tempóban haladok az ismeretlen felé. Nem nézek vissza, nem gondolom meg magam, ezúttal nem visszakozom.
Bármi is vonz magához a messzeségbe meg fogom találni.

Minél több hullámot hódítok meg, annál tisztábban érzem, hogy idekint rátalálhatok önmagamra. Ez az érzés feltüzel, nagyobb vehemenciával tekintek a közeledő áramlatra, mély levegőt veszek, de arra nem számítok, hogy az ár olyan hatalmas, hogy maga alá gyűr.
A hullám folyamatosan nyom lefelé. Pánikolni kezdek, amikor láthatatlan karok ragadják meg a kezeimet és a lábaimat és húznak le a feneketlen mélységig. A levegő fokozatosan préselődik ki a tüdőmből, látom, ahogy az éltető oxigén elszökik előlem, mégsem tudok cselekedni ellene. A testemet gúzsba köti a víz. Az egész lényemben változást érezek.
A szemeim előtt egy varázslatos erdő bontakozik ki. Az erdőben lévő fuvallat ismerősen integet nekem, az egyik sziklán egy lángoló kaméleon lustálkodik, amíg a kő meg nem mozdul. Egy leánygyermek, aki a szarvasokhoz beszélő öccsét pesztrálja. Aztán a nyakam körül erős rántást érzek, mint amikor valaki megzaboláz egy vadlovat. Egy fiatal nőt húzok ki a vízből, máskor pedig áttetsző patákkal hajótesteket zúzok be és süllyesztem el őket.
Megszabadulok a húsbörtönömtől, eggyé válok a vízzel, és akkor… Minden értelmet nyer. Én magam vagyok az éltető víz, a zabolázhatatlan hullám, az özönvíz és a gyermeteg csermely. Megállíthatatlannak és korlátozhatatlannak teremtettek.
A felszín felé tartok. Már nincs szükségem levegőre, sem pedig a gyenge emberi testre, hiszen végre emlékszem. Emlékszem mindenre, amely egykor valós volt, s most mégis oly álomszerűnek tűnik.
Kiszökkennek a hullámokból, hogy aztán ismét elnyeljenek. Játszadozom az áramlatokkal, ugrándozom, versenyt úszok a halakkal, mert végre szabad lehetek.
Nem akarok visszamenni, de tudom, hogy Solaris aggódni fog, ha huzamosabb ideig nem hall felőlem. De vajon hogyan mondhatnám el neki az igazságot? Őrültnek fog hinni, ha azt mondom, az én nevem nem Sigrid Hávarðr, hanem Nokk, a vízszellem.
Ahogy közeledek a part felé, ismét érzem a változást a testemben: ismét emberként lépek ki a homokra, és zokogva tekintek a hullámok felé. Nem akarom ezt. Vissza akarok térni oda, ahová tartozom, mert nekem ebben a világban nincs helyem.
Ezért hát benyújtom a felmondásomat, egy ismerős közben járásával vadőrnek állok, hogy elszakadhassak a kúsza itteni életemtől, és azt tehessem, amely mindig is a dolgom volt: megóvjam a természetet és a világunkat.
Ehhez azonban egyedül kevés lennék. Szükségem van a társaimra, Brunira, Gale-re, a kőgólemekre és természetesen Elsára. Vajon ők is más testbe lennének zárva? Meg kell találnom őket, és segítenem kell nekik emlékezni.


Képességem

✦ Képes vagy felvenni a mesebeli alakodat, ebben a formában telepatikus kapcsolatban állsz a szellemtársaiddal.
✦ Uralod a víz erejét, és képes vagy az erőddel támogatni Elsa képességeit, együtt sokkal nagyobb dolgokra vagytok képesek, mint külön-külön, de ez a többi szellemtársaiddal kapcsolatban is igaz.
✦ A legendák szerint a víz mindenre emlékszik, így amikor ráébredsz kilétedre és ismét tisztában leszel önmagaddal, képes vagy mások elméjét is kitisztítani és visszaadni az emlékeiket, vagy pedig meggyorsítani az ébredésüket.
Ila Nakai

Lazarus

Nem szórt rá senki csillámport


Victoria Livery and Solaris Spyromallis csillámport hintett rá


Sigrid Hávarðr
Ősi állat
Ősi állat
Sigrid Hávarðr
Mesehõs :
The water elemental Frozen2-waterspirit
Frozen 2
Nokk
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
21
Titulus :
The serial killer pony girl
A másik felem :
The water elemental Tumblr_ozzglzTTtQ1s20br1o4_250
✦ ✦ ✦ :
The water elemental D2913ea84f4cde16ec38a750353008e67fde11a1
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Crystal Reed
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Dél (Suncrest)
✦ ✦ ✦ :
The water elemental 00208bada952e57cca6dbf94e9a7df7be3009a67
A tükör mögött :
Lazarus

The water elemental Empty
TémanyitásThe water elemental Empty2023-09-29, 00:25

Csillámporos üdvözlet illet téged
Sigrid Hávarðr ✦ Nokk


„Everyone I've ever loved is here within these walls
I'm sorry secret siren but I'm blocking out your calls
I've had my adventure. I don't need something new
I am afraid of what I'm risking if I follow you”

Kedves Siri!

Jaj, hát elmondani nem tudom, mennyire boldog vagyok, hogy megérkeztél! The water elemental 1149350199  The water elemental 1623695724  The water elemental 841472469 Elsa és Bruni felem is kicsattan az örömtől. Elárulom, legszívesebben letámadnának mindketten, de ez most még nem lehetséges.  The water elemental 2732251548 Mindenek előtt még meg kell jegyeznem, miszerint mennyire örülök, hogy végül mégis engedtem a kísértésnek Bruni esetében. Nagyon jó karakterről maradtam volna le - mármint sokkal inkább Nokk miatt, mintsem az én fiam miatt! The water elemental 2250790558  The water elemental 841472469  The water elemental 841472469  The water elemental 841472469
Nagyon imádom, amit elénk tártál és sajnálom, hogy Nokk ennyire nem érzi jól magát a bőrében. Egyrészről érthető, másrészről remélem, hogy előbb vagy utóbb, de megtalálja a helyét itt. Azért nem annyira rossz Fata Morgana! The water elemental 2359898509
Apropó, Ariel is várja, hogy barátkozhassanak és súg itt nekem ez a lány a háttérből... üzeni Nokknak, hogy bármilyen mufurc is lesz, ő mindenhogyan el fogja fogadni őt. The water elemental 3942121423 A barátság már csak erről szól!
De természetesen Bruni is elfogadja mindenhogyan, hisz őt más érzelmek vezérlik... The water elemental 2607835867 (Ami ki tudja, viszonzásra lel-e egyszer. Úgy igazán...)


A kis hangulati videóban Nokk mellett Bruni és Ariel is szerepel - gondoltam, ez most passzol ide kicsit. The water elemental 4028024232 Nem tartalak fel, tudom, hogy vannak előre megírt csodáid, ha akarod, máris tudod posztolni őket! The water elemental 2067867876  The water elemental 2067867876  The water elemental 2067867876
Érezd jól magad ebben a bőrödben is és köszönöm még egyszer, hogy idevarázsoltad nekünk Nokk pacit! The water elemental 2426842179  The water elemental 2426842179

Ut.i.: Sietek Brunival!!! The water elemental 1623695724  The water elemental 1149350199  The water elemental 841472469  The water elemental 2607835867


Nem szórt rá senki csillámport


Sigrid Hávarðr csillámport hintett rá


Baba Mirai
Istennõ
Istennõ
Baba Mirai
Mesehõs :
The water elemental D6d53f49cb36a043ee2ac87f7a29edab6ee89435
Raya and the Last Dragon
Sisu
Egyszer volt, hol nem volt... :
Ennyi ember hisz bennem :
21
Titulus :
The Last Dragon
A másik felem :
Maybe one day we will meet, Izaya...
Zenedoboz :
Akinek az arcát viselem :
Han So Hee
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Kelet ✦ Bloomcrown
Kereslek, de nem talállak :
✦ ✦ ✦ :
Love is a bridge
and trust is a gift

The water elemental 79dc9a63779becbdec128603ee0a4e6a5b5487bd
There's an energy in the water
There is magic deep in our heart
A tükör mögött :

The water elemental Empty
 

The water elemental

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Water is memory
» Fire & water
» Water is the driving force of all nature