I am afraid of what I'm risking if I follow you Into the unknown
Fata Morgana mágiája
jelenleg aktív
„– Hercegnő! Mi történik? Mi ez a varázslat? – Ez egy átok, léteznie sem volna szabad, nem tudom, hogy a nővéreim miféle sötét praktikákat használtak, hogy létrehozzák, de már késő bármit is tenni. – Mi fog történni? – Egy másik világban fogunk felébredni. Mi és mindenki, akit elér az átok. Jól figyelj, Tücsök! Nem fogunk emlékezni arra, kik vagyunk, de ha előbb térnek vissza az emlékeid, mint az enyémek, el kell mondanod, ki vagyok! Tudnom kell! Nem bízok a testvéreimben, többé senkiben, csak benned! – Dehát...! Nem volt időm tiltakozni, kérdezősködni vagy tovább értetlenkedni, mert a pulzálás következő hulláma elérte a hercegnőt. Solana köddé vált, a következő hullámban pedig Notus és Boreas is, Calypsoval együtt. A falhoz hátráltam, de a harmadik hullám engem is elért. Mintha elfújták volna a gyertyát, a gondolataim, a félelmeim, az álmaim, a céljaim... minden eltűnt, eltűntem én is, egy teljes pillanatra megszűntem létezni, majd egy új világban ébredtem valaki másként.” – Részlet a Tücsök Tihamér történetéből
I’m not sure I want to be a prince anymore,
cause then we would have to go our separate ways.
I don’t want that, I want to stay close to you,
no matter what. Because… I love you.
Something is special about you. Maybe that's why I fell in love with you.
✦ ✦ ✦ :
Akinek az arcát viselem :
Kim Taehyung
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Észak (Frostcall)
✦ ✦ ✦ :
A tükör mögött :
Jinx
2023-11-21, 08:23
Phobi is kész
The cruel prince
Some legends are told And I can't stop 'til the whole world knows my name 'Cause I was only born inside my dreams Until you die for me, as long as there is a light, my shadow's over you
You can’t wake up, this is not a dream. You're part of a machine, you are not a human being. With your face all made up, living on a screen. Low on self esteem, so you run on gasoline.
Akinek az arcát viselem :
Kaya Scodelario
Itt lelsz rám ✦ Fata Morgana :
Suncrest ♡ Zootopia
✦ ✦ ✦ :
♡ Are you strange like me? ♡
Lighting matches just to swallow up the flame like me? Do you call yourself a fucking hurricane like me? Pointing fingers cause you’ll never take the blame like me?
* csendben kiszállítja ezt a csomagot * * túlzott óvatosságában felborít pár kukát és a környék összes macskáját felveri * Upsz, bocsi! * inkább visszaül a kocsiba * * ne köpjétek be Brinek, hogy kijött a gyakorlatból! *
Nem szórt rá senki csillámport
Baba Mirai, Theodore James Howard and Antoine LeCompte csillámport hintett rá
Tesóm, drágám, barátaim és mindenki áldásával megérkeztem
Amelia & Mason
You ain’t gotta worry, it’s an open invitation I’ll be sittin’ right here, real patient. All day, all night I’ll be waitin’ standby, Can’t stop because I love it, Hate the way I love you. All day, all night, Maybe I’m addicted for life, no lie.